tk.logowany 14.06.08, 18:55 gratulacje z Żagania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mag9 Re: GKP 1 ligę ma IP: *.lutn.cable.ntl.com 14.06.08, 19:01 A ja chcialem byc pierwszy! Huuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaa! Dlugo na to czekalismy. Ale sie udalo. Dzeki! Pozdrowienia z Hatfield! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GKP 1 ligę ma 14.06.08, 20:10 super wiadomosc !!!!!!!!!!!!!!!!!!! hhhhuuurrraaa !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scofiled Re: GKP 1 ligę ma IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.08, 12:28 W nowym sezonie 1 Liga: Widzew, Katowice, Arka, Polonia B., Motor, Zagłębie L., Odra O., Jastrzębie, Polonia W., Wisła P., Stilon, Górnik Ł., Flota, Stal St. W. Piknie! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GKP 1 ligę ma 15.06.08, 13:39 czesc tk.logowany, dzieki za zyczenia z okazji awansu:):):) z pomoca czestochowian i szczescia, bo slupek z karnego dla walki w 85 minucie, to szczescie , czyste jak diament! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GKP 1 ligę ma 15.06.08, 14:50 a i przeciez powinnismy podziekowac pilkarzom ARKI NOWA SOL, moze im przede wszystkim! za to , ze im sie chcialo, za to , ze grali a nie "odpuscili! meczu, za naprwde sportowa postawe!!! DZIEKUJE w imieniu gorzowskich kibicow!!! ten gorzowski awans ma posmak soli, NOWEJ SOLI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: GKP 1 ligę ma IP: *.backiel.com.pl 15.06.08, 14:59 tak jak zakładaliśmy Andrzejusa - GKP awansował. proszę teraz o trzymanie kciuków w środę w drugim barażowym meczu za Czarnymi Żagań (w pierwszym meczu Czarni wygrali w Świdnicy z mistrzem dolnośląskiej IV ligi 3:2) o 2 ligę - oby w nowym sezonie w nowej 2 lidze grupy zachodniej były 3 "lubuskie" drużyny. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: GKP 1 ligę ma 15.06.08, 15:17 czesc tk, bede w srode trzymal kciuki za Czarnych Zagan!!!!! wygrajcie i awansujcie!!!! ktos przeciez bedzie musial lechie do okregowki spuscic:):):)! ha,ha,ha! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: GKP 1 ligę ma IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.08, 16:00 ja będę WAM kibicował z całej klawiatury!!!!! pozdro hiro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tk Re: GKP 1 ligę ma IP: *.backiel.com.pl 18.06.08, 19:21 a Żagań wywalczył sobie 2 ligę - właśnie wróciłem z meczyku, oby choć połowa kibiców na ligowe zechciała przychodzić... Dzięki za trzymanie kciuków :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raków Gratulacje z Częstochowy IP: *.dhcp.bluecom.no 15.06.08, 19:50 Gratuluję Wam awansu i życzę powodzenia w 1 lidze. Nie dziękujcie Arce za wygraną - pełną zasługę w tym mieli działacze i piłkarze Rakowa, którzy nie życzyli sobie awansu. Prowadząc w Nowej Soli z Arką 2-0, szybko sprokurowali karnego, żeby był kontakt przy stanie 2-1. Jak Rozwój strzelił Wam bramkę na 1-0 i nasi kibice w Nowej Soli wybuchnęli radością - to piłkarze, tylko porozumiewawczo się rozglądnęli po sobie i poszło szybko: najpierw ścieli piłkarza z Nowej Soli w polu karnym, tak, że nie było dyskusji: 2-2, a później pięknie dograli piłkarzowi Arki, tak żeby nawet bramkarza nie miał przed sobą :))) Nie wiem, czy Stilon bardzo chciał awansu ( remis z Chrobrym, sprokurowany karny w Katowicach przy stanie 1-1, niewykorzystany przez Rozwój ) ale jeśli nawet, to Raków nie chciał bardziej i miał ułatwione zadanie. Polski futbol to jednak wciąż wielkie bagno. My mamy teraz do posprzątania w klubie, z oszustów i złodziei. I mam nadzieję, że jak już tego dokonamy to za 2 sezony spotkamy się w 1 lidze, no chyba, że już do ekstraklasy zapukacie. A póki co Wam życzę jak najlepiej na 1 ligowym froncie :) Pozdrowienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Gratulacje z Częstochowy 15.06.08, 20:20 czesc Rakow, dzieki za gratulacje! z tego co wiem stilon robil co mogl ,by mecz w katowicach wygrac, i dwa slupki i sam na sam z bramkarzem bylo,(tylko w drugiej polowie), chcieli bardzo! rakow sam zawalil sprawe, a pilkarze z nowej soli po prostu zagrali sportowo! zycze rakowowi awansu w przyszlym roku! jak nie awansujemy do ekstraklasy(to by jakies cuda byly)ha,ha! to spotkamy sie w I lidze za dwa lata!!! pozdrowienia z gorzowa Odpowiedz Link Zgłoś
surma_bojowa Re: Gratulacje z Częstochowy 15.06.08, 21:46 Wszystko fajnie, piłkarzom, trenerowi i zarządowi należą sie gratulacje, ale jak mawiał pewien kumpel faceta, który niedługo będzie galopował za plecami Wieszcza - zaczęły się schody. Utrzymanie drużyny w I lidze kosztuje masę pieniędzy, których - o ile mi wiadomo - klub nie ma. Są to kwoty znacznie przekraczające to, co niezbędne jest pierwszoligowym drużynom w innych dziedzinach sportu, a jeśli idzie o gorzowskie zakłady - to te, które gotowe są sponsorować sport, już to czynią. Poza jednym: TPV. Wygląda więc na to, że nie ma innej rady, jak uderzyć do Chińczyków. Wykazali oni, że są czuli na potrzeby miasta i nie mają węża w kieszeni. A "TPV Stilon" Gorzów - to brzmi całkiem nieźle! Niech żyje i rozkwita przyjaźń polsko - chińska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro Re: Gratulacje z Częstochowy IP: *.gorzow.mm.pl 15.06.08, 21:51 sama jesteś polsko -chińska!czyli dupa po trzęsieniu ziemi! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: Gratulacje z Częstochowy 15.06.08, 22:15 czesc surma bojowa, tylko tam , i tylko tam, mozna szukac pieniedzy na gorzowswka I lige! jezeli je tam znajda? bede spokojny o I lige, a i o ekstraklasie mozemy pomyslec! a posel zych, niech sie zbiera w troki:):):) pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś