zalanabanda 05.04.08, 06:13 Obiecanki cacanki ... ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 06:33 Termin dziecko minął, daję ci jeszcze czas do 10.oo - ej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Calama to...zalana zaba... IP: *.dial.telus.net 05.04.08, 06:48 Hey, Ktorej sie wydaje ze jakis rownie zalany ksiaze pocalunkiem w ksiezniczke ja zamieni... Zadnych szans... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: Calama to...zalana zaba... IP: 82.160.209.* 05.04.08, 06:54 Gość portalu: Bernard napisał(a): Hey,Ktorej sie wydaje ze jakis rownie zalany ksiaze pocalunkiem w ksiezniczke ja zamieni... Zadnych szans... Hey, Bernard, Sądzę, że się grubo mylisz. Ona ma chyba jakiś charakter i przeprosi. Bynajmniej ja w nią wierzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Calama to...zalana zaba... IP: *.dial.telus.net 05.04.08, 07:06 Hey zalana, Gdzies (nie pamietam gdzie bo wymowic nazwy nie potrafie) w jakiejs restauracji zaproponowano mi danie ktore na polskie tlumaczac nazywalo sie: "zaba z wrzacego oleju z orientalna salatka".. Okay...Jesli to nie jest seksowne danie to ja na domowy bigos poczekam... Patrzylem przez pewien czas na te wyjeta z wrzacego oleju zabe i egzotycznie rownie salatke izastanawialem sie glosno czy powinienem pocalowac ja zanim zjem... W koncu smazona ksiezniczka to tez ksiezniczka... Moja malzonka chyba uslyszala moje mysli i zachecila mnie : Ty ja zjesz...a ja tu zostaje... Zaby nie ma (salatki tez) i...malzonka wciaz przy moim boku... To tyle moich doswiadczen z zazabionymi przez czarownikow ksiezniczkami.. :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny ja Re: Calama to...zalana zaba... IP: 82.160.209.* 05.04.08, 07:15 ... księżniczka calama ... coś w tym jest ... ? Żeby tylko nie okazała się ropuchą ... ? O "przepraszam" ... jeśli dostojną Panią uraziłem ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Calama to...zalana zaba... IP: *.dial.telus.net 05.04.08, 07:22 Hey skromny ty, Dostojna rapucha... To chyba przesada... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny ja Re: Calama to...zalana zaba... IP: 82.160.209.* 05.04.08, 09:20 Wiesz Bernard, że akurat ropuchy przyczyniły się w największym stopniu do rozwoju medycyny ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sos podpuszczkowy Re: Calama to...zalana zaba... IP: 82.160.209.* 05.04.08, 09:24 Ale wy tam bredzicie przed snem ... A tu się dzieją wielkie rzeczy ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana calama i prochy? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 09:47 Wszystko to ładnie pieknie i uczynnie ... ? a teraz konkretne pytania : 1. czy calanie uda się od umknąć od odpowiedzialności prawnej ... ? 2. czy calama ma dobrego adwokata ... ? 3. czy calama żałuje swoich grzechów ... ? 4. czy calamie uda się wyrwać z nałogu narkotycznego ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama i prochy? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 09:51 Czy internetowe cafe pozwoli zidentyfikować wszystkich gorzowskich narkokanów i narkotycznych dealerów ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 11:45 zalana, a Ty dalej bredzisz? czy jest szansa - choc jedna na milion - ze w koncu sie zamkniesz - na wieki? Jesli jest cien szansy - ta jedna na milion - bede szczesliwa/y. zgin, przepadnij! a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 11:58 Gość portalu: fju fju napisał(a): zalana, a Ty dalej bredzisz? To wyższość pomroczności jasnej nad narkotycznym transem ... ? Gość portalu: fju fju napisał(a): czy jest szansa - choc jedna na milion - ze w koncu sie zamkniesz - na wieki? Jesli jest cien szansy - ta jedna na milion - bede szczesliwa/y. zgin, przepadnij! a kysz! Alez jest szansa : To proste słowo pochodzące ze słownika języka polskiego i innych źródeł języka staropolskiego ... i łacińskiego i starogreckiego ... Po angielsku : J'm sorry Po rosyjsku : spasiba Po francusku : pardon Po polsku : "przepraszam". Słowo "przepraszam" od calamy zamyka całą tę sprawę ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 13:55 Ja też jestem już wkó..ona ... ? Zamykasz temat, czy nie .... ? To, co piszemy o tobie, to wcale nie reklama, to przestroga ... ? Mów "przepraszam", bo muszę iść na żużel ... Tam są fajni ludzie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 17:15 zalana, spadaj stad i sie zamknij! mnozysz popieprzone watki niewiadomo po co i na co nudno Ci? to poprasuj, wyrzuc smieci, idz na spacer z psem, na basen poplywac... spotkania ze znajomymi nie proponuje, bo wiem, ze ich nie masz stechlizna zajezdzasz na kilometr, w dodatku z naftalina bleeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
hiiro Re: calama napisała : ... ? 05.04.08, 17:17 a jak loda robi;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: niech tu zostanie!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:00 Hiro czerpiesz od zalanej ( w trupa) korzysci natury szczegolnej, wiec Twoje zdanie sie nie liczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 21:11 Gość portalu: fju fju napisał(a): poprasuj, wyrzuc smieci, idz na spacer z psem, na basen poplywac ... spotkania ze znajomymi nie proponuje, bo wiem, bleeeeee Nie zauważyłeś róznicy czasu ? Właśnie wszystko to zrobiłam ? A teraz czekam na przeprosiny od calamy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 21:19 Calama nawet nie czyta tego watku ... zalana ... zejdz na ziemie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 21:46 Gość portalu: fju fju napisał(a):Calama nawet nie czyta tego watku ... zalana ... zejdz na ziemie! Znów jest "na prochach" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 22:50 nie wiem czy jest na prochach ale nie czyta zaufaj mi i zglos dobrowolnie wacik do kasowania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 07:05 Gość fju fju napisał(a): nie wiem czy jest na prochach ale nie czyta Czy to fju fju to jest damskie fju fju, czy męskie fju fju ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 07:45 Właściwie to dlaczego moim nickiem się posługuje tak wiele osób ... ? Najpierw ja, potem jakieś dziecko, teraz jakiś aspirant, który do czegoś tam aspiruje, nie wiem, czy czasem też nawet nie calama ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 07:50 Wiesz, co, ten twój nick jest bardzo uniwersalny ... ? Przecież każdy jest dzisiaj zalany/a ... ? Płeć się nie liczy ... ? Piwo z rana, jak śmietana ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 07:53 Popieram tego facia z poprzedniego postu ... Ja też sobie tu popijam, a całe odium idzie na "zalaną" ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 07:56 A czy w ogóle jest jakaś "zalana", bo "calama" to tak ... gwiazda ? Wszyscy ją znają, a może to "calama" uruchomiła ten wątek i nick ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 12:26 damskie czy meskie? a moze to inne "few"? co? .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 12:28 Gość portalu: fju fju napisał(a): damskie czy meskie? a moze to inne "few"? co? .... ... dziecięce ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: calama napisała : ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 12:32 A gdzie się podziewa bohaterka naszego watku ... ? Czy dzisiaj tez jest na prochach ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: calama napisała : ... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 19:20 Misiaczku, na prochach to Ty ostro jedziesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Finis coronat opus ... IP: 82.160.209.* 06.04.08, 20:15 Uznaję, że calama winę swoją zrozumiała i forum przeprosiła. Zatem moja misja skończona. Finis coronat opus. Koniec wieńczy dzieło. / przysłowie łacińskie / Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Finis coronat opus ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 20:24 Misiaczku, taka ze mnie calama jak z Ciebie George Clooney! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Dekalog ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 14:06 DEKALOG : 1.W zasłanianiu wad innych bądź, jak noc. 2.W skromności i pokorze bądź, jak ziemia. 3.W chojności udzielania pomocy bądź, jak płynąca rzeka. 4.W tolerancji bądź, jak morze. 5.Wyglądaj na takiego, jakim jesteś, albo bądź takim, jakim wyglądasz. 6.We współczuciu i miłosierdziu bądź, jak słońce. 7.W gniewie i złości bądź, jak martwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekalog ... ? IP: *.dial.telus.net 05.04.08, 22:12 Hey zalana, ja nie chce sie czepiac ....ale czy "dekalog" gdzies w granicach "dziesiatki" sie nie powinien krecic??? Odpuszczasz trzy grzechy... Moze juz "nie wazne"??? he he he he :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: Dekalog ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 22:19 Jesteś bezbłędny ...? To właśnie zafundowałem dyskutantom forum ... ? Pieniądze popłynęły z mojej kieszeni "oczywista oczywistość" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: Dekalog ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 22:45 Do cholery, ja teraz zrobię łajno w Twoim mózgu, skoro tego chcesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Zaczniemy od tematu prochów ... ? IP: 82.160.209.* 05.04.08, 22:57 Zaczniemy od tematu prochów ... ? Ja, jako aspirant, akurat się dobrze na tym znam ... ??? My śledzimy wszytkie wypowiedzi forumowiczów, po to żeby reagować ? Jestem niezły, co ? Wykapowałem cię calama, ze ćpasz ... ? Na dodatek ten durny "Kowalski" podał nam szczegółowe namiary ... ? Muszę sprawdzić, czy on już wcześniej nie pracował dla MILICJI PRL ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: Zaczniemy od tematu prochów ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 06:54 To kontynuujemy temat, czy już policja narkotykowa się tym zajęła ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekalog ... ? IP: *.dial.telus.net 06.04.08, 08:03 Hey zalana, Alez bardzo cie prosze.. he he he Cala "lajnowa" przyjemnsc po mojej stronie... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalana Re: Dekalog ... ? IP: 82.160.209.* 06.04.08, 08:35 Gość portalu: Bernard napisał(a): Hey zalana, Alez bardzo cie prosze.. he he he Cala "lajnowa" przyjemnsc po mojej stronie... Zadałam to pytanie i tylko jedna osoba na nie odpowiedziała ... ? Czemu ? Bo ma w mózgu coś innego niż "łajno" ... ? Inni je tam mają, więc się po nie nie zgłaszają ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Dekalog ... ? IP: *.dial.telus.net 06.04.08, 08:40 Hey zalana, Dziwisz sie..." :):) PS.Ide spac,.... :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś