e_werty 28.03.09, 19:17 Ciekawe kiedy ujawni sie żeńska mutacja... No i ciekawe ze nie ma żeńskiej wersji pedofilii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żanna Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 19:31 e_werty napisał: > Ciekawe kiedy ujawni sie żeńska mutacja... dla równowagi podano informację o tak zwanej przemocy w rodzinie w wykonaniu kobiet (jako zjawisku coraz częstszym) i wystąpił pan, który skarżył się, że żona nie pozwala mu gotować wody w tym samym czajniku, wobec czego on kupił sobie swój. to był news! > No i ciekawe ze nie ma żeńskiej wersji pedofilii? jest instynkt macierzyński, tacierzyńskiego nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 20:24 W USA zaczął się właśnie proces 29-letniej Christine McCallum, nauczycielki szkoły podstawowej Woodsdale Elementary w Abington w stanie Massachussetts. Została oskarżona o wielokrotne gwałty, jakich dopuściła się na 13-letnim chłopcu. Policja ustaliła, że podczas trwającego półtora roku związku para współżyła średnio co drugi dzień. www.pardon.pl/artykul/7553/nauczycielka_zgwalcila_13-letniego_ucznia_300_razy Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Damski Sfinster? 28.03.09, 20:40 gala.onet.pl/1,1549560,1,1,tilda_swinton,gwiazdy.html ... mozę zaprosić ja na Dni Gorzowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.09, 21:19 a czemu ją za to karać? dobrze miał ten mały zazdroszcze mu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor Re: Damski "Fritzl" IP: *.gorzow.mm.pl 28.03.09, 22:00 Ameryka,sprośny Fritz - wielkie rzeczy? - wielkie nic! Praca w pogotowiu do łatwych nie należy, chyba że wiesz z kim masz dziś dyżur, bo czy stoi się?- czy leży - to czas płynie tak jak płynął. A w noc ciemną aż po wczesne rano - on zakochany z zakochaną. I nigdy pewnie nie trafilibyśmy na temat tej sensacji, gdyby mali nieszczęśnicy - nie naszli ich przy kopulacji. Nowe hasło pogotowia: Miłość znajdziesz w pogotowiu gdy - dyskretnie uchylisz drzwi. Romeo i Julia z Gorzowa na kozetce z pogotowia? Dni Gorzowa mogą być nudne?! Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik Re: Damski "Fritzl" 29.03.09, 17:55 >wystąpił pan, który skarżył się, że żona nie pozwala mu gotować >wody w tym samym czajniku, wobec czego on kupił sobie swój. to był >news! A ja go rozumiem, moja eks nie pozwalała mi myć rąk w zlewie w kuchni i zawsze było narzekanie, jak coś przyrządzałem, bo się brudziło na blacie czy coś prysnęło na kuchenkę. Nieważne jakie było pierwotne przeznaczenie niektórych elementów wyposażenia domu, ważne było, żeby były non-stop czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:19 rozwodnik: "moja eks nie pozwalała mi myć rąk w zlewie w kuchni" coś Ty sobie za paskudę wziął!? Nie dziwota, żeś rozwodniony ;-) "A ja go rozumiem" mógłbyś rozumieć, gdyb wziął rozwód, ale ma to ilustrować przemoc w jego rodzinie. biedaczek, co? a Ty długo tych rąk nie myłeś? Dopóki żona była atrakcyjna dawałeś radę, co? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rozwodnik Re: Damski "Fritzl" 29.03.09, 17:56 > jest instynkt macierzyński, tacierzyńskiego nie ma ;-) Ale za to może być matriksowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Damski Fritzler IP: *.gprs.plus.pl 29.03.09, 20:10 ........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żanna Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.09, 21:22 rozwodniony: "Ale za to może być matriksowy :)" to taki związany z m o t h e r boardem jednak? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Damski "Fritzl" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.09, 17:29 Fritzla mają posadzić w eleganckim pomieszczeniu z kompuerkiem i telewizorem, coś w stylu jak hitler był więziony w landsberg. Ja bym go wrzucił do klatki do podziemia i niech tam siedzi aż do zdechnięcia. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Damski "Fritzl" 30.03.09, 18:14 "...mają posadzić w eleganckim pomieszczeniu z kompuerkiem i telewizorem..." ... niejedna hiena dziennikarska zarobi na nim kasę!!! Pewnie i "Pulitzera" dostanie jakis jego biograf! No i na tym przypadku będa si doktoryzować i hablitowac... Odpowiedz Link Zgłoś