zerosiedemset 17.11.03, 10:07 zajeżdzanie drogi to chamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
letron Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 17.11.03, 10:14 MOZE TO TEN SAM KUTAFON KTORY DZIS RANO 7:25 PEDZIL WYSZYNSKIEGO WZBIJAJAC FONTANY WODY (wspolczuje przechodniom) Odpowiedz Link Zgłoś
js72 Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 18.11.03, 08:59 wczoraj na Fredy przepuszczam autobus. zatrzymałem się aby solaris mógł wyjechać z zatoczki a tu mignąłęła mi felicja kombi z kratką. co tam podwójna ciągła.. dzięki Bogu przepuszczałem autobus a nie pieszych. Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 18.11.03, 18:40 Jezdzi po miescie taki dupek fajnym samochodem PT crouser czy jakos tak. Wiem ze miesicie sa dwa takie auta albo trzy ale jeden z nich co ma rejsteracje na WB jezdi tak wolno i przyglada sie wszytkim, no poprostu blokuje droge. kiedys go trzepne w tylek. Troche szkoda auta ale co tam jak ma taki woz to go pewnie stac na blacharza... PS. To co Klin skladamy zamowienie na skoty czy na BWP? Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:26 Czarnym PT jezdzi Rymsza wlasciciel zakładu blacharskiego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
redcloud Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 20.11.03, 10:26 Gość portalu: lol napisał(a): > Czarnym PT jezdzi Rymsza wlasciciel zakładu blacharskiego :-) To by wiele tlumaczylo. Nie stukne PT - nie dam blacharzowi zarobic :))) Wczoraj znow jechal a wlasciwie toczyl sie ulica jakby mu powietrze z kol spuscili, rozgladal sie we wszystkie strony swiata a za nim kolejka aut po horyzont Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renault FG 05686 Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 06:46 Bujaj się działkowy kierowco. Mam jeszcze orurowanego Jeep'a. Następnym razem Jeep'em Ci zajadę. Odpowiedz Link Zgłoś
zerosiedemset Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 19.11.03, 08:33 Gość portalu: Renault FG 05686 napisał(a): > Bujaj się działkowy kierowco. Mam jeszcze orurowanego Jeep'a. Następnym razem > Jeep'em Ci zajadę. To napisz mi synku co masz na tylnej szybie tego scenica (oprócz słomy) a uwierzę że to ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renault FG 05686 A co już robisz w gacie anonimowy bohaterze ? ot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIKI Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.air.net.pl 19.11.03, 20:35 JAK MOZNA JEZDZIC TAKIM GOWNEM JAK RENAULT ? Odpowiedz Link Zgłoś
zerosiedemset Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 20.11.03, 07:22 Gość portalu: MIKI napisał(a): > JAK MOZNA JEZDZIC TAKIM GOWNEM JAK RENAULT ? co tam samochód, gorzej gdy kierowca takiego "wielkiego" wozu robi z siebie gówno. W dodatku jakiś żul podszywa się pod tego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat_mat Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 08:16 A najlepsze jest to, ze ten ktory sie podszywa chyba nie zdaje sobie sprawy, ze moze do niego policja zapukac. Zlokalizowanie go to pestka dla Policji w dzisiejszych czasach :) Nawet jesli pisze z kawiarenki :) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
letron FGWJ 755 20.11.03, 09:37 czerwona fiesta o tym numarze dzisiaj na rondzie przy kosynierow ludzie, wszystkie szyby zaparowane !!! w przedniej wydmuchane koleczko wielkosci talerza deserowego za kolkiem chyba kobieta bo przez te szyby to nic nie widac bylo kuzwa takich idiotow jezdi bardzo duzo, zadnej widocznosci naokolo !] w ubieglym tygodniu na zawarciu gosc potracil dwie osoby na pasach bo mial zaparowane szyby wlasnie tepic debili !!! Odpowiedz Link Zgłoś