Gość: Bernard IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 03:09 Polski zolnierz w stopniu majora zginal w okolicach Bagdadu. Informacja z CNN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dywersant1 Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 07:20 No cóż, każdy się z tym liczył. Ciekawe ile tego dnia zginęło osób na drogach w Polsce. Do tych ofiar się przyzwyczailiśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 07:48 Zobaczcie, jaki ten Bernard spostrzegawczy!!!!!! I CNN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 08:07 Gość portalu: Filip napisał(a): > Zobaczcie, jaki ten Bernard spostrzegawczy!!!!!! I CNN!!!! Benek mieszka w Kanadzie. W Kanadzie łatwiej o CNN niż o Teleexpres. Odkryłem w sobie powołanie do tłumaczenia rzeczy elementarnych, powinienem uczyć w szkole specjalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 08:41 Hey Filip, CNN to moje glowne zrodlo informacji (nie jedyne) Tu gdzie mieszkam jest w TV na kanalach 27 i 28. Poza tym latwy dostep na internet. Boli kazda ofiara po stronie koalicji... Oczywiscie smierc polskiego majora jest jeszcze bardziej bolesna. Polscy zolnierze robia to co wielu innych nie mialo odwagi zrobic. To prawdziwi bohaterowie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 09:49 Bohaterowie, powiadasz! Za USD - bohaterowie! Tacy sami jak Ty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: 5.5D* / 24.70.95.* 07.11.03, 10:09 Hey Filip. Szkoda ze tak malo rozumiesz... Ludzie (lacznie z tym Majorem) poswiecaja zycie bys ty mogl glupoty na internecie wypisywac... zabawne, co nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agis Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 07.11.03, 10:14 No nie, Bernardzie. Twoja naiwność, przekracza nie tylko granice Polski i Kanady, ale wszelkie granice. Kogoś kto poważnie myśli że Amerykanie w Iraku działają w interesie ogólnoświatowej społeczności, można potraktować jedynie z politowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 10:19 Gość portalu: Agis napisał(a): > interesie ogólnoświatowej społeczności, I tu doszliśmy do miejsca, w którym należałoby zdefiniować,co to jest Ogólnoświatowa Społeczność i jej Interes. Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 10:22 aborys napisał: > Gość portalu: Agis napisał(a): > > interesie ogólnoświatowej społeczności, > I tu doszliśmy do miejsca, w którym należałoby zdefiniować,co to jest > Ogólnoświatowa Społeczność i jej Interes. z punktu widzenia przeciętnego amerykanina to oczywiście USA i ich interes z punktu widzenia nieprzeciętnego amerykanina to oczywiście on i jego interes Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. 07.11.03, 10:26 tezgucio napisał: > z punktu widzenia przeciętnego amerykanina to oczywiście USA i ich interes A z punktu widzenia Też Gucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Polski zolnierz zginal w Iraku. IP: *.gorzow.mm.pl 07.11.03, 13:47 No, zobacz, Bernard. A,ja, naiwny, nie wiedziałem, że Amerykanie zabijają w Iraku również w moim imieniu. I do tego, abym mógł pisać sobie w internecie. Tyko wiesz, ja ich o nic nie prosiłem, a pisałem już wcześniej. A czy przypadkiem tym twoim bohaterom nie chodzi o jakąś tam ropę naftową. Zadzwoń do CNN - oni Ci wytłumaczą. Odpowiedz Link Zgłoś