beciulek25 13.08.05, 11:38 dziewczyny mam pytanie,kiedy wam znikła pionowa kreska na brzuchu??bo mam nadzieje,że z czasem zniknie całkiemsmarujecie to czymś? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
larenata Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 11:48 Zninie! Moja znikła właściwie niezauważalnie, ale chyba gdzieś ok 2/3 miesięcy po porodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela74 Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 12:13 Mam ten sam problem już 8 tyg po porodzie a kreska jeszcze bardzo widoczna może tylko troszkę wyjaśniała. Też jestem ciekawa odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
rutkam Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 13:30 dziewczyny, musicie jeszcze trochę poczekać, mój synek ma już 6,5 m-ca a kreska jeszcze jest, nie jest ona już taka ciemna ale jeszcze widoczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pietruszynka1 Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 13:52 Hej! Witam was. ja jestem cztery miesiące po porodzie i ciągle mam dosc widoczną kreskę. Chyba nie ma zamiaru zniknąc. Do tego mam jeszcze dziwne ślady na nogach, które ujawniły się w czasie ciąży i też się nieźle trzymają. Nic nie chce zniknąc. Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 13:53 Moja też z zejściem się nie spieszyła, na dodatek miałam okropny czarny pępek. Ja zrobiłam sobie na brzuchu peeling, a potem wytarłam cały brzuch spirytusem salicylowym, po tygodniu powtórzyłam zabieg. U mnie wszystko ładnie zeszło. Ale nie wiem czy to na wszyskie kobiety działa. Odpowiedz Link Zgłoś
saola1 Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 21:41 Witaj, Ja jestem cztery miesiące po porodzie a kreska tkwi nadal i nie zamierza zniknąć. Jest co prawda nieco bledsza, ale sięga aż do splotu słonecznego. Schudłam już sporo, a mąż się śmieje, że tylko ta kreska mnie "zdradza", że byłam w ciąży W końcu pewnie znieknie. Nie przeszkadza mi to. Pozdrawiam Gosia Moja Majka forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=25928748&a=25928748 Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: kreska na brzuchu 13.08.05, 23:12 Ale ze mnie szczęściara. Wcale nie miałam kreski Odpowiedz Link Zgłoś
mgg1 Re: kreska na brzuchu 14.08.05, 22:06 ponad 4 miesiace i jeszcze jest...ale znacznie zbladla Odpowiedz Link Zgłoś
kotka.szrotka Re: kreska na brzuchu 14.08.05, 22:18 Pytałam teraz lekarza, powiedział, że zostanie ale bardzo bardzo zblednie. Nie wyobrażam tego sobie , łatwo się opalam, jestem ciemnej karnacji i mam długą ciemną krechę przez cały brzuch. Ja dziękuję, jak to ma zostać nawet blade. Odpowiedz Link Zgłoś
mojanoga Re: kreska na brzuchu 14.08.05, 22:23 Ja już 8 m-cy i kreska bardzo widocznaPróbowałam ogórkiem okladać(jak w przypadku piegow)ale nie miałam cierpliwości do powtorek.Będę musiala spróbować z peelingiem i spirytusem.Myślę też o wizycie u kosmetyczki-pewnie mają tamcoś na rozjaśnienie przebarwień(tak myślę Odpowiedz Link Zgłoś
agusiajasia Re: kreska na brzuchu 14.08.05, 22:26 moj synek urodzil sie 9 miesiecy temu, a kreska jak byla tak jest! co prawda juz bardzo malo widzoczna, ale jednak...... Odpowiedz Link Zgłoś
bezstress Re: kreska na brzuchu 15.08.05, 11:00 to samo u mnie. Juz 8 mies, po porodzie a kreska jest, ale to i tak żaden problem w porównaniu ze strasznymi rożstępami.. Odpowiedz Link Zgłoś