Dodaj do ulubionych

Dietetyk Gorzów

02.02.09, 15:30
Czy mamy w Gorzowie lekarza dietetyka godnego polecenia? W necie
ciężko coś zlależć na ten temat.
Obserwuj wątek
    • e_werty Re: Dietetyk Gorzów 02.02.09, 15:39
      Etyka dietetyka? Dieta jest nie etyczna....
      • Gość: fju fju Re: Dietetyk Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:21
        tak werty, woda jest mokra a deszcz pada z gory

zglos sie do programu "na kazdy temat"
        bedziesz pierwszy przy wznawianej edycji
    • Gość: nicelus Re: Dietetyk Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.09, 22:48
      niegorzowianka napisała:

> Czy mamy w Gorzowie lekarza dietetyka godnego polecenia?

nie chodź do lekarza dietetyka, bo ci każe mniej żreć i jeszcze w jaką chorobę
      wpędzi. idź lepiej do lekarza gastrologa.

• Gość: Bernard Kryzys - najlepszy na schudniecie... IP: 139.142.51.* 02.02.09, 22:51
        Hey,
        Nie pojesz msobie przez pare tygodni...i z bioderek zniknie...
        :):):)
        PS. I tanio...
      • danny_boy Re: Dietetyk Gorzów 02.02.09, 23:32
        >idź lepiej do lekarza gastrol
        A ten zaleci kolono coś tam, po naszemu lewatywę.
    • Gość: gość Re: Dietetyk Gorzów IP: 213.76.142.* 03.02.09, 16:06
      Nie znam
    • e_werty Re: Dietetyk Gorzów 03.02.09, 16:19
      "niegorzowianka napisała... Czy mamy w Gorzowie..."

... "... czy macie w Gorzowie..."

P.S.

Zadając jekiekolwie pytanie na forum ogolnym godzisz sie na głupawe
      odpowiedzi. Przynajmniej grozi ci to z mojej strony...
    • Gość: caśka Re: Dietetyk Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 23:46
      Witam! Mamy w Gorzowie Dobrego Dietetyka. W Centrum Promocji Zdrowia I Urody przy Walczaka 12 (Villa Park - zespół gabinetów lekarskich)Zachęcam.
    • mojosobistydietetyk Re: Dietetyk Gorzów 25.10.13, 13:41
      Zapraszam do porad dietetycznych zarowno osoby pragnace schudnac jak i osoby chorujace m.in. na celiakie, cukrzyce, nadcisnienie, potrzebujace pomocy w ulozeniu jadlospisu. Rozpisuje diete z uwzglednieniem i wlaczeniem do jadlospisu produktow, z ktorych osoba zglaszajaca sie do mnie nie potrafi zrezygnowac (jesli nie maja przeciwskazan zdrowotnych). rosze pisac na mojosobistydietetyk@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie - Maria Nowicka
      • Gość: gość portalu Re: Dietetyk Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.13, 14:46
        Zawsze to samo. Najpierw pytanie kto w Gorzowie jest najlepszym.... (tu wpisać dowolnego usługodawcę). Później kilka głupawych wpisów, a w końcu nagle, ni stąd ni z owąd pojawia się zupełnie nowy nick i daje propozycję. Jak kuźwa są tacy dobrzy to niech się reklamują bo w końcu maja na to kasę!!!! A jak nie mają to są do dupy
    • dietaspecjalna Re: Dietetyk Gorzów 03.04.14, 12:27
      Profesjonalne doradztwo dietetyczne

Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego.
      Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki.
      Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie.
      Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni.

Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla :
      Sportowców (zależnie od ćwiczeń)
      Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym
      Młodzieży w okresie dojrzewania
      Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie
      Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie
      Kobiet w ciąży i karmiących
      Seniorów
      Diabetyków
      Osób przewlekle chorych

Cena do uzgodnienia indywidualnie.
      dietaspecjalna@gmail.com
    • fitkate88 Re: Dietetyk Gorzów 22.08.16, 08:59
      W Barlinku przyjmuje świetna dietetyczka - mgr inż. Daria Plaszczak! Naprawdę mi pomogła. Dzięki niej schudłam 10 kg. Z tego co wiem, to przyjeżdżają do niej także z Gorzowa i okolic. Ma indywidualne podejście do każdego. Potrafiła mnie zmotywować i dobrała dietę pod mój tryb pracy i moje upodobania.
      Polecam :)
    • Gość: Picasso Re: Dietetyk Gorzów IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.16, 23:45
      Polecam Panią Kamilę z Naturalnie dla Zdrowia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka