righter 24.11.08, 09:46 PO rosnie w sile. Za jakis czas nie bedzie innych partii, bo wszyscy wstapia do PO:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pyttacz Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 09:53 W zwiazku z tym, ze Pisowcy, Samoobroniarze i LPRowcy weszli do PO (komuchy z pewnoscia tez) partia ta chyba zaczyna tracic wlasciwosci. Nawet, jesli je kiedykolwiek posiadala. Ameba. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 PO nadal zbiera odpady... :))) 24.11.08, 11:44 -- PO to kicz popkultury, żeruje na naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
agent_mosiadu_sikor-sztajn Czerwona_Perła_Mgr_Pijak_Też_Do_W zięcia__:)))))))) 24.11.08, 13:18 :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalisz Re: Czerwona_Perła_Mgr_Pijak_Też_Do_W zięcia__:)) IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 13:44 Radni Surowiec, czy Andrusyszyn stali sie wielkimi moralizatorami, a sami kolaboruja z czerwonym Jedrzejczakiem. Sa nieskuteczni i szukaja zastepczych tematow. Ale i tak im to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaliks Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 10:00 Eee tam, dla mnie to jest normalna sprawa. Młody gość, kiedyś może zbłądził, chce się teraz dalej angażować w działalność społeczną. Moim zdaniem to nic złego. Tak w polityce już jest. Jeśli ktoś to polubił to chcąc działać musi czasami zmienić frakcję. Który gorzowski polityk nigdy nie był w innej światopoglądowo organizacji niż jest obecnie - niech pierwszy walnie w Gawlika kamieniem. Ale już sobie wyobrażam co napiszą wrodzy Wasilewskiemu i Woźniakowi Platformersi - że skandal, że oni to nigdy w życiu itp. Będziemy mieli znów dość gorącą atmosferę na tym konkretnym wątku przez jakiś czas. Bo przecież lepiej siedzieć przed kompem i pieprzyć bzdury niż samemu zrobić cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:08 Gość portalu: kaliks napisał(a): > Który gorzowski polityk nigdy nie był w innej światopoglądowo > organizacji niż jest obecnie - niech pierwszy walnie w Gawlika kamieniem. Nikt nawet by nie mrugnal okiem, ale tyle sie naczytalismy o niesmaku i zgorszeniu publicznym gdy LPR i Samoobrona wchodzily do rzadu Kaczynskiego, ze teraz troche jestesmy zdziwieni. No i to szukanie faszystowskich zachowan u Mlodziezy Wszechpolskiej... Wynika, ze MW jest faszystowska w sojuszu z PiS a patriotyczna w ramach PO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malkontent Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:10 He, he. SLD za Millera też przyjmowało jak leci i jak skończyli? Odpowiedz Link Zgłoś
righter Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 10:31 Tego sie po PO nie spodziewalem. Samoobrona, a teraz jeszcze Mlodziez Wszechpolska i LPR. Czytam wypowiedzi tego Wasilewskiego i nie moge wyjsc ze zdumienia, jak bezideowy moze byc mlody czlowiek. Skad on sie tam wzial? Dziwie sie senatorowi Wozniakowi, ze zatrudnia takich ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ginger Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 10:35 "Myślę, że nie jest bardziej radykalny niż marszałek Stefan Niesiołowski" - przekonuje Wasilewski. Niesiolowski powinien podac tego zarozumialego gowniarza do sadu za obraze. Porownac zasluzonego Niesiolowskiego do bojowkarza z Mlodziezy Wszechpolskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewak Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.08, 09:55 precz z faszyzmem Odpowiedz Link Zgłoś
e-marlowe Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 28.11.08, 13:35 Gość portalu: ginger napisał(a): > "Myślę, że nie jest bardziej radykalny niż marszałek Stefan > Niesiołowski" - przekonuje Wasilewski. > Niesiolowski powinien podac tego zarozumialego gowniarza do sadu za obraze. > Porownac zasluzonego Niesiolowskiego do bojowkarza z Mlodziezy Wszechpolskiej? Poczytaj wypowiedzi S.Niesiołowskiego z czasów ZCHN-u to zrozumiesz, co autor miał na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.centertel.pl 30.11.08, 10:56 Niesiolowski mial weiel na mysli i co z tego wyniklo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO No cóż poławiacz pereł nie śpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.08, 10:26 No cóż poławiacz pereł (HMW)nie śpi, on czuwa ja Józef Stalin. Oj kolejny strzał w kolano. Henryk jeszcze były wojewoda Nowak jest nie zagospodarowany, Tadeo jest też bez partii, Andrzej Korski też nie partyjny itd. Henryk tyle jeszcze przed tobą. do działa. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 10:27 Myślę, że nie jest bardziej radykalny niż marszałek Stefan Niesiołowski - przekonuje Wasilewski. Odpowiedz Link Zgłoś
cillian1 Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 10:32 Czarno to widzę, nie mają już kogo wciągać w swoje szeregi? Takie łajzy, które nie mogą sobie znaleźć miejsca w polityce, nigdzie się nie przydadzą. Może niedługo Leppera wezmą?! Tffffu Odpowiedz Link Zgłoś
rojczer Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 10:53 A ja pytam: gdzie w tym czasie był katolicki platformers Jarosław Gowin? Dlaczego nie przypomniał partyjnym kolegom, że Ewangelia nie rekomenduje rzucania pereł przed wieprze (czyt.: dawania legitymacji Wojciechowi Gawlikowi z LPR)? Odpowiedz Link Zgłoś
yanuss perełki LPR 24.11.08, 11:17 Od kiedy to czlonkowie LPR to "perelki" polityczne. Sadzac po chamskich atakach wybiorczej np. na Giertychow byli to nawiedzeni faszysci. Teraz perelki.. az sie smiac nie chce.. Odpowiedz Link Zgłoś
gagazeta nie rozśmieszajcie mnie 24.11.08, 12:06 allegro.pl/item479975153_mordy_na_tle_etnicznym_wspolczesna_sztuka_lud.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moralny Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 12:21 "celem partii jest władza". Smiesża mnie te teksty forumowych pseudomoralizatorów, którzy za garść srebników sprzedali by własną matkę:) Ciekawe swoją drogą, który z POwców (moralnych) rzucił newsa wyborczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
aa_6 Czy "góra" PO może zrobić porządek 24.11.08, 12:35 w swoich "dołach partyjnych" i wyłowić ze swoich szeregów takie "perełki", jak M. Wasilewski, bo w przeciwnym razie tak ideologicznie zaśmiecą tę partię koniunkturalistami pokroju W. Gawlika, że już nie będzie na kogo głosować???!!! Może przydałaby się jakaś weryfikacja kadr, aby odsiać różne szemrane postacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Posokowiec Re: Czy "góra" PO może zrobić porządek IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 17:21 Pisząc o "szemranych postaciach" musisz miec na myśli jakąś tajemnice zawartą w tych postaciach. Napisz prosze o co dokladnie chodi lub nie pisz wcale. Obie wymienione przez Ciebie osoby ile wiem sa "młode" i nie mają na w swoim życiorysie żadnych przekrętów, afer, tajemnic. Mają natomiast sporo inicjatyw na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luby Re: Czy "góra" PO może zrobić porządek IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 17:43 To ze sa mlode ich nie usprawiedliwia. W PO jest wielu mlodych nie do konca jeszcze zepsutych tak jak ten Wasilewski. Ale coz sie dziwic, czerpal czerpie wzory od gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stalek Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: 150.254.196.* 24.11.08, 13:57 WSTYD i tyle. To po co partie polityczne skoro i tak nie ważne kto jest w której z nich. Wszystko dla kasy i stanowisk - jakoś mi się to kupczenie kojarzy tylko z prostytucją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZIMON Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:12 nie zgadzam się z Tobą - nie badź naiwny - polityk ogólnie nie jest do końca czysta i ideowa. Trzeba zawierać kompromisy. Myślę, że każdy kto jest aktywny i ma potęcjał - jest dobrym nabytkiem dla partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 14:00 Już raz to przerabialiśmy, no ale znowu komuś wadzi to ,że nowe koła PO są otwarte na wartościowe osoby, TEMAT ZASTĘPCZY!!!! i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEREZ Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.08, 15:08 Widzę , że gorzowski PO zbiera wszystkich młodych aktywnych. Napewno w przyszłości to zaowocuje. nie jeden powie - że to nic nie znaczy i że to nie są "perełki"- ale ważne jest że są to ludzie aktywni, a takich miasto potrzebuje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zawodowi gracze... IP: *.dial.telus.net 24.11.08, 15:21 Hey, Od "zawsze" pisze, ze politykow nalezy traktowac jak zawodowych sportowcow czy innych graczy... Wyborcy, podobnie jak kibice oczekuja czesto od swoich "pupili" lojalnmosci rownej przynajmniej tej ktora sami reprezentuja... W zawodowym sporcie czy polityce to prawie niemozliwe... Liczy sie kariera i pieniadze... Czas sie przyzwyczaic...i zaczac myslec... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
kwaczynsky_pan To chińska podróbka perełki, z rakotwórczej masy 24.11.08, 15:53 Jaki jest sens tego modelu demokracji, skoro partie są tworami tak rozległymi, iż pozbawionymi tożsamości? Głosuję na ugrupowanie, które jest niczym więcej jak nazwą - już po wyborach członkowie innych ugrupowań, często takich, którym nie sprzyjam, mogą migrować do zwycięskiej partii. Koleś, który babrał się LPR jest dla mnie politycznym trupem. Mam go za cynicznego karierowicza i nie cieszy mnie, iż sposobem od d...py strony dopycha się do koryta.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ant777 mam coraz większe obrzydzenie do PO IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 17:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r321 Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 17:54 Nie rozumiem zupełnie, po co taki człowiek w PO? Nie liczy się chyba ilość, ale "jakość", a o takowej nie można mówić w tym przypadku. Na Boga, Platforma sama wystawia siebie na pośmiewisko, przyjmując do partii takich ludzi. Co więcej, są ludzie pokroju "byle by być w polityce" - póki dobrze dzieje się w jednej partii, w niej są, jak coś nie idzie najlepiej, przechodzimy do innej partii, i zabawa dalej się kręci. A chyba nie na tym rzecz polega...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie nowina Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.centertel.pl 24.11.08, 22:44 Co więcej, są ludzie pokroju "byle by być w polityce" - póki dobrze dzieje się w jednej partii, w niej są, jak coś nie idzie najlepiej, przechodzimy do innej partii, i zabawa dalej się kręci. A chyba nie na tym rzecz polega...? 95% członków PO przeszła tę drogę (FPD, KL, UD, UW... i inne), więc właśnie na tym rzecz POlega! Ot, kolejny przypadek "obrotowego". Żeby jeszcze PO przynajmniej po części realizowała cele LPR, lub partia była bliska ideowo, ale w tym przypadku... słów brak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.dial.telus.net 25.11.08, 04:24 Hey r321, To jest bardzo madre posuniecie i czesto okreslane jest jako "neutralizacja"... Nie pozwolic pisowi na ich przejecie... Ludzie z LPR i innych "skrajnych" ugrupowan chcieli swoja skrajnoscia zaimponowac... Trzeba przyznac ze im przez pewien czas sie to udawalo... Kiedy wariaci z PiS potrzebowali "sojusznikow" dla utworzenia niezbednej koalicji....ci mali szalency z politycznych peryferii nagle okazali sie bezcenni... Poniewaz ani PiS ani reszta paczki nie reprezentowali i nie reprezentuja niczego czego oczekuja Polacy....wszystko diabli wzieli i dzieku Bogu... Politykow, poza kilkoma wyjatkami, powaznie traktowac nie mozna... Wina jest po stronie naiwniakow ktorzy w jedno slowo ich politycznych skeczow wierzyli... Przejda do PO i z rowna pasja beda glosic ich poglady. Jesli chca zwycuiezac to musza byc w zyciezkiej druzynie... Probowali z pisem...przez pewien czas.. Teraz z PO... Gdyby PO ich nie skaperowalo....mozliwe ze PiS polakomilby sie na nich...PiS to cuchnaca kupa desperacji... Partia PiS jak i blizniacy nie licza sie juz w Kraju ani za granica... Tanie chwyty reklamowe Kaczynskiego na wschodzie tego dowodza... Zrobia i robia wszystko by choc czesc popularnosci odzyskac... A czym bardziej sie staraja tym zalosniej wygladaja... Po dokonuje madrych ruchow... Gdy dojdzie do wyborow nie bedzie rozdrabniania glosow pomiedzy kupa partyjek... Bedzie PO i skopany PiS... Bedzie dobrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.centertel.pl 25.11.08, 07:06 Po jakim speedzie wygaduje się takie głupoty, bo nie wierzę, że na trzeźwo? Wiesz człowieku co to jest wierność własnym poglądom? A co Ty preferujesz? POlityczną prostytucję! Parcie do władzy, choćby i PO trupach! Mam klasyczne prawicowe poglądy, ale bardziej cenię sobie zdeklarowanego komucha, niż POlitycznego sprzedawczyka. Ty jesteś klasycznym przykładem takiego gościa. Co powinno być celem politycznych działań? Dobro obywateli czy władza za wszelką cenę? PO ma gdzieś obywateli. Wciska nam kit "miłości i dobroci", ale bokami wycieka zaprzaństwo. Będziecie jeszcze płakać przez tę partię. Ja sobie poradzę, bo nie uzależniam swego życia ani od PO, ani od żadnej innej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapon Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.08, 08:42 A co na to wladze PO? Jakis tam bezideowy (sorry, ale wypowiedzi tego Wasielewskiego sa dla mnie skandaliczne) mlokos spotyka na ulicy faszyste z Mlodziezy Wszechpolskiej i tak po prostu zaprasza do liberalnej partii. Oczywiscie poglady nie sa tu istotne. Czekam na reakcje senatora Wozniaka, gdyz dzialania jego pracownika kompromituja jego samego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.08, 09:33 lapon napisał(a): > A co na to wladze PO? Jakis tam bezideowy (sorry, ale wypowiedzi tego > Wasielewskiego sa dla mnie skandaliczne) mlokos spotyka na ulicy faszyste z > Mlodziezy Wszechpolskiej i tak po prostu zaprasza do liberalnej partii. zanim człeku napiszesz kolejne bzdury POMYŚL!!! to naprawdę nie boli, a pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapon Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.08, 09:39 ja jakie bzdury "zadowolony"? Czy uwazasz to za normalne takie polaczenie skrajnej prawicy z liberalizmem? Gdzie tu widzisz wspolnote interesow? Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 19:58 Krytykowanie takich transferów to oznaka kompletnego niezrozumienia mechanizmów polityki. Bernard (pozdrawiam) ma rację pisząć, że polityka straciła nieco ze swego patosu (na przykład przedwojennego), ale z drugiej strony nie można o zwyczajnym "zagospodarowaniu" wartościowego człowieka mówić, że to zło ostateczne. Z tego co obserwuję gorzowską scenę polityczną to Gawlik nie udzielał się w żadnych "szemranych" przedsięwzięciach. MW i LPR? Fakt to niezbyt udany polityczny epizod, ale z tego co wiem to Gawlik nie płacił składek w LPR, a więc nie ma żadnego problemu. Prawdziwy problem - i stąd właśnie te głosy oburzenia na forum - polega na tym, że kilku cwaniaczków (między innymi obecnych radnych PO) czuje potężne zagrożenie ze strony prężnych, młodych działaczy (również tych z doświadczeniem np. Gawlik), którzy mają w nosie krzykacza Jurka Sobolewskiego, czy gotowego na współpracę nawet z Tadziem J. Robertem Surowcem. Tak to wygląda. Gawlik nie przeszkadza im poglądami (bo te są im kompletnie obojętne) tylko haryzmą i pomysłem na politykę. On nie musi obijać się od sciany do ściany licząc że tadziu coś z pańskiego stołu wydali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: george Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 20:40 "Prawdziwy problem - i stąd właśnie te głosy oburzenia na forum - polega na tym, że kilku cwaniaczków (między innymi obecnych radnych PO) czuje potężne zagrożenie ze strony prężnych, młodych działaczy (również tych z doświadczeniem np. Gawlik), którzy mają w nosie krzykacza Jurka Sobolewskiego, czy gotowego na współpracę nawet z Tadziem J. Robertem Surowcem." Skad Kuba u ciebie taki radykalizm:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nauczyciel.akademicki Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 21:53 "Skad Kuba u ciebie taki radykalizm:)))" No właśnie Kuba!!! Skąd? Weź przykład z nas! Jesteśmy prawdziwymi działaczami Platformy! Kochamy Gorzów. To my Tom partię zakładaliśmy i nie damy się wygryźć psom Maćka Woźniaka. Zabierajcie swojego wszechpolaka i poszli won od prawdziwych działaczy platformy. Dobrze że są w Platformie tacy ludzie jak Robert czy Krysia że jeszcze potrafią całe towarzystwo w PO za mordę trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiec Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: 77.242.227.* 24.11.08, 22:04 Krysia, Jurek, Robert, Witek to nasi przywódcy, z nimi złapiemy was za mordy młodzi działacze i odechce wam sie działać! My zawsze będziemy, przeżyliśmy Jacka, Waldka, przeżyjemy Edka aż ktoś z nas w końcu dojdzie do władzy i pociągnie naszych kolegów działaczy do stanowisk!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hiramski Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 24.11.08, 22:14 "Skad Kuba u ciebie taki radykalizm:)))", "No właśnie Kuba!!!(...)" Ups... OK przyznaję się. Namierzyliście i zdekonspirowaliście mnie george i nauczyciel.akademicki... To ja jestem enfant terrible gorzowskiej PO. Kajam się i obiecuję, że więcej głosu w wewnętrzej dyskusji PO nie zabiorę. Pozdrawiam działaczy gorzowskich. Kuba Wojewódzki Buahahahaha Yoo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ącki Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: 77.242.227.* 24.11.08, 22:41 i ja też pozdrawiam wszystkich, wszystkie perełki PO, a także jej wieprze Ędward Ącki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojo Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.08, 22:44 i ja tez pozdrawiam wszystkie perelki senatora Wozniaka i czekam na nowe niespodzianki:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.centertel.pl 24.11.08, 23:01 Nauczyciel akademicki... Mam nadzieję, że nie polonista. O "Tom" Polskę walczyliście? Ja się na "takom" nie piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.08, 09:17 nauczyciel.akademicki napisała: > Jesteśmy prawdziwymi działaczami Platformy! Kochamy Gorzów. To znaczy ,że reszta działaczy którzy nie są z "wami" nie są prawdziwymi działaczami - bardzo ciekawe!!! ,a na dodatek nie kochają Gorzowa!!! >To my Tom partię zakładaliśmy i nie damy się wygryźć psom Maćka Woźniaka. i co z tego ,że zakładaliście, prędzej czy później w każdej partii jest wymiana pokoleniowa, co do psów to raczej wy ujadacie ,że wam michę z pod mordki zabrali. >Dobrze że są w Platformie tacy ludzie jak Robert czy Krysia że jeszcze potrafią całe towarzystwo w PO za mordę trzymać. Śmiech na sali!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarexx Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: 77.242.227.* 24.11.08, 20:06 To nie jest perełka. LPR-owiec to kapitał ujemny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokio Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: 77.242.227.* 24.11.08, 20:23 kapitał ujemny to bez wątpienia gorzowscy radni PO:) Odpowiedz Link Zgłoś
budrys77 Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 25.11.08, 01:10 Po "perełkach" z mafijnej Samoobrony, przyszła pora na "perełki" od neofaszystów? To już nie jest żałosna tragifarsa platformerska po lubusku z (p)osłanką Bukiewicz w roli głownej - to już jest tragedia! Nie zagłosuję na to towarzystwo, choćby dopłacali przy urnie! Odpowiedz Link Zgłoś
kimjestkamilhypki Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 25.11.08, 11:16 Może to dobry czas dla kolejnych "pereł" LPR. Następny w kolejce jest prezes "Radia zachód" Michał Frąckowiak. On także kandydował na Prezydenta Gorzowa z nominacji LPR. Ktoś go jeszcze pamięta ? Dziś szuka poparcia gdziekolwiek, nie wygląda za bardzo jakby miał pomysł na siebie,za to wydaje mu się, że jest wybitnie inteligentny ambitny. Od Bosaka zabrał wszystko co się dało teraz zapewne chętnie "wessie" się w kolejną szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
prawoisprawiedliwie Re: Platforma złowiła perełkę z LPR 26.11.08, 09:12 Nikt to w Gorzowie nie pamięta, a może po prostu nie chce pamiętać. Tak samo będzie wkrótce w Zielonej. Ciekawe czy wtedy platforma będzie go nadal trzymać ? kimjestkamilhypki napisała: > Może to dobry czas dla kolejnych "pereł" LPR. Następny w kolejce jest prezes > "Radia zachód" Michał Frąckowiak. On także kandydował na Prezydenta Gorzowa z > nominacji LPR. Ktoś go jeszcze pamięta ? > > Dziś szuka poparcia gdziekolwiek, nie wygląda za bardzo jakby miał pomysł na > siebie,za to wydaje mu się, że jest wybitnie inteligentny ambitny. > > Od Bosaka zabrał wszystko co się dało teraz zapewne chętnie "wessie" się w > kolejną szyję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kampais To PO ma kandydata na Prezia Gorzowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 12:01 widzę ze w PO trwają poszukiwania kandydata na Prezia Gorzowa. Nie mają nikogo w swoich szeregach, że sięgają po zgniłe jajo, czy raczej zbuka? Heniek do k..wy nędzy na co ty pozwalasz swojemu pajacowi. Żeby syfy łapał? I jeszcze do Marszałka Niesiołowskiego porównywał. Heniek albo Ty już nie masz honoru albo cię młody w dupę kopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: To PO ma kandydata na Prezia Gorzowa IP: *.gorzow.mm.pl 25.11.08, 20:53 Surowce i Sobole, to wasze ostatnie konwulsje:)) A senator siedzi i sie smieje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin senator antygorzowianinem roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.centertel.pl 25.11.08, 22:42 Przykro że senator się śmieje z głupich i kuriozalnych wyczynów swojego klakiera michała. wszystkie działania senatora szkodzą zarówno PO jak i Gorzowowi. Myślę że senator swoimi działaniami zasłużył na tytuł "ANTYGORZOWIANINA" roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: senator antygorzowianinem roku!!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.242.227.* 25.11.08, 22:51 surowy przestan juz pisac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanna Re: senator antygorzowianinem roku!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 25.11.08, 23:04 "Gawlika poznał dwa-trzy lata temu i razem z nim współtworzył forum "Młodzi dla Gorzowa", które skupiało młodych ludzi z różnych politycznych środowisk. - Przed wyborami samorządowymi namawialiśmy gorzowian do głosowania, niezależnie od tego, na jaką partię. Chcieliśmy zaktywizować ludzi - wspomina dzisiaj Wasilewski." Też mi wymówka. Czy przypadkiem Młodzi dla Gorzowa nie powstało zaraz po tym jak 4 organizacje młodzieżowe zrzeszyły sie w Młodzi dla Zielonej Góry ? Czy przypadkiem nie w Gorzowie "Młodzi dla Gorzowa" zaczęli od klapy w studiu TVP po tym jak program udał sie w Zielonej Górze ? Napracowały sie chłopaki. Dziś okazuje sie ze Młodzież Wszechpolska zawsze pracowała razem z młodzieżówką PO tak ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomcio Re: senator antygorzowianinem roku!!!!!!!!!!!!!!! IP: 77.242.227.* 25.11.08, 23:41 Panie Zuzanna nie płacz Pan i za Pana się wezmą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelek Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.08, 09:14 A co na to wladze PO? Jak na razie zero reakcji, ani potwierdzenia, ani dementi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIECIO Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.08, 17:34 ZOSTANIE SLD BO TAKICH PEREŁEK NIE CHCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoo Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 26.11.08, 22:04 perly, wieprze... PO robi z siebie zwierzyniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hene Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.kam.pl 27.11.08, 14:23 Co wy chcecie od biednego Wasilewskiego. On wykonuje tylko rozkazy swojego szefa. Szkoda mi patrzec na niego jak jest traktowany przez senatora, stoi przed nim na bacznosc, plaszczy sie, a ten go ruga za byle co. Juz ja swojego psa lepiej traktuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perla Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.08, 19:16 a ile tych perelek wkoncu jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.dip.t-dialin.net 27.11.08, 19:33 platforma to partia zmarnowanych szans. :( www.rp.pl/artykul/16,224829_Platforma_stracila_pol_kadencji_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.08, 21:01 ALe cholera bierze PISowców do nich to nikt nie chce się już nawet zapisać a co dopiero przejść ,pomału tracą ostatnie bastiony,Szumną i Cichowlasa z szpitala jak łajno wyrzucono jeszcze afera z Plonkową będzie. A senator HMW to jest Najwyższa klasa polityczna w kraju a wy nieudaki ani szczekać ani warczeć przy nim nie umiecie ,skamleć możecie bo tylko to wam pozostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Platforma złowiła perełkę z LPR IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.08, 22:03 tak... mam wizje... senator Wozniak, a u jego stop perelki... z Samoobrony... z LPR... a stopy lize nie kto inny jak nowe objawienie PO, lowca perelek Wasilewski... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmw kompromitacja IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.08, 22:48 Kompromitacja. muszę zmienić asystenta. wasilewski mnie kompromituje. a może to potomek wandy wasilewskiej?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz mięczak Re: kompromitacja IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.08, 17:15 komromitacja to przydupaski posła z gorzowa, które wyglądają równie przystojnie jak ich guru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: kompromitacja IP: *.dip.t-dialin.net 01.12.08, 05:24 tomasz mięczak napisał: > komromitacja to przydupaski posła z gorzowa > które wyglądają równie > przystojnie jak ich guru największy lubuski poseł, to największa lubuska kompromitacja. www.rp.pl/artykul/227047.html Odpowiedz Link Zgłoś