30.05.05, 22:35
Czy ktoś stosował ten środek ?? Z góry dzieki za info !
Obserwuj wątek
    • natta24 Re: MERIDIA 31.05.05, 07:05
      Witam, ja stosuje od jakiegos tygodnia. Faktycznie mniej jem, nie chce mi sie
      jesc, ale nie tak zupelnie, odczuwam glod tylko rzadziej i szybciej sie
      najadam. Meridia pomaga przetrwac pierwsze chwile z dieta i zmienic nawyki
      zywieniowe. Nie jest dieta cud. Meridia hamuje laknienie i przyspiesza
      metabolizm. Schudlam jakies 5 kg. Jestem zadowolona.
      Pozdrawiam
      Renata
      • natta24 Re: MERIDIA 14.06.05, 13:36
        Witam,
        Napisz jak Ci idzie? ja juz mam 9kg do tylu. Uff co za ulga. Czuje sie jak nowo
        narodzona, ale jeszcze dllluuuuuuga droga przede mna.
        Pozdrawiam
        Renata
        • inia25 Re: MERIDIA 15.06.05, 16:34
          Meridia blokuje łaknienie tylko w czasie jej przyjmowania. Pamiętajcie, że po
          skończeniu brania Meridii trzeba na siebie uważać, bo po powrocie do dawnych
          nawyków żywieniowych mozna znowu szybko przytyć.
          A bierzecie meridie 10 czy 15? Mi 10 nie pomogla, dopiero po 15 waga spadla.
    • anka241 Re: MERIDIA 31.05.05, 11:48
      Dziękuję za odp.,chyba też spróbuję...szkoda tylko że jest taka droga :
      (Pozdrawiam
      • oli.1 Re: meridia 31.05.06, 13:47
        ja schudłam 8 kg, potem miałam przerwę ok rok i niestety przytyłam znowu, teraz
        jastem na meridii ale juz nie działa tak jak poprzedno, schudłam tylko 4kg w
        ciagu miesiaca. Kupuję w necie bo o połowe taniej.
        • mirabilandia Re: meridia 31.05.06, 14:06
          Hej. Prosze napiszcie gdzie mozna kupic ta meridie? Czy jest na recepte
          (podobno tak), jakie sa wskazania do jej brania czy musi to byc duza nadwaga
          czy niekoniecznie? Ja mam 10 kilo na plusie po ciazy, czy jak pojde do lekarza
          pierwszego kontaktu to czy sa szanse ze ja dostane? Czy to sa tabletki czy cos
          do picia? Ile to kosztuje? I jeszcze jedno - czy trzeba stosowac jakas
          odpowiednia diete przy stosowaniu tego? PROSZE o odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka