calama 19.12.07, 08:28 ktos mi zrobi kawy? usypiam... sił nie mam :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
login_tymczasowy Re: Kawy! 19.12.07, 08:32 :))) To byloby zabawne, gdybys zasnela czolgajac sie do expressu... Zdjecia trafilyby do Internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:37 a dziekuje... zamiast kawy podac to sie nabijasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kawy! IP: *.dial.telus.net 19.12.07, 08:39 Hey calama, Gdybys na podlodze usnela musielibysmy powiedziec zes...nisko upadla... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwonka Re: Kawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 08:33 calamo, tylko herbatka z miodem od marka_p :)) ps. jak już bedziesz w ministerstwie, to kawusię Ci zrobią i podadzą zapewne..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kawy! 19.12.07, 08:37 Mam, mielona aromatyzowana kawa z cynamonem i mleczkiem. Mogę postawić, nic w zamian nie oczekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:39 trooly napisał: > Mam, mielona aromatyzowana kawa z cynamonem i mleczkiem. Mogę > postawić, nic w zamian nie oczekuję. poproszę :) może postawi mnie na nogi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:38 Gość portalu: Iwonka napisał(a): > calamo, tylko herbatka z miodem od marka_p :)) nie lubię miodu :) herbata od marka_p moglaby byc, ale wole kawe ;) > ps. jak już bedziesz w ministerstwie, to kawusię Ci zrobią i podadzą > zapewne..:)) tak, jak będę to mi zrobią :) póki co, jakoś nikt się nie kwapi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kawy! 19.12.07, 08:43 Stawiam w białej secesyjnej filiżance. Pij, smacznego. Obok masz napoleonkę i serniczek. Jestem strasznie zły, więcej już nie stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:46 trooly napisał: > Stawiam w białej secesyjnej filiżance. Pij, smacznego. Obok masz > napoleonkę i serniczek. Jestem strasznie zły, więcej już nie > stawiam. dzięki! tylko ... jak masz być zły to nie stawiaj może tu mi ktoś na miejscu zrobi kawę, chyba da większego kopa niż wirtualna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kawy! 19.12.07, 09:01 Miłosierdzia to w Tobie brak. Postawiłem od serca, a że jestem zły, to już zupełnie inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Kawy! IP: *.dial.telus.net 19.12.07, 08:40 Hey calama, A marek wiesmaka podrzuci...Sam.. :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:46 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey calama, > A marek wiesmaka podrzuci...Sam.. > :):):) Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Kawy! 19.12.07, 08:49 Dzisiaj w kawie marka_p plywa wielkie telewizyjne oko zycha ;) howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 08:55 redcloud napisał: > Dzisiaj w kawie marka_p plywa wielkie telewizyjne oko zycha ;) > howgh już mu wydziubał??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: Kawy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.07, 09:10 Kawa z kardamonem i cynamonem polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: Kawy! 19.12.07, 09:30 Gość portalu: waszka21 napisał(a): > Kawa z kardamonem i cynamonem polecam... Hej waszka, albo z kardamonem albo z cynamonem...! oba dodatki z dalekich karajow zwiezione miele ze swiezo palona kawa... CYMES!!! sama celebra przygotowania i parzenia takiej kawy - klimaty, nastroj, aromat dzialaja kojaco... a co dopiero smak. mniam milego dnia howgh Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 19.12.07, 09:40 redcloud napisał: > oba dodatki z > dalekich karajow zwiezione miele ze swiezo palona kawa... CYMES!!! > sama celebra przygotowania i parzenia takiej kawy - klimaty, > nastroj, aromat dzialaja kojaco... a co dopiero smak. mniam > milego dnia > howgh zrobiłbyś taką :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waszka21 Re: Kawy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 20:08 Kawę z kardamonem i cynamonem wbrew temu co pisze Indianin pijam codziennie wieczorem Kamis dostarczył mi tej przyjemności przygotowując przyprawy w młynku - polecam raptem ok. 8zł a aromat, a smak ho ho ho Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kawy! 19.12.07, 14:44 Ludkowie co wy za świństwa pijacie? Jedynie czysta mocna czarna arabica parzona "po turecku"!!! Żadne dodatki i "upachniacze"....brrrr okropieństwo! Że nie wspomnę popłuczyn z ekspresu! Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 20.12.07, 09:33 trooly napisał: > Jestem rozczarowany. A moze zaczarowany? Łódź Kaliska Wszystkim bliska. Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kawy! 20.12.07, 10:35 To jest możliwe. Trudno się wypowiedzieć w tej kwestii. Kto czarował? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 20.12.07, 10:38 e_werty napisał: > "...Kto czarował..." > ... czarodziej... :) to byłoby super ;) ale niestety była to czarownica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 20.12.07, 10:45 To prawda, czarodzieje budza milsze skojarzenia niz czarownice. Chyba, ze to sa chrzestne wrozki. Łódź Fabryczna Bardzo śliczna. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 20.12.07, 10:49 login_tymczasowy napisał: > To prawda, czarodzieje budza milsze skojarzenia niz czarownice. > Chyba, ze to sa chrzestne wrozki. Jeszcze są czarodziejki i dobre wróżki. :) > > > Łódź Fabryczna > Bardzo śliczna. nie wiem, nie byłam Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kawy! 20.12.07, 11:01 "...Łódź Fabryczna Bardzo śliczna." ... wole Łódź Kaliska... ciekawsze towarzystwo... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Kawy! 20.12.07, 11:03 P.S. Nie jest to Łódź posla Ryszarda Kalisza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
trooly Re: Kawy! 20.12.07, 11:29 Czarownico! Jaki jest powód Twoich zabiegów, robisz to celowo, czy tylko z próżnosci? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Kawy! 30.01.08, 11:36 Nie spałam do 2. Jakies duchy chodziły po strychu. Oddychać nie pozwalały. ;) Trzeba szybko zrobić kawę i dzielnie pracować. Kózka z gorączką w domu... A taka zdrowa zawsze była... Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 30.01.08, 11:49 calama napisała: > Nie spałam do 2. Jakies duchy chodziły po strychu. Kury z obcietymi glowami? Francuzi przejazdem, w drodze na Moskwe? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 30.01.08, 11:59 login_tymczasowy napisał: > Francuzi przejazdem, w drodze na Moskwe? A Ty jasnowidz jesteś? Kawy chcesz? Z pączkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 30.01.08, 12:02 Pączek po radomsku poproszę. Kawa jak kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 30.01.08, 12:06 login_tymczasowy napisał: > Pączek po radomsku poproszę. oki, jak będzie taki w cukierni to wyślę ;) > Kawa jak kobieta. Lubisz małe, czarne, mocne, słodkie kobiety? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 30.01.08, 12:34 Ale nie az tak mocne, zeby mnie bily... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 30.01.08, 12:50 login_tymczasowy napisał: > Ale nie az tak mocne, zeby mnie bily... Chęć bicia nie wynika z siły.:P Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 30.01.08, 12:57 calama napisała: > Chęć bicia nie wynika z siły.:P Jeszcze nigdy nie pobil mnie nikt slaby. Przynajmniej tak slaby jak Inka z mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 30.01.08, 13:39 login_tymczasowy napisał: > Jeszcze nigdy nie pobil mnie nikt slaby. bo jak był słaby to Ty dałeś mu bęcki > Przynajmniej tak slaby jak Inka z mlekiem. ciekawa ta teoria.... odwrotnie tez się sprawdza? ;) tylko ... czasami lubię czarną sypaną, a czasami dużą białą ;) lepiej nie będę interpretować ;) no i pytanie - czarna to dotyczy włosów czy cery? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: Kawy! 30.01.08, 13:57 calama napisała: > no i pytanie - czarna to dotyczy włosów czy cery? ;) Czarna dotyczy ubrania i charakteru. Czarny i slodki. W malej czarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Kawy! 30.01.08, 14:30 login_tymczasowy napisał: > Czarny i slodki. > W malej czarnej. ała to ja dziękuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
calama tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 07:47 białe, czarne, z kardamonem - kto co lubi :) i po ciachu do tego Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 09:27 Sasiad zamieszal cukier w kawie i oblizal lyzeczke. Fuj. Zbrzydzil mi kawe na tydzien, bede przyjmowal dozylnie. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 09:51 login_tymczasowy napisał: > Sasiad zamieszal cukier w kawie i oblizal lyzeczke. > Fuj. > Zbrzydzil mi kawe na tydzien, bede przyjmowal dozylnie. jakiś przewrażliwiony jesteś ;) a zamiast kawy jest super sposób, by być rześkim - wyśpij się to zobaczysz jak to działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
login_tymczasowy Re: tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 10:13 calama napisała: > a zamiast kawy jest super sposób, by być rześkim - wyśpij się to > zobaczysz jak to działa :) Trzeba zalozyć watek "Spac!!!" Poki co nie mam problemu z rzeskoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 10:18 login_tymczasowy napisał: > Trzeba zalozyć watek "Spac!!!" w wirtualnym świecie się nie wyśpisz :P trzeba iść wcześniej spać :P > Poki co nie mam problemu z rzeskoscia. jasne, a ziewasz z nudów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: tradycyjnie robię kawę dla wszystkich :) 05.02.08, 18:35 "...Sasiad zamieszal cukier w kawie..." .... no, tez nie lubię slodkiej.... :) Odpowiedz Link Zgłoś