Gość: J28 IP: *.gorzow.mm.pl 20.12.03, 11:24 He, He. DOBREE! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: matipl dj laska Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:56 ... hehe :D czujecie tak wejsc do takiego sklepu... zjaralbym cegle :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polan Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.03, 13:59 W Katowicach tez byl juz flash mob - na rynku... jak na moj gust to z 300-400 osob zaczelo nagle pokazywac na spodek i krzyczec UFO... :) smiesznie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snook Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.12.03, 14:00 takie zbiorowe emocje musza być naprawde suuuper ;] szczyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob29yo Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.btk.net.pl 20.12.03, 14:02 mnie sie podobac ten pomysl... bardzo fajna sprawa z chcezia bym sobie wzial udzial w czyms takim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DFG Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.cs.put.poznan.pl 20.12.03, 14:07 Dla mnie to glupota, ale bawcie sie dzieciaki dalej, to lepiej niz pic winko w bramie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr>Mengele Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.03, 14:10 Wszystko fajnie , tylko ochroniarze w panoramie są do dupy. Nie ma sie co wstydzic , wiek nie gra roli.Sam z wózkiem sobie kiedyś pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaaaaa kumpel jest psychiatrą.. chcecie numer? IP: *.vogel.pl 20.12.03, 14:15 Mobberzy, happenerzy? Flash moby... ludzie.. o co kurde chodzi? To Polska jeszcze czy juz "hameryka" czy naprawde musicie nasladowac kazde gowno zza oceanu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob29yo Re: kumpel jest psychiatrą.. chcecie numer? IP: *.btk.net.pl / *.btk.net.pl 20.12.03, 14:40 jesli jest przy tym duzo smiechu i zabawy to moze i pochodzic sobie z zabitej dziury a ludzie beda to nasladowac a ze pochodzi z Ameryki... coz ludzie tam potrafia byc bardziej na luzie, dla mnie moga i przyciagnac do nas hallowen Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: kumpel jest psychiatrą.. chcecie numer? 20.12.03, 14:46 Gość portalu: taaaaaa napisał(a): > czy naprawde musicie nasladowac kazde gowno zza oceanu? To akurat nie jest gówno. Odpowiedz Link Zgłoś
aborys Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie 20.12.03, 14:42 SD męczący motyw "nasz reporter też tam był". Ciekawe, jakby zrobić flash moba tylko dla uczestników i "zaatakowanej" publiczności, bez prasy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Pierwszy flash mob w Gorzowie IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 21.12.03, 13:25 np. nie umawiać sie na flashy moby na forum gazety. Generalnie obecność prasy psuje całą idee (jeślo można mówić o czymś takim jak idea ;) udzielanie wywiadów i wogóle takie rzeczy to nie tak miało być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to właśnie ja do elit IP: 195.205.63.* 20.12.03, 22:04 alvaro jest nienormalny hehe, jemu można wszystko wybaczyć... a co do flash mobów, to jakoś mnie nie przekonują, głupie wręcz, póki co żyjemy w polsce i jak na te realia, to jest to trochę dziwne zjawisko; i na mnie nie liczcie, nie mam ochoty robić 'sztucznego tłumu', elito droga :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do elit IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 20.12.03, 22:49 Hey to wlasnie ty..., Flash mob to nowa wersja "happening". Flash znaczy: blysk. Mob: tlum Czyli grupowego stanie sie bardzo szybko. Przewaznie jest to zabawne poniewaz glupie i bezsensowne... Ale mysle ze o to wlasnie chodzi... Zdaza sie to i tu gdzie mieszkam... Bawi raz czy dwa...pozniej juz nawet ludzie o tym nie mowia.... nie mowiac o mediach... Nudne jak to samo na obiad codziennie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
redondo1 Re: do elit 21.12.03, 11:33 Fajna sprawa. Bez dwóch zdań. I nikomu nie dzieje się krzywda, śmiechu dużo. Super. Zastanawiające tylko, że obok takich akcji nie ma innych. Tzn dlaczego np. ludzie się nie skrzykną aby zaprotestować przeciw wycinaniu drzewek czy np. przeciw Zielonce coś zadymić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: do elit IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 21.12.03, 19:54 Hey redondo, ...poniewaz "prawdziwy" flash mob jest calkowicie, zupelnie i calkowicie dla zabawy. Glupio i wesolo... Dlatego sie tak podoba. Zadnej polityki, zadnych wzniollych tekstow.. Czysta zabawa. Mam nadzieje ze pozostana takimi jak sa i nie zostana "porwane" przez jakas politycznie poprawna grupe... Z czlym szacunkiem dla politycznie poprawnych grup... Niech robia swoje i zostawia Flash Mob w spokoju Pozdrawiam Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś