japanunieprzerywalempanieposle 15.03.11, 09:57 chodzila ktoras w was ? pomaga na cellulit i krazenie ? mam okazje kupic groupon chyba 85 zl za 12 60 min wejsc z podczerwienia. czy ta podczerwien to pic czy pomaga ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tullinka Re: rollmasaz 15.03.11, 10:22 Masz na myśli rolletic ? Jeśli tak to polecam w 100% Pomaga na tkankę tłuszczową jeśli poparty średnio intensywnymi ćwiczeniami, a na cellulit już po 5 zabiegu widać mega różnicę!! Podczerwień to nie wiem, ja tylko rolletic, teraz jak już zaliczyłam 18zabiegów - w 9 tygodni zeszłej zimy, to sobie chodzę 2 razy na miesiąc tak dla masażu Wspaniale się czuję po zabiegu. Odpowiedz Link Zgłoś
japanunieprzerywalempanieposle Re: rollmasaz 15.03.11, 11:41 tullinka a jak sie ubieralas do tego masazu ? Odpowiedz Link Zgłoś
tullinka Re: rollmasaz 15.03.11, 19:12 Legginsy i w miarę obcisły T-shirt żeby się luźne kawałki materiału nie wciągnęły w rolki, biżuterię trzeba zdjąć żeby się siniaków nie nabawić, chociaż podatna skóra i tak się nabawi. Odpowiedz Link Zgłoś