thebird1 05.12.08, 10:01 Nasz dzielny wódz postanowił wrócic skracając wizytę.Podał TV Ma dośc zamarzania ,przebierania żony w japonskie łachy i ataki turbulencji. Na codzien ma kłopoty żołądkowe, a tu jeszcze taki nie fart Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
surma_bojowa Re: Wraca ! 05.12.08, 10:10 Wróci, jeśli ruska technika lotnicza oraz Opatrzność na to pozwolą. Z tą ostatnia mogą być problemy, jako że Polacy okazali się nieskorzy do zrzutki na budowę Wotum Narodu. A jak Kuba bogu, tak jemu on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Do niego nie dociera!!! IP: *.dial.telus.net 05.12.08, 11:18 Hey surma, Awaria w Mongolii - Azja cie nie lubi... Trzesienie w Japonii - Azja cie nie lubi... Turbulencje w Korei - Azja cie nie lubi... Do ilu razy sztuka??? :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Trudno!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.08, 10:19 Jakoś to wytrzymamy!!damy radę!! Obraził się na kogoś to wraca?Palikot może gdzieś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Trudno!! 05.12.08, 10:39 "... Obraził się na kogoś to wraca?..." ... pewnie zirytował się niedyspozycją "Cysorza"... który zamiast "odbić berłem szyjkę" zignorował wizytę tak znamienitego wodza narodu? Odpowiedz Link Zgłoś
klasa.robotnicza Re: Trudno!! 05.12.08, 10:45 Cysorz pewnie o Polsce wiedział tyle że jest to jakiś kraj jeszcze nie w Europie ale już nie w Azji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Trudno!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 10:49 e_werty napisał: > ... pewnie zirytował się niedyspozycją "Cysorza"... Cysorz najpewniej dowiedzial sie, jaki despekt spotkal Niesiolowskiego, wiec stanal w jego obronie. I Bolka. Zdumiewajace Schadenfreude. Japonczyk, Anglik a nawet Niemiec nie zastanawia sie, czy Prezydent lubi PiS czy moze Platforme. KAczynski jest demokratycznie wybranym reprezentantem naszego kraju. I Polske reprezentuje niezle; nie czka i nie kiwa sie nad grobami, nie wsiada do bagaznika ani nie probuje pocalowac krolowej w oba poliki. I to nie ja na niego glosowalem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trudno!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.08, 11:11 ...> ani nie probuje pocalowac krolowej w oba poliki. On całuje kobiety ciągnąc ich ręce pod swoją prezydencką twarz stojąc na baczność. > I to nie ja na niego glosowalem... Teraz można tak powiedzieć;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Trudno!! IP: *.dial.telus.net 05.12.08, 11:22 Hey kropka, Teraz to nie znajdziesz nikogo kto na niego glosowal... Jak on wygral? To musial byc pisowski kant! he he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Trudno!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 11:24 Ja nie glosowalem, ale zaglosuje na druga kadencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Trudno!! IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.08, 11:25 > Teraz to nie znajdziesz nikogo kto na niego glosowal... > Jak on wygral? Dokładnie o to mi chodziło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Moze zabladzi....? IP: *.dial.telus.net 05.12.08, 11:40 Hey, Moze system nawigacyjny w kukuryzniku wysiadzie i wyladuje w.....Moskwie? To by sie Putin ucieszyl... he he he PS. A my jeszcze bardziej...he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Trudno!! 05.12.08, 11:54 "...ciągnąc ich ręce pod swoją prezydencką twarz..." ... to kobiety przed nim klekają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Cesarz Japonii wyzdrowial!!! Cud??? IP: *.dial.telus.net 05.12.08, 12:17 Hey, Wlasnie wyczytalem w e-gazecie ze Cesarz Japonii "wrocil do swoich obowiazkow.." Zdrowy... Z cudem mozna porownac wplyw jaki nieobecnosc Kaczynskiego ma na ludzi... :) PS. Kaczynski kandydatem na swietego! he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thebird1 Re: Cesarz Japonii wyzdrowial!!! Cud??? IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.08, 21:52 Cesarz to mądry człowiek i szanujący swoje zdrowie . Spotkanie z naszym wodzem mogłoby zaszkodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Ogloszenie :Zamienie Kaczuszke na Cesarza... IP: *.dial.telus.net 05.12.08, 23:57 Hey, Cesarz madry... Wie z kim nie gadac... Podoba mi sie... :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
thebird1 Re: Wraca ! 06.12.08, 09:33 Nie odpuscił sobie zaliczenia kolejnej "goracej' granicy . Pn koreańczycy nie dali się sprowokować wizytą wielkiego polaka i nie użyli kałachów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Wraca ! IP: *.dial.telus.net 06.12.08, 10:02 Hey thebird1, Popatrzyli, posmiali sie, reka machneli..e tam...niech sobie lazi... Odpowiedz Link Zgłoś