niegorzowianka 02.02.09, 15:30 Czy mamy w Gorzowie lekarza dietetyka godnego polecenia? W necie ciężko coś zlależć na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: Dietetyk Gorzów 02.02.09, 15:39 Etyka dietetyka? Dieta jest nie etyczna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fju fju Re: Dietetyk Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 20:21 tak werty, woda jest mokra a deszcz pada z gory zglos sie do programu "na kazdy temat" bedziesz pierwszy przy wznawianej edycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dietetyk Gorzów IP: *.dip.t-dialin.net 02.02.09, 22:48 niegorzowianka napisała: > Czy mamy w Gorzowie lekarza dietetyka godnego polecenia? nie chodź do lekarza dietetyka, bo ci każe mniej żreć i jeszcze w jaką chorobę wpędzi. idź lepiej do lekarza gastrologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kryzys - najlepszy na schudniecie... IP: 139.142.51.* 02.02.09, 22:51 Hey, Nie pojesz msobie przez pare tygodni...i z bioderek zniknie... :):):) PS. I tanio... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Dietetyk Gorzów 02.02.09, 23:32 >idź lepiej do lekarza gastrol A ten zaleci kolono coś tam, po naszemu lewatywę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Dietetyk Gorzów 03.02.09, 16:19 "niegorzowianka napisała... Czy mamy w Gorzowie..." ... "... czy macie w Gorzowie..." P.S. Zadając jekiekolwie pytanie na forum ogolnym godzisz sie na głupawe odpowiedzi. Przynajmniej grozi ci to z mojej strony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caśka Re: Dietetyk Gorzów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 23:46 Witam! Mamy w Gorzowie Dobrego Dietetyka. W Centrum Promocji Zdrowia I Urody przy Walczaka 12 (Villa Park - zespół gabinetów lekarskich)Zachęcam. Odpowiedz Link Zgłoś
mojosobistydietetyk Re: Dietetyk Gorzów 25.10.13, 13:41 Zapraszam do porad dietetycznych zarowno osoby pragnace schudnac jak i osoby chorujace m.in. na celiakie, cukrzyce, nadcisnienie, potrzebujace pomocy w ulozeniu jadlospisu. Rozpisuje diete z uwzglednieniem i wlaczeniem do jadlospisu produktow, z ktorych osoba zglaszajaca sie do mnie nie potrafi zrezygnowac (jesli nie maja przeciwskazan zdrowotnych). rosze pisac na mojosobistydietetyk@gmail.com. Pozdrawiam serdecznie - Maria Nowicka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Dietetyk Gorzów IP: *.gorzow.mm.pl 25.10.13, 14:46 Zawsze to samo. Najpierw pytanie kto w Gorzowie jest najlepszym.... (tu wpisać dowolnego usługodawcę). Później kilka głupawych wpisów, a w końcu nagle, ni stąd ni z owąd pojawia się zupełnie nowy nick i daje propozycję. Jak kuźwa są tacy dobrzy to niech się reklamują bo w końcu maja na to kasę!!!! A jak nie mają to są do dupy Odpowiedz Link Zgłoś
dietaspecjalna Re: Dietetyk Gorzów 03.04.14, 12:27 Profesjonalne doradztwo dietetyczne Masz dosyć złego samopoczucia? Czujesz się ciągle wyczerpana/y, zmęczona/y i nie masz na nic ochoty? To może być wina Twojej diety! Gdy organizm ma braki podstawowych witamin i minerałów, jest osłabiony, co wpływa na Ciebie. Przyjmowanie witamin w tabletkach i napojach powoduje, że organizm sam nie pobiera witamin z pożywienia! Czas to zmienić. Oferuję dietę napisaną specjalnie dla Ciebie! Nieważne czy jesteś karmiącą mamą, seniorem czy osobą przewlekle chorą. Zapewniam, że poczujesz się pełna/en energii i szczęśliwsza/y. W zależności od tego co chcesz osiągnąć, układam dietę. Współpracuję również z trenerem, gdybyś potrzebował/a planu treningowego. Dieta układana jest indywidualnie. Najpierw zapoznaję się z Twoim trybem życia, i dopiero później po osobistych uzgodnieniach układam dla Ciebie jadłospis, biorąc pod uwagę wszystkie czynniki. Szybkie wykonanie i skupienie się bezpośrednio na Tobie. Współpracę nawiązujemy na dłuższy okres czasu, dzięki czemu masz pewność, że zmiany będą wprowadzane na bieżąco aby jak najbardziej dostosować się do Ciebie. Wszystko konsultuje z Tobą, więc masz pewność że otrzymasz jadłospis i porady przygotowane tylko i wyłącznie dla Ciebie. Zapraszam do kontaktu mailowego,otrzymasz ode mnie kilka pytań, i niezbędne informacje na temat naszej relacji. Wszystkie dane otrzymane od Ciebie zbadam dokładnie, i przeanalizuję. W odpowiedzi ode mnie dostaniesz całą analizę Twojego stanu zdrowia i odżywiania. Wskaźnik BMI i WHR, plan zmian jakie wprowadzimy gdy się zdecydujesz i przykładowy jadłospis dla Ciebie na kilka następnych dni. Układanie diet i jadłospisów długoterminowych dla : Sportowców (zależnie od ćwiczeń) Młodzieży w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Młodzieży w okresie dojrzewania Dorosłych kobiet i mężczyzn pracujących fizycznie Kobiet i mężczyzn pracujących psychicznie Kobiet w ciąży i karmiących Seniorów Diabetyków Osób przewlekle chorych Cena do uzgodnienia indywidualnie. dietaspecjalna@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
fitkate88 Re: Dietetyk Gorzów 22.08.16, 08:59 W Barlinku przyjmuje świetna dietetyczka - mgr inż. Daria Plaszczak! Naprawdę mi pomogła. Dzięki niej schudłam 10 kg. Z tego co wiem, to przyjeżdżają do niej także z Gorzowa i okolic. Ma indywidualne podejście do każdego. Potrafiła mnie zmotywować i dobrała dietę pod mój tryb pracy i moje upodobania. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: Dietetyk Gorzów IP: *.dynamic.chello.pl 19.11.16, 23:45 Polecam Panią Kamilę z Naturalnie dla Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś