Dodaj do ulubionych

Śmietników Ci u nas dostatek ;)

IP: 62.141.211.* 23.12.03, 21:53
Jak przyjemnie zrobiło sie na gorzowskich przystankach! Pojawiło sie wiele
atrakcyjnych śmietników, w dodatku zamykanych! A wszystko dzięki bezpłatnemu
tygodnikowi "tylko gorzów". Widać gazeta zbiera śmieci, coby było ich mniej
w naszym cudownym mieście. Pomysł dobry, gdzieniegdzie można wydobyć ów
tygodnik, więc każdy ma coś dla siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: JA Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.03, 09:27
      Widać, społeczeństwo jest aż tak głupie, że nie wie co to podajnik na gazety.
      Ale blisko nam do UE, co?
      • bart.q Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) 25.12.03, 13:39
        Widać, społeczeństwo jest aż tak głupie, że nie wie co to emotikon.
        • Gość: marek Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 25.12.03, 21:28
          Ale papierek wiedzą gdzie wrzucić, hi hi
        • Gość: Paulina Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 26.12.03, 10:30
          A no nie wie! ;P
    • Gość: KRZ Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 27.12.03, 10:54
      "Śmietników" wiecej, tygodnik bezpłatny - za czyje pieniądze?
      • Gość: Bernard Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: 5.5D* / *.ed.shawcable.net 29.12.03, 07:08
        Hey KRZ,
        Placa ci ktorzy umieszczaja reklamy w pismach.
        Po prostu reklamowki ktore udaja gazety...
        Pozdrawiam i dobrego Nowego Roku zycze
        • Gość: KRZ Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.03, 12:51
          A ja myślałem, ze Platformersi!! Ale ze mnie gapa! Tobie też wszystkiego naj w
          Nowy Roku!
        • hiro Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) 29.12.03, 21:48
          Re: Czy Bernard jest chory psychicznie? IP: 5.5D* / 24.70.95.*
          Gość: Bernard 30.11.2003 21:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Hey Mary,
          Nie denerwuj sie. To tylko Forum. Ja sie swietnie bawie.
          Gdyby bylo inaczej nie byloby mnie na Forum.
          Wybacz tym niedopieszczonym, niedocenionym, zakompleksionym, niechcianym,
          niekochanym i zapomnianym balwanom ...
          To ich swiat. Niech sie wyzywaja. Oczywiscie sa zbyt glupi by domyslec sie
          gdzie ja ich to gadanie mam...
          Pozdrawiam serdecznie.
          PS. Sa na Forum jednak madre osoby z ktorymi warto podyskutowac. Dla
          przyjemnosci milej konwersacji z nimi zniose cala reszte.
    • Gość: khoujh Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 29.12.03, 06:59
      To chyba dobrze, że ktos wrzuci BEZPŁATNIE papierek do podajnika na gazety?
      • Gość: Gazeciarz Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.12.03, 03:21
        Ale Wam wesoło!! Czy byloby tak radośnie gdyby ktoś wrzucił śmieci do Waszych
        skrzynek na listy? Ludzie!!! Skąd się wzieliście? Jad wam zatruwa umysł. Co za
        różnica jaka gazeta? Chamstwo jest chamstwem. Opamiętajcie się.
        • Gość: KRZ Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.03, 07:36

drogi Gazeciarzu! Moja skrzynka na listy jest zamknięta na kluczyk. Nie mam
          zwyczaju udostępniania listów do czytania. Może ludzie uznali, że bezpłatna
          gazeta to rodzaj pomocy, np. materiał na opał! Stąd te śmieci..każdy dorzuci
          coś do siebie i już...taka akcja: śmieci do śmietnika!!
        • Gość: khoujh Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.03, 13:41
          U mnie codziennie wrzucają śmieci do skrzynki. Ale wyciągam te ulotki
          reklamowe i wyrzucam grzecznie do kosza :P. Na "tg" nie mam juz siły. Paulino:
          Reklam Ci u nas dostatek!! pozdrawiam!!
          • Gość: KRZ Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 01.01.04, 21:07
            Ludzie mieli gdzie butelke po szampanie "wsadzic" ;)
            • Gość: marek Re: Śmietników Ci u nas dostatek ;) IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.04, 22:16
              Nie ma to jak głupawy dowcip. Moze byś tak posprzątał/a? TG z pewnoscią o tym
              napisze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka