calama Re: Wieczorynka 30.04.08, 19:06 Gość portalu: hiro napisał(a): > już 21 > ;)pozdro postaram się wykorzystać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Wieczorynka IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 19:08 już mnie wku..ało to hiro przez dwa iiiiiiiii dupa nie login;( i tym razem sam się dzielnie pozbawiłem konta hiiro! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wieczorynka 30.04.08, 19:10 Gość portalu: hiro napisał(a): > już mnie wku..ało to hiro przez dwa iiiiiiiii > dupa nie login;( i tym razem sam się dzielnie pozbawiłem konta hiiro! rozumiem wolisz przez dwa "H" :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Wieczorynka IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 19:14 uuuuuuuu-hamówa;((((((się robi Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wieczorynka 30.04.08, 19:15 Gość portalu: hiro napisał(a): > uuuuuuuu-hamówa;((((((się robi ależ skąd! każda litera może być dwa razy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Wieczorynka IP: *.dip.t-dialin.net 30.04.08, 20:27 hiro napisał: > już mnie wku..ało to hiro przez dwa iiiiiiiii przypomniał mi się taki dialog: - łojciec w domu je? - je. - a co robi? - ji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Wieczorynka IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 20:54 ale jak się czyta twoje posty to się przypomina inny: jeżeli chodzi o trafność opini politycznych to o jagodach a tak na luzaku to o tramwaju... pozdro:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brat pit Re: Wieczorynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 22:26 Chłopski synek wrócił z Anglii ze zmywaka. Ojciec mówi: Idź synu do łobory i wyrzuć gnój. What? Łot kunia i łot krowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Wieczorynka IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 19:12 upssss sorki! ale gapcia ze mnie.drugie robisz.przepraszam.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wieczorynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 20:09 odliczone co do minuty timer nastawilas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Wieczorynka IP: *.gorzow.mm.pl 30.04.08, 21:00 będą świąteczne jak się pomyli;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Wieczorynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 21:04 swiateczne sa najlepsze sama lubie Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wieczorynka 30.04.08, 23:28 Gość portalu: fju fju napisał(a): > odliczone co do minuty > timer nastawilas? wiem ile trwa wieczorynka :))) Odpowiedz Link Zgłoś