j24 12.08.03, 11:01 Borys, czy wciąż jesteś gniewny. Pretty, czy najmłodsza z forumowiczek jest gniewna. Znaczy się jak nie dasz Pyzie na czas jeść ? Rboy, czy odpowiedzialna praca zmniejsza Poziom Gniewności (PG) ? Nawijajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajzerka Re: Młodzi i gniewni 12.08.03, 11:47 Przez całe nasze życie mamy dążyć do doskonałości, czyli do Boga. Pan Bóg nie jest gniewny (przynajmniej nowotestamentowy), lecz miłosierny. Z wiekiem bardziej skłaniam się do olewania, niż do wieszania na latarniach. Czyzbym stawał się coraz bardziej doskonały...? Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Młodzi i gniewni 12.08.03, 11:49 kajzerka napisał: > Przez całe nasze życie mamy dążyć do doskonałości, czyli do Boga. Czy będziemy mogli stworzyć tak ciężki kamień żebyśmy go nie mogli podnieść? Odpowiedz Link Zgłoś
klin Re: Młodzi i gniewni 12.08.03, 12:34 kajzerka napisał: > Z wiekiem bardziej skłaniam się do olewania, niż do wieszania na latarniach. > Czyzbym stawał się coraz bardziej doskonały...? Pan Bóg jest miłosierny, nie olewający. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Młodzi i gniewni IP: *.bajt.krakow.pl 12.08.03, 12:17 Ja jestem zgryźliwy, nie gniewny. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Młodzi i gniewni 12.08.03, 12:29 Gość portalu: borys napisał(a): > Ja jestem zgryźliwy, nie gniewny. no fakt............................:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Młodzi i gniewni 12.08.03, 13:51 hiro napisała:) Hiro, a co z Twoją gniewnością ? Byłeś w Zielące, czy poprzestałeś na poprawieniu kompa, tego co zrodził wątek "forum na forum" :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Młodzi i gniewni 13.08.03, 17:56 j24 napisał: > hiro napisała:) > > Hiro, a co z Twoją gniewnością ? > Byłeś w Zielące, czy poprzestałeś na poprawieniu kompa, tego co zrodził > wątek "forum na forum" :) hiro jest spoko gość -tylko benio mnie wkurwia -a moja cierpliwość się kończy!-- nawet jak na przyjezdnego to miarka się końnczy:-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Fszyscy gniewni... 12.08.03, 13:32 ... już odpowiedzieli. Teraz czas na młodych :) j24 napisał: > Pretty, czy najmłodsza z forumowiczek jest gniewna. Znaczy się jak nie dasz > Pyzie na czas jeść ? > Rboy, czy odpowiedzialna praca zmniejsza Poziom Gniewności (PG) ? Nawijajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Fszyscy gniewni... IP: *.bajt.krakow.pl 12.08.03, 13:45 j24 napisał: > Rboy, czy odpowiedzialna praca zmniejsza Poziom Gniewności (PG) ? A R-boy kiedykolwiek był gniewny? Nie spotkałem jeszcze tak Ułożonego Chłopca... Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Fszyscy gniewni... 12.08.03, 13:49 Gość portalu: borys napisał(a): > A R-boy kiedykolwiek był gniewny? > Nie spotkałem jeszcze tak Ułożonego Chłopca... A spotkałeś go w ogóle ? Podałem na ten przykład R-boya i Pretty-Pyzię. Miałem nadzieję, że się odezwie Bart, albo Maciej. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.q Re: Fszyscy gniewni... 12.08.03, 17:18 j24 napisał: > Miałem nadzieję, że się odezwie Bart, albo Maciej. Miałeś na myśli jakiegoś innego Barta? Odpowiedz Link Zgłoś
januszewski Re: Fszyscy gniewni... 14.08.03, 10:35 Gość portalu: borys napisał(a): > > Rboy, czy odpowiedzialna praca zmniejsza Poziom Gniewności (PG) ? > A R-boy kiedykolwiek był gniewny? > Nie spotkałem jeszcze tak Ułożonego Chłopca... Pamiętam pewną rozprawę na czacie I LO. Niejaki leczkov sugerował, że ktoś na blokach z historii „gnoi” ludzi nawałem materiału, zmuszając ich do brania amfetaminy. Mówił o białych plamach w historii LO, m.in. kryminalistach , którym później Rada Pedagogiczna pozwoliła skończyć szkołę w ramach resocjalizacji. Erboj miał właśnie wtedy napad melancholijnej wściekłości, bo oczywiście nie padło żadne nazwisko, żaden dowód, jedynie poszlaki, pogłoski, krytyczne, subiektywne sądy. On tak tego nie lubi... :) Taki jest jego poziom PG. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Fszyscy gniewni... 21.08.03, 12:55 januszewski napisał: > Pamiętam pewną rozprawę na czacie I LO. Niejaki leczkov sugerował, że ktoś > na blokach z historii „gnoi” ludzi nawałem materiału, zmuszając ich do > brania amfetaminy. Mówił o białych plamach w historii LO, m.in. > kryminalistach, którym później Rada Pedagogiczna pozwoliła skończyć szkołę > w ramach resocjalizacji. > Erboj miał właśnie wtedy napad melancholijnej wściekłości, bo > oczywiście nie padło żadne nazwisko, żaden dowód, jedynie poszlaki, > pogłoski, krytyczne, subiektywne sądy. Człowiek jako jednostka samorządna i niezależna z natury jest subiektywny. Czasem tylko przemilczy to co wie, a czego nie jest w stanie udowodnić, a czasem nie (nie przemilczy). > On tak tego nie lubi... :) > Taki jest jego poziom PG. Wydaje mi się, że jest to właściwy poziom PG. A gdyby zadał pytanie i "doszedł" do pewnych magicznych liczb (o których czas jakiś myślę, tzn chciałbym je poznać [nie gram w totka!!]), to czy jego poziom PG pozwoliłby na podsumowanko (tych 5 budżetów województwa, bo do tego, kurcze, piję)? Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
erboj Re: Fszyscy gniewni... 24.08.03, 14:43 Gość portalu: borys napisał(a): > > Rboy, czy odpowiedzialna praca zmniejsza Poziom Gniewności (PG) ? > A R-boy kiedykolwiek był gniewny? > Nie spotkałem jeszcze tak Ułożonego Chłopca... Ano właśnie :) Możes się zawsze spotkać... januszewski napisał: > Pamiętam pewną rozprawę na czacie I LO. Niejaki leczkov sugerował, że ktoś na > blokach z historii „gnoi” ludzi nawałem materiału, zmuszając ich do > brania > amfetaminy. Mówił o białych plamach w historii LO, m.in. kryminalistach , > którym później Rada Pedagogiczna pozwoliła skończyć szkołę w ramach > resocjalizacji. Erboj miał właśnie wtedy napad melancholijnej wściekłości, bo > oczywiście nie padło żadne nazwisko, żaden dowód, jedynie poszlaki, pogłoski, > krytyczne, subiektywne sądy. > On tak tego nie lubi... :) > Taki jest jego poziom PG. Racja Janusz, tego nie lubię, choć jeszcze bardziej nie podoba mi się narzucanie swoich subiektywnych sądów innym ludziom. A właśnie świadkami tego byliśmy podczas tamtejszego spotkania na czacie. I nie tylko wtedy. No ale to już przerabialiśmy zarówno na tym forum, jak i na forum I LO. j24, odpowiedzialna praca nijak się ma do poziomu gniewności :) Pozdrawiam. Erboj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartoo Re: Fszyscy gniewni... IP: 213.76.131.* 13.08.03, 19:12 Ja tam w Boga wierzę, a gniewny to nie jestem:)) No może czasem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Fszyscy gniewni... 16.08.03, 17:08 To "gniewni" nieodmiennie kojarzy mi się albo z czasami "Solidarności", albo z filmem "Hair", albo młodzieżą licealną i jeszcze tam może parę... Ja jestem gniewna w zetknięciu z głupotą. A Pyza... Pyza cały czas się uśmiecha. W końcu z forumowej jest rodziny... Pozdrowienia ode mnie, obślinienia od tej najmłodszej. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Czy ząbkowanie... 21.08.03, 13:00 ... ma wpływ na PG ? pretty01 napisała: > A Pyza... Pyza cały czas się uśmiecha. W końcu z forumowej jest rodziny... > Pozdrowienia ode mnie, obślinienia od tej najmłodszej. Dziękuję (za obślinienia szczególnie gorąco:). O stan uzębienia spytam, jakim orężem dysponuje najmłodszy forumowicz? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Ty się Pretty nie leń. Ty nam opowiadaj! 21.08.03, 13:03 Wiecie, że nasze grono wzbogaciło się o jeszcze jednego tatusia i jeszcze jednego dzidziusia (ciekawe czy się odezwie:) Odpowiedz Link Zgłoś