Dodaj do ulubionych

pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic

17.11.03, 10:07
zajeżdzanie drogi to chamstwo.
Obserwuj wątek
    • letron Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 17.11.03, 10:14
      MOZE TO TEN SAM KUTAFON KTORY DZIS RANO 7:25 PEDZIL WYSZYNSKIEGO WZBIJAJAC
      FONTANY WODY (wspolczuje przechodniom)
    • js72 Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 18.11.03, 08:59
      wczoraj na Fredy przepuszczam autobus. zatrzymałem się aby solaris mógł
      wyjechać z zatoczki a tu mignąłęła mi felicja kombi z kratką. co tam podwójna
      ciągła.. dzięki Bogu przepuszczałem autobus a nie pieszych.
    • redcloud Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 18.11.03, 18:40
      Jezdzi po miescie taki dupek fajnym samochodem PT crouser czy jakos tak. Wiem
      ze miesicie sa dwa takie auta albo trzy ale jeden z nich co ma rejsteracje na
      WB jezdi tak wolno i przyglada sie wszytkim, no poprostu blokuje droge. kiedys
      go trzepne w tylek. Troche szkoda auta ale co tam jak ma taki woz to go pewnie
      stac na blacharza...
      PS. To co Klin skladamy zamowienie na skoty czy na BWP?
      Howgh
      • Gość: lol Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 10:26
        Czarnym PT jezdzi Rymsza wlasciciel zakładu blacharskiego :-)
        • redcloud Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 20.11.03, 10:26
          Gość portalu: lol napisał(a):

> Czarnym PT jezdzi Rymsza wlasciciel zakładu blacharskiego :-)

To by wiele tlumaczylo. Nie stukne PT - nie dam blacharzowi zarobic :)))
          Wczoraj znow jechal a wlasciwie toczyl sie ulica jakby mu powietrze z kol
          spuscili, rozgladal sie we wszystkie strony swiata a za nim kolejka aut po
          horyzont
          Howgh
    • Gość: Renault FG 05686 Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 06:46
      Bujaj się działkowy kierowco. Mam jeszcze orurowanego Jeep'a. Następnym razem
      Jeep'em Ci zajadę.
      • zerosiedemset Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 19.11.03, 08:33
        Gość portalu: Renault FG 05686 napisał(a):

> Bujaj się działkowy kierowco. Mam jeszcze orurowanego Jeep'a. Następnym razem
        > Jeep'em Ci zajadę.

To napisz mi synku co masz na tylnej szybie tego scenica (oprócz słomy) a
        uwierzę że to ty.
        • Gość: Renault FG 05686 A co już robisz w gacie anonimowy bohaterze ? ot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.03, 16:39
    • Gość: MIKI Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.air.net.pl 19.11.03, 20:35
      JAK MOZNA JEZDZIC TAKIM GOWNEM JAK RENAULT ?
      • zerosiedemset Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic 20.11.03, 07:22
        Gość portalu: MIKI napisał(a):

> JAK MOZNA JEZDZIC TAKIM GOWNEM JAK RENAULT ?

co tam samochód, gorzej gdy kierowca takiego "wielkiego" wozu robi z siebie
        gówno. W dodatku jakiś żul podszywa się pod tego gościa.
    • Gość: mat_mat Re: pozdrawiam dupka FG 05686 renault scenic IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 20.11.03, 08:16
      A najlepsze jest to, ze ten ktory sie podszywa chyba nie zdaje sobie sprawy,
      ze moze do niego policja zapukac. Zlokalizowanie go to pestka dla Policji w
      dzisiejszych czasach :) Nawet jesli pisze z kawiarenki :)

pozdr
    • letron FGWJ 755 20.11.03, 09:37
      czerwona fiesta o tym numarze dzisiaj na rondzie przy kosynierow
      ludzie, wszystkie szyby zaparowane !!!
      w przedniej wydmuchane koleczko wielkosci talerza deserowego
      za kolkiem chyba kobieta bo przez te szyby to nic nie widac bylo
      kuzwa takich idiotow jezdi bardzo duzo, zadnej widocznosci naokolo !]
      w ubieglym tygodniu na zawarciu gosc potracil dwie osoby na pasach bo mial
      zaparowane szyby wlasnie
      tepic debili !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka