gawliki 25.08.10, 17:16 wlosy,macie??????????polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakropelka Re: doczepiane 25.08.10, 22:43 witam Miałam doczepiane na klej nie na ringi, 70 pasemek- nosiłam od 20 maja do końca lipca czyli jakieś 2,5 mc. To były moje pierwsze dopinki i oto co mogę powiedzieć: - jeśli masz bardzo cienkie włosy (a ja takie mam) bez modelowania i utrwalania dobrym lakierem ani rusz (w przeciwnym razie jak mocniej zawieje to widać miejsce łączenia ) -przez pierwsze 2 dni po założeniu trochę boli głowa -jeśli masz kogo 'obstrzyc' (ja dostałam kitę od znajomej po jej córce) będzie o ok 40% taniej niż byś miała zamówić włosy u osoby robiącej przedłużki -przez ok 2-3 tyg trochę wychodzą te doczepiane włosy ( ja zapchałam wannę podsumowując czy zrobie sobie jeszce raz? nie wiem -raczej nie.... interes trochę drogi a przyznam się, że oczekiwałam bardziej spektakularnego efektu.... choć moje 2 koleżanki przedłużają sobie włosy od 3 lat non -stop i bardzo sobie chwalą...... Jak dla mnie trochę przereklamowana sprawa ....aha i jeszce jedno- przy dotykaniu głowy nieprzyjemne czuć te łączenia , czego nienawidził mój mąz i nazywał mnie kosmitką Odpowiedz Link Zgłoś
magd-zion Re: doczepiane 10.02.16, 13:13 Ja mam doczepki na clip iny z europe-hair.com wcale nie uważam, ze to przereklamowane, są na prawdę spoko. Trzeba tylko umieć doczepić i mozna wyglądac b.dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś