golldi 11.10.04, 22:32 Witam. Zastanawiam się nad "lekką" zmianą fryzury. Ale jak zwykle nie wiem jaką chciałabym ją mieć. Może znacie jakieś strony ze zdjęciami fryzur? Jak mogłabym je znaleźć? Proszę o pomoc. Dzięki. Golldi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamadwojga Re: Fryzury! 13.10.04, 08:04 www.makeoversolutions.com/ To jest stronka gdzie możesz załadować swoje zdjęcie i pobawić się fryzurami i kolorami oraz makijażem. Tylko trzeba troszkę znać angielski. Ale zabawa fajna Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata9 Re: Fryzury! 16.10.04, 15:24 jak to zrobic z tym zdjeciem? mozesz pomóc? Odpowiedz Link Zgłoś
mmara Re: Fryzury! 18.10.04, 16:50 Tez chcialabym wiedziec jak wkleic tam swoje zdjecie, moze ktos pomoze? Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
gb_29 Re: Fryzury! 30.10.04, 22:33 sorki że tak późno ale lepiej późno niż wcale... wchodzicie na strone pod podany adres clikacie start >potem "click here to use your own photo" >clikacie na ikonkę z aparatem> następnie "przeglądaj" ( musicie mieć zeskanowane swoje zdjęcie na dysku lub dyskietce)>gdy już znajdziecie lokalizację pliku ze zdjęciem clikacie na load. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fifii Re: Fryzury! 02.11.04, 13:02 ale się naśmiałam ! Super stronka, rozesłałam do znajomych moj nowy image !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ejotka Re: Fryzury! 02.11.04, 22:15 Albo ja jestem mało pojętna albo to nie działa. clik start, a potem nie ma "click here to use your own photo". ???????? czy ja coś robię nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś