e_werty Re: No a tera... 28.04.09, 14:37 ... kolejna rozmowa z potencjalnym pracodawca - napisali ze praca od zaraz.... jak mnie zobaczyli i poczytali CV... tradycyjny motyw "oddzwonimy"... po majowym weekendzie! Powiedzialem od razu ze kłamia... nawet nie zaprzeczali... ... kyrwa!!!! - czy 50+ latków nie zatrudnaiją? To była w tym miesiacu - 4 firma o identycznej reakcji!!! P.S. Hmmm... może grypa śfińska wytepi DTP'owcow... Albo mnie! Jestem wkyrwiony na maksa... kyrwa!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: No a tera... 28.04.09, 14:51 e_werty napisał: > > ... kolejna rozmowa z potencjalnym pracodawca - napisali ze praca > od zaraz.... > > jak mnie zobaczyli i poczytali CV... > może się nie ogoliłeś? ;) widocznie znajdziesz lepszą pracę :) myślałam, że Ty zlecenia robisz, a do tego wiek nijak się ma... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: No a tera... 28.04.09, 15:26 zlecenia robisz, a do tego wiek nijak się ma... ... tez mi sie tak wydawało... Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: No a tera... 28.04.09, 15:35 e_werty napisał: > ... tez mi sie tak wydawało... > próbuj dalej może blądyny szukali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: No a tera... 29.04.09, 10:55 Może się bali, ze kopniesz w kalendarz zanim skończysz zlecenie :)) Pytałam ostatnio w wydawnictwie,ale nie mieli roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: No a tera... 29.04.09, 17:08 Chętnie trochę swojej bym podrzuciła, ale to inna branża... Odpowiedz Link Zgłoś