gnomek 31.12.01, 16:18 1. Zrobić porządek w komórce 2. Nauczyć się grać na gitarze chociaż jednej piosenki. 3. Spowodować, aby Marek P. podziękował za amerykańską pomoc dla Polaków w stanie wojennym i latach 80. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 Re: Postanowienia noworoczne 31.12.01, 16:21 gnomek napisał(a): > 3. Spowodować, aby Marek P. podziękował za amerykańską pomoc dla Polaków w > stanie wojennym i latach 80. Kurde, trzeci raz mnie poprosił. Zastanowię się :), ale jak to zrobić, żeby nie zrobić mu przykrości :) Postaram się ! Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Postanowienia noworoczne 31.12.01, 16:41 j24 napisał(a): > Kurde, trzeci raz mnie poprosił. Zastanowię się :), ale jak to zrobić, żeby nie > zrobić mu przykrości :) Postaram się ! Tym samym - co od dawna podejrzewałem - upewniłem się, że Marek P. i J24 to ta sama osoba. Więc drogi Mareczku nie daj się prosić i podziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Postanowienia noworoczne 31.12.01, 16:47 gnomek napisał(a): > j24 napisał(a): > >> Kurde, trzeci raz mnie poprosił. Zastanowię się :), ale jak to zrobić, > żeby nie zrobić mu przykrości :) Postaram się ! > > Tym samym - co od dawna podejrzewałem - upewniłem się, że Marek P. i J24 to ta > sama osoba. Lepiej późno niż wcale. Ostatni będą pierwszymi. > Więc drogi Mareczku nie daj się prosić i podziękuj. No przecież już się zgodziłem, nie trzeba nie już więcej prosić. Jeszcze tylko popracuję nad treścią, bo krzywdzić nowych kolegów bardzo bym nie chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Postanowienia noworoczne 31.12.01, 16:53 Nie pracuj nad treścią, bo takie szlifowanie zdań może skutkować wykalkulowanym, przemądrzałym i przydługim postem. Po prostu Mareczku, wyjdź na balkon, weź głęboki oddech myśląc o jeździe na łyżwach na gorzowskiej Słowiance po czym wróć do klawiatury i spontanicznie podziękuj. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawko Re: Postanowienia noworoczne IP: 217.97.234.* 01.01.02, 13:12 gnomek napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Kurde, trzeci raz mnie poprosił. Zastanowię się :), ale jak to zrobić, żeb > y nie > > zrobić mu przykrości :) Postaram się ! > > Tym samym - co od dawna podejrzewałem - upewniłem się, że Marek P. i J24 to ta > sama osoba. Więc drogi Mareczku nie daj się prosić i podziękuj. Ja bym temu nie ufał. podejrzewam ,że nie jest to takie oczywiste. Ja kiedyś przygłupawym kolesiom w pracy pokazałem to forum i stało się. NIE DOŚĆ ,ZE MAJĄ SZTYWNE TAM GDZIE JA to jeszcze się chwalą, że pisali za mnie bo ja nie mam czasu i się zaniedbuję to .. .I co mam płakać. Chyba nie ;) Czasami jak czytam to ktoś mnie opierdzieli i tyle.Czasami nie mnie no i co z tego.Przecież to nie koniec świata chyba ,że ktoś to bardzo przeżywa i się utożsamia się tylko jako człowiek ZYJĄCY I PISZĄCY NA FORUM. pozdro dla forumowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
gnomek Re: Postanowienia noworoczne 02.01.02, 16:42 Spiesz się Marku, bo Trzech Króli za pasem. Podziękuj. Odpowiedz Link Zgłoś