redcloud 23.07.08, 13:32 ...i nas zostawil w ciszy, a tak lubie sluchac jego opowiesci o miescie. howgh www.rmg.fm/index.php?p=&id_news=5553 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emsiziomal Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 13:52 Z woli gawiedzi włada miastem zatem i kmiece maniery prezentuje. Szkoda...ale w sumie mężem stanu człek sie staje a nie rodzi. Tu mamy do czynienia z czymś wrodzonym. PS W obawie przed procesem...informuję: 1. pisząc o czymś wrodzonym miałem na myśli wybitna inteligencję, 2. "kmiece maniery" rozumiem jako troska o losy miasta , 3. pisząc "szkoda" mam na mysli, ze szkoda, że dziennikarze prowokują kogos pokroju naszego prezydenta! Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 14:26 Gość portalu: emsiziomal napisał(a): ...ale w sumie mężem stanu człek sie staje a nie rodzi. Mezem to on jest, ale nie z urodzenia tylko nabytym i nie stanu, ale swojej zony... Swoja droga to politycznie skusil. Wychodzac z RMG lepszej reklamy surmaczowi nie mogl zrobic. howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 14:48 Nie ma "skuchy", którą musiałby popełnić żeby go gawiedź znienawidziła.... No chyba, że żużel wywaliłby do Chwalęcic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Panie Tadeuszu IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 17:10 jest pan już dużym chłopcem, dlatego zupełnie oczywiste jest, że część kolegów i koleżanek z politycznej piaskownicy nie będzie chciała bawić się z panem. ...mało tego, część z nich pana nie lubi i za wszelką cenę będzie starała się ośmieszyć, każdą babkę, którą pan z foremek wyczaruje! ...co zrobić?:))) można podjąć rękawicę i wymierzyć pod adresem Marka S. celną ripostę, można też nabrać wody w usta, można wiele... ale żeby obrażać się na dobrego dziennikarza za to, że jest dobrym dziennikarzem??? ba!!! nie tylko na niego -na całe radio!!!???!!!:)))))) Panie Tadeuszu, na pana stanowisku naprawdę nie wypada ośmieszać się tak dziecinnym zachowaniem. ...normalnie jak dziecko!:))) jak dziecko, które w złości tupie nóżką, bo nie dostanie lizaka, a przecież chce!!!:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: Panie Tadeuszu IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.08, 17:33 Panu Tadeuszowi puszczają nerwy.Jesień się zbliża,sędziemu skończy się urlop i procesik może się zacząć.Po co się tak denerwować Panie Prezydencie,przecież wiadomo,że wszystko dobrze się skończy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak jest wspanialy!!! IP: *.dial.telus.net 24.07.08, 06:16 Heyn, Nie dziwota ze ludzie na niego glosuja... Pisowskim wiesmakom popychac sie nie da... Gorzow to wspanaile miasto ze wspanialym Prezydentem... Nie moge doczekac nsie wiosny... Znow wakacje w najlepszym miescie na planecie... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
jerryco Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 17:34 Dziecko to brzmi niewłaściwie i bardzo usprawiedliwiająco. Jak to było z tą słomą...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 17:55 jerryco napisał: > Dziecko to brzmi niewłaściwie i bardzo usprawiedliwiająco. Dlaczego? Dla mnie, rzeczone zachowanie Pana Tadeusza godne jest co najwyżej przedszkolaka, a nie prezydenta miasta:))) > Jak to było z tą słomą...? ...sołtysowi też nie uszłoby to mimochodem i mimo uszu na sucho?;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: prezio wyszedl... IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.08, 17:47 i pokazał nam reprezentowany przez siebie POZIOMEK. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 18:35 tez bym wyszedl ludzie! o czym tam dyskutowac? "czy odniesie sie pan do slow surmacza?" po prostu sie nie odniosl, bo i do czego??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 18:46 Andrzejusa... i Ty możesz zostać prezydentem!!!;))) ...chciałeś powiedzieć, że nie dostrzegłeś "słomy" w słowach Pana Tadeusza???;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 18:56 sloma mickiewicz , tkwi w pytaniu dziennikarza! a prezydentem mozesz zostac i ty, mickiewicz.:))))) dopiero po jedrzejczaku , przekonacie sie ludzie jakiego prezydenta mamy(mielismy!). pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewic Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 19:18 No cóż, wygląda na to, że w tej materii trudno będzie nam znaleźć płaszczyznę porozumienia. A co do pytania dziennikarza... już napisałem - jest dobrym dziennikarzem. Właśnie dlatego, że nie boi się zadać pytań podobnego kalibru. Przecież On nie obraził, zacytował tylko "szanowanego" przez część społeczeństwa polityka z ramienia pis. Ten cytat mógł obrócić na swoją korzyść, a nie zrobił tego:))) a idąć dalej sobie zrozumiałymi ścieżkami, nie pierwszy raz, wziął i się obraził na, na... tak, tak- na media!?!:))))))))))) pozdrawiam;) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 19:45 co do plaszczzny porozumienia mickiewicz, to w tym temacie pewnie nie. to pytanie bylo z gatunku: "pana sasiad z II pietra bardzo glosno piernal, co prawda nie smierdzialo, ale , co pan o tym sadzi?" gdyby taka deklaracje zlozyla wojciechowska, to przynajmniej mozna by sie bylo posmiac, a tu po prostuu zenada! surmacza deklaracja znaczy tyle samo, co deklaracja mojego sasiada z domu obok. sasiad w odroznieniu od surmacza, fajny gosciu jest, choc nalewki pije kiedy mu kasy stanie. nie mylmy mickiewicz dziennikarki , z oproznianiem szamba! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiwicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 19:52 Andrzejusa, znam Cię trochę, a mimo tego wciąż nie przestajesz mnie zadziwiać:) ... nie mam teraz czasu, wielki sorix, ale chętnie wrócę do rozmowy!:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 20:07 mickiewicz, jak juz piszesz to pisz zgodnie z zasada naszego mentora, nauczyciela, guru i fjurera ziomala: jak piszemy z malej , to z malej, jak z duzej, to z duzej!(litery)! jezeli chcesz mi okazac szacunek, a/przeciez nie wiesz kim jestem, i czy faktycznie na twoj szacunek zasluguje, okaz go w tym co piszesz! a andrzejusa pisz z malej literki. co do powrotu do dyskusji, chetnie, znajdz tylko czas. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radzio Re: prezio wyszedl... IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.08, 20:42 Andrzejusa popieram cię, ale z innego powodu. Prezio mógł sie odnieść do tego co mówił Surmacz ale nie musiał. W zasadzie to nie dał dziennikarzowi nawet zacytować Surmacza i to źle o nim świadczy tak samo jak to, że wyszedł no i te idiotyczne aluzje. Kto jak kto ale Jędrzejczak w tym radiu jest, a przynajmniej był, najczęstszym gościem. Jednak zauważcie: Jedrzejczak kilka razy powiedział, że nie ma zamiaru komentować tego co powiedział Surmacz i za drugim czy trzecim razem dziennikarz powinien sobie ten temat odpuścić, a się uparł jakby nie miał pomysłu co zrobić jak Jędrzejczak nie będzie chciał na ten temat pogadać. No i kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 20:51 andriusza....pierwsze po primo....ty bys ze studia nie wyszedł...bo któż by ciebie tam wpuścił. Drugie po secundo nie ma małych i duzych liter..są WIELKIE :) Trzecie po tercjo..jedź na urlop, zrelaksuj się...tam nie trzeba myslec :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 20:53 czesc radzio, pierdzial "dziennikarz" i pierdzial, a temat warty ...... niczego. sam bym wyszedl, choc lubie z ludzimi rozmawiac. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 20:56 andrzejusa napisał: > mickiewicz, > jak juz piszesz to pisz zgodnie z zasada naszego > mentora, nauczyciela, guru i fjurera ziomala: > > jak piszemy z malej , to z malej, > jak z duzej, to z duzej!(litery)! mam gdzieś konwenanse:))) - musiałbyś sobie napawdę zasłużyć, by z małej się do Ciebie odnosić:))) > jezeli chcesz mi okazac szacunek, > a/przeciez nie wiesz kim jestem, > i czy faktycznie na twoj szacunek zasluguje, > > okaz go w tym co piszesz! > > a andrzejusa pisz z malej literki. nie ma mowy!:))) Nie ze mną te numery Andrzejusa;) A jeśli liczysz na poklask, tylko w imię tego, że Cię znam z czytania lepiej i dłużej niż przypuszczasz, to możesz się przejechać;))) > co do powrotu do dyskusji, > chetnie, > znajdz tylko czas. Chciałem Ciebie zapytać, co Twoim zdaniem jest wyznacznikiem dobrego dziennikarstwa? Oczywiście nie mam na myśl oczywistości typu - przedstawianie prawdy... w zasadzie pytam o zagadywanie adwersarza trudnymi dla niego zagadnieniami. Dobry dziennikarz powinien je przemilczeć??? Nie wiem jak Ty, ale ja na antenie tego radia, słyszałem już wiele wywiadów i to od wielu lat, w tym także z znanym skądinąd Sławomirem W:)))... oskarżanie dziennikarzy RMG o polityczne wstawiennictwo za którymkolwiek z nurtów politycznych nawet nie jest śmieszne. sorry, ale jak dla mnie jest po prostu wyrazem dyletanctwa. i właśnie za to lubię te radio. bo żaden szanujący się dziennikarz, nie wchodził w tyłek politykom, obojętnie z jakiej opcji. mylę się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 21:00 Mickiewicz..... Piszesz za długie posty andriusza tylko krótkie akapity kuma. Jak większość elektoratu miłościwe panującego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 21:30 ...pomyślę o tym, thx!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: prezio wyszedl... 23.07.08, 21:33 najsampierw do ziomala, nie wszedzie , gdzie mnie zaprosza, bym sie pojawil. nie jestem ziomal tak znana osoba, by mnie gdziekolwiek do radia , czy telewizji zapraszali, wiec nie mam z tym problemu. czytaj mnie wiec na forum zioml, bo w radiu czy telewizji, moich madrych mysli nie znajdziesz! a wiem ze ci bez nich trudno zyc! mickiewiczu, dziennikarstwo to temat trudny! durczok to klasa, ale juz lis to kicha. i pamietaj, to jest tylko moje zdanie! ale zebys nie myslal, ze sie asekuruje, to napisze: lis jest przystojny! i to wszystko co o jego dziennikarstwie mozna napisac!!!!! niby wiem, ze trza dbac o wyplate! niby to wie kazdy np. dziennikarzyna gorzowski!! no tak, durczok jest jeden, chociaz lis ,tez jeden. zycie nie jest bajka , o czym sam wiesz mockiewicz, wiec mysle , ze z dziennikarstwem mickiewicz, jak z aktorstwem: mamy 10 tys. aktorow, a tylko 20-stu znamy! pozdrowienia ps. ja wiem , ze myslisz , to , co/ja mysle, byc jednym z 20-tu?! gdzies trza zaczac gorzowscy dziennikarze!! jak to bylo: pan mellehowicz , ha, ha, pan mellehowic. caly swiat przed wami gorzowscy dziennikarze!!! albo gorzowska prowincja!!! ale do pracy!! bo was byle andrzejusa w gowniany rog zagoni! nie kozi:(((( gowniany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 22:32 :) ...do przeczytania;) zapewniam, że nie zmieniłem zdania, jakoby można uznać, że nie warto Ciebie czytać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozamaradio Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 22:34 Od kozy andrzejukpie sie odkoleguj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiwicz Re: prezio wyszedl... IP: *.gprs.plus.pl 23.07.08, 22:41 nie wiem, co masz naprawdę na myśli, ale jedno jest pewne- ...miło Cię znów czytać:) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Radio propaguje polityczne obszczymorki... IP: *.dial.telus.net 24.07.08, 06:23 Hey, Nie badzmy naiwni... Szanowny dziennikarz wiedzial doskonale co robil... Wciagal PEEZYDENTA w jakas pyskowke z jakims odrzutkiem pisowskim imieniem Surmacz... Nie zastanowil sie pacan... Jedrzejczak do pisowskiego gnoju wciagnac sie nie da... To jest wlasnie Tadek na ktorego Gorzowiacy od "zawsze" glosuja!!! Gorzow to wolne miasto wolnych ludzi... Totalitarni wariaci z pisu nie maja miejsca w "kalendarzu" ludzi jak Prezydent Gorzowa... Nie ta klasa... Nasz Prezydent z obszczymorkami nie gada!!!! Zajmuje sie rozwojem Gorzowa... Brawo Prezydencie!!! Tak trzymac!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: Radio propaguje polityczne obszczymorki... IP: *.gprs.plus.pl 25.07.08, 19:20 hey Bernard:) no co Ty?!?:) przecież to, że pytanie było 'prowokacyjne" nie jest odkryciem, to każdy widzi!?!:) a niektórzy to nawet i słyszeli, live!!!:))) ...że niby dziennikarz to pacan??? ...halo, Bernard, a kim jest Pan Tadeusz? świętą krową??? to tylko prezydent!!!...prezydent, który dostaje rozstroju żołądka i napadu amaku, kiedy zadane zostanie mu 'kłopotliwe' pytanie. wiesz, pis jest mi najdalszą opcją polityczną po tej stronie marsa, co wcale nie usprawiedliwia zachowania, powtórzę dla podkreślenia - nie usprawiedliwia zachowania Pana Tadeusza! mimo całkiem pokaźnych pokładów sympatii dla niego i jeszcze głębszych dla jego dokonań- w moich oczach stracił... pokazał, na co go stać.... szkoda, naprawdę szkoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.07.08, 20:55 Brawo Panie Tadeuszu, w końcu trzeba komus było wylac kubeł zimnej wody aby zrozumiał że dziennikarstwo nie polega na szczuciu jednego przeciwko drugiemu. Radio zachód wcale nie lepsze - z Gromadzkim na czele. Takie dziennikarstwo może uprawic kazdy nawet debil. Jeśli dziennikarze zniżają sie do takiego poziomu jaki prezentują w rozmowach z politykami to faktycznie ich problem. Nie trzeba odpowiadac na ich pytania. Nie trzeba grać w ich grę. Mozna ich po prostu olać. Pan z pewnością może ich olac i bardzo dobrze że pokazał Pan im plecy. I żeby było jasne plecy były dla tego dziennikarza a nie dla słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.gprs.plus.pl 25.07.08, 21:13 wiesz, jako słuchacz odebrałem to jako olanie słuchaczy, a jako człowiek - jako oznakę kim tak naprawdę jest prezydent tego miasta, jako oznakę słabości... która nie przystoi zajmowanemu stanowisku, obojętnie czy to bez, czy z partyjnego mandatu. Sorry... ale tak nie powinien postąpić... kolokwialnym 'burakiem' na stanowisku zajechało i smród pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.07.08, 10:40 Mickiewicz - A dla mnie burakami są tabloidalni lokalni dziennikarze dla których liczy sie tylko słowo sensacja. Zachowuja sie gorzej niz paparazzi. Słowo dziennikarz kierowane w ich stronę jest dla tych panów naduzyciem. Przepraszam za nich - za tych buraczalnych pseudodziennikarzy - słuchaczy i porzadnych dziennikarzy rozumiejacych swój fach, którzy potrafią sie merytorycznie pzygotowac do rozmowy, zadawać ciekawe i stotne pytania a nie napuszczać ludzi na siebie. Brawo Jedrzejczak. Nie zniżaj sie do poziomu buraków. PS jeśli buraczani dziennikarze maja swoje grono zapalonych słuchaczy to tym bardziej olac i takich słuchaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.gprs.plus.pl 27.07.08, 20:46 Bolo, szanuję Twój punk widzenia, ale - opinie są podzielone:) ...Prezydent przyszedł do rozgłośni jako urzędujący prezydent tego miasta, a nie jako "kowalski", któremu ujdzie na sucho, "olanie" słuchaczy czy radiowców. Nie zgadzam się z Tobą, dobry dziennikarz jest dobry obojętnie czy to na prowincjonalnym czy ogólnopolskim podwórku. Głaszczący i przyklaskujący dziennikarz, nie zasługuje na szacunek. Przecież on zacytował polityka, a nie - wyraził osobistą opinię... zakładam, że chciał oddać słuchaczom wyrobienie sobie opinii... i oddał, rykoszetem:))) ...szczerze wątpię, by faktycznego zachowania Pana Tadeusza się spodziewał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.08, 21:18 A ja twierdze że nie ma znaczenia czy dziennikarz rozmawia z Kowalskim czy z prezytentem. Jak sie zadaje głupie pytania to sie albo dostaje w ryj (od Kowalskiego) albo widzi sie plecy prezydenta. I tak uważam że Jedrzejczak postąpił łagodnie. Niech to bvedzie nauczka dla innych dziennikarskich buraków. Choc pewnie nie bedzie bo poza tym przypadkiem, żaden inny lubuski polityk nie odwazy sie olac dziennikarza - raczej ze strachu niż z wyrachowania. Oczywiscie zdania mozemy miec podzielone. Ja bedę optował przy swoim, nie dlatego że lubię TJ (gośc jest mi obojetny bom z ZG), ale dlatego że takie prostackie dziennikarstwo wypiera prawdziwy warsztat, dla którego warto włączyć radio i otworzyć gazetę Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! 27.07.08, 21:25 >Jak sie zadaje głupie pytania To ma się głupią odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 27.07.08, 21:52 > >Jak sie zadaje głupie pytania > To ma się głupią odpowiedź. Lepiej wyjść niż silic się na głupią odpowiedź. Szkoda czasu na buraka dziennikarza. Dobrze zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
kemot_ski Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! 27.07.08, 22:18 Wiesz Bolo, w tej materii się różnimy. Parafrazując powiedzenie "człowiek mądry znajdzie się w każdym towarzystwie, a głupi, wyłącznie wśród głupców", odpowiem tak - "nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi";) pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.08, 08:08 Polska to wolny kraj. A z burakami nikt nie musi rozmawiać. Dobrze że prezio wyszedł. Olać cwaniaków dziennikarzy, niech sie troche postaraja skoro juz chcą pełnic badż co bądź też funcje publiczną pzdr i kończe dyskusję w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! 28.07.08, 11:24 Gość portalu: bolo napisał(a): > Olać cwaniaków dziennikarzy PiS też olewa cwaniaczków. Trzeba media znacjonalizować i wrócić do dobrych, wypróbowanych wzorów! Wyklęty powstań! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mickiewicz Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.gprs.plus.pl 28.07.08, 13:20 :)))) ...Tak, podporządkujmy pytania dziennikarzy na modłę aktualnie i miłościwie nam panującym;))) ... Przcież to same plusy!!!:))) ...zero szumu inforamacyjnego, zero "głupich" pytań, zero uświadomienia słuchaczy i drażnienia polityków... w dwóch słowach ujmując idyllę - high life!!!;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.07.08, 22:26 Szanowny Mickiewiczu. Miałem juz nie pisac w tym watku ale poruszyłeś hiper ważna rzecz. Tyle tylko iz nie wiem czy sobie z tego sprawe zdałes. Bez urazy. Ja wiem jak bylo z komuny. Kto nie wie to sobię archiwlane Kroniki może w TVP obejrzeć. Generalnie - tematy sie realizowało bez kłopotliwych pytań. Ale co innego jest zadac kłopotliwe pytanie a co innego głupie lub złosliwe. Kłopotliwe pytanie zwiazane jest z merytoryką. Głupie lub zlosliwe juz nie. Mam nadzieje że czujesz różnice. Ale sprawa ważniejsza jest. Polakom zawsze potrzebny był ideologiczny wróg. Postawmy sobie pytanie: gdzie dziś jest wróg? Nie ma wroga za granicą. Nie Rosja, nie USA, nie UE to kto/co? Polityk/urzednik/samorządowiec to twój wróg. Takie jest patrzenie dziennikarzy. Dziennikarstwo prostackie oparte jest na wrogości - niestety za przyczyna wiekszości tych co wymienilem wcześniej. Ale przecież nie można wszystkich i wszystkiego wrzucic do jednego worka. Może oni (dziennikarze) nie czuja tego, ale to ich nie usprawiedliwia. Na wszysko co sie w PL dzieje trzeba spojrzec z szerszej perspektywy. Jaki jest nasz cel - Polaków? Kim chemy być w Europie? Co chemy osiagnąc? Czy da sie coś zbudowac wartościowego i stałego jesli ciagle i permamentnie media bedą napuszczały ludzi pzreciw sobie? Ja optuje jedynie za zwykłym zdrowym rozsądkiem i apeluję, dziennikarzu opamietaj sie. PS. W 2013 wszyscy sie dowiemy ile nam sie udało wykorzystac środków z UE. Mam nadzieje że w ferworze wewnetrznych awantur przy pełnym zaangazowaniu pseudodziennikarzy uda sie wydać choć połowe. PS2. Z tego co mi wiadomo Jedrzejczak jako prezydent sporo dla GW zrobił. Mylę sie? Surmacz li tylko wysłał policjantów z kanapkami do głodnej Rafalskiej. Mylę sie? Jakieś wątpliwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danny Re: Precz z takim dziennikarstwem - olac ich! IP: *.net.fone.pl 28.07.08, 23:45 > Surmacz li tylko wysłał policjantów z kanapkami do > głodnej Rafalskiej. Mylę sie? Nie wiem czy tylko, osobiście za gościem nie przepadam, ale mam na względzie, że osiągnął w Gorzowie jeden z najlepszych wyników w wyborach do sejmu, podobnie jest za każdym razem w wyborach do rady miejskiej i choćby dlatego nie można mówić, że jest nikim, bo ma spore popracie wśród mieszkańców miasta. Jędrzejczak nie chce tego przyjmować do wiadomości, zwłaszcza teraz, przy gwałtownie malejącej popularności - aresztowanie na dniach wieloletniego bliskiego współpracownika plus własny proces za 2 miesiące. Pytanie dziennikarza było naturalne, Jędrzejczak mógł je zbyć, ale że brak mu klasy i puściły nerwy, to wyszedł i tylko i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Wiesiek Re: prezio wyszedl... IP: *.gorzow.mm.pl 24.07.08, 12:41 TADEO WYSZEDŁ,BO MIAŁ CHYBA ROZWOLNIENIE.JESZCZE JAK USŁYSZAŁ TO ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: prezio wyszedl... IP: *.dial.telus.net 25.07.08, 12:12 Hey, Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: prezio wyszedl... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 19:14 Wyszedł już dość dawno. Może wszedł? Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: prezio wyszedl... 26.07.08, 01:19 >Wyszedł już dość dawno. Może wszedł? na razie wszedł jego kumpel Mariusz G., nie wiadomo czy wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: prezio wyszedl... IP: *.dip.t-dialin.net 26.07.08, 08:22 że prezydent gorzowa siedzi i wychodzi nikogo nie dziwi, ale żeby z radia ... Odpowiedz Link Zgłoś