Gość: BOSS Metronom -porażka IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.09, 19:34 Lokal podobnie jak i zarządzający nim na żenującym poziomie. Menager clubu lub osoba podająca się za takową osobę nie słowny wprowadzający ludzi w błąd byleby złapać klienta.Uzgodnienia telefoniczne mają się nijak do rzeczywistości. Jak płace za coca cole to chce ja dostać a nie kole tescową. Jak płace za miejsce w loży to nie za dostawiane krzesełka do mini stolika.Organizacja imprez masowych zorganizowanych -ogólna porażka pod każdym względem.Wasz katering to klapa na maxa nie powinno się go tak nazywać w waszym pseudo klubie bo to mylne stwierdzenie. Dyskoteka która nie potrafi zadbać o klienta nie powinna mieć prawa bytu.Duży minus dla właścicieli którzy zatrudniają nieodpowiednie osoby. To wy jesteście dla nas a nie my dla was.Wasz czas powoli chyba dobiega końca.Osobiście odradzam wizytacje tego miejsca bo można spotkać się tylko z rozczarowaniem chyba ze komuś pasuje taki poziom standardu co chodzi o traktowanie klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Ludzie jak nie chcecie selekcji to MBM wita IP: *.biznesklasa.lisek.pl 06.03.09, 18:43 Myślę ze jednak jakaś selekcja powinna być. Zresztą mogę co niektórych uspokoić, że w Metronom Club już z tego zrezygnowali. chodzę tam od dłuższego czasu i naprawdę krzywda mi się tam nie stała nigdy, to porządny klub, kiedy zawitacie tam parę razy zobaczycie ,że to poważnie dobry lokal. Dla tych krytykujących polecam MBM zero selekcji, nawet nie trzeba być pełnoletnim bo rzadko to sprawdzają. Nic przeciwko MBM-owi nie mam. W Metronom mogę powiedzieć z ręku na sercu , że można naprawdę dobrze się pobawić bez żadnej zadymy czy jak to bywa w innych klubach zabawy na poziomie a nie speluny. Metronom naprawdę nie wygląda już tak jak jakiś czas po otwarciu!!! Naprawdę zachęcam bo warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś