Gość: Robert 1 IP: 10.173.40.* 25.01.02, 16:11 To tak na wszelki wypadek, gdyby a watku o Robertach zabraklo usciskow... Tu bedziemy sciskac Pretty, ktora bedzie w gorach! Hej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koko Re: Pretty jedzie w gory! Hej! IP: *.teleton.pl 26.01.02, 00:06 Calus dla Pretty Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Żeby tylko nóżki nie złamała ! 28.01.02, 12:28 Gość portalu: koko napisał(a): > Calus dla Pretty To już dwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Żeby tylko nóżki nie złamała ! 03.02.02, 19:38 Ale jesteście kochani... Góry są cuuudne! Była piękna pogoda, ciepło, narty niosły same, na stoku niesamowite warunki i... tanie czeskie piwo!(hmmm... chyba troche za dużo...) Wszystkie członki są jednak całe. Juuhuuu! Pozdrawiam i sciskam! Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Żeby tylko nóżki nie złamała ! 04.02.02, 09:34 pretty_ napisał(a): > Ale jesteście kochani... Dowody proszę :) > Góry są cuuudne! Była piękna pogoda, ciepło, narty niosły same, na stoku > niesamowite warunki i... tanie czeskie piwo!(hmmm... chyba troche za dużo...) Byłaś na narty z piwem ? > Wszystkie członki są jednak całe. Czy tylko ja z rana mam kosmate myśli ? NAJWAŻNIEJSZE JEDNAK, ŻE WRÓCIŁAŚ CAŁA, ZDROWA I W PEŁNI SIŁ. DO TORUNIA DROGA DALEKA, POMOC WSKAZANA :) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Żeby tylko nóżki nie złamała ! 04.02.02, 17:09 Piwo było przed nartami, po nartach i w czasie nart czasem również! :)))) Hmmm... może dlatego po zejściu ze stoku ręce miałam czasem oblepione żywicą... Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Żeby tylko nóżki nie złamała ! 05.02.02, 14:18 pretty_ napisał(a): > Piwo było przed nartami, po nartach i w czasie nart czasem również! :)))) Po piwie... siku, gdzie ? > Hmmm... może dlatego po zejściu ze stoku ręce miałam czasem oblepione żywicą... No Pretty luki w pamięci ? Może zostałaś uprowadzona przez UFO (wiele o tym słyszałem) ? Odpowiedz Link Zgłoś
ok+ Re: Żeby tylko nóżki nie złamała ! 05.02.02, 14:23 ok+ napisał(a): > pretty_ napisał(a): >> Piwo było ... w czasie nart czasem również! :)))) > Po piwie... siku, gdzie ? No właśnie na nartach, w górach, wiart, śnieg, a piwom jak to piwo. Wymusza. Ale się wkopałem z tym wywodem. Muszę łyknąć plusa. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pretty jedzie w gory! Hej! 05.02.02, 21:02 Gość portalu: koko napisał(a): > Calus dla Pretty byle nie za mocne Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Pretty jedzie w gory! Hej! 05.02.02, 21:08 hiro napisał(a): > Gość portalu: koko napisał(a): > > > Calus dla Pretty > > byle nie za mocne nie chyba naprawdęe nie --------wielka pomyłka Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Pretty jedzie w gory! Hej! 05.02.02, 21:14 hiro napisał(a): >> Calus dla Pretty > nie chyba naprawdęe nie --------wielka pomyłka Pretty to wielka pomyłka ? Jak możesz Hiro ! Odpowiedz Link Zgłoś
pretty_ Re: Pretty jedzie w gory! Hej! 05.02.02, 22:00 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > >> Calus dla Pretty > > nie chyba naprawdęe nie --------wielka pomyłka > > Pretty to wielka pomyłka ? Hmmm... nie wiem, jak mam to rozumieć, drogi Hiro??? > Jak możesz Hiro ! Odpowiedz Link Zgłoś