maja98 11.10.05, 21:56 Po ciazy zrobily mi sie rozstepy.Co polecacie skutecznego zeby sie ich pozbyc?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anonim37 Re: Co na rozstepy?? 11.10.05, 22:03 Przykro mi ale ich się już nie pozbędziesz.Ja mam ich sporo na brzuchu i trochę na piersiach i musze się pogodzić że mi już zostaną nie ma żadnego środka aby się ich pozbyć jedynie jest jeden zabieg mezoterapia polega na wszczykiwaniu jakiegos preparatu w rozstepy ale tych zabiegow trzeba conajmniej z 3 lub wiecej a taki jeden zabieg kosztuje okolo 200zl specjalnie sie pytalam ale mnie niestety nie stac na taki zabieg co zrobic trzeba z nimi zyć.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majca1 Re: Co na rozstepy?? 12.10.05, 09:31 Bzdura. Jeśli są czerwone to wszystko przed tobą. Wprawdzie ja używałam penaten przeciw rozstępom już w czasie ciąży, to chyba nie zaszkodzi jak spróbujesz teraz. Generalnie nawilżać i ćwiczyć, a skóra się uelastyczni. Pozdrawiam. PS: Zostały mi 3 rozstepy i juz ich prawie nie widac. Odpowiedz Link Zgłoś
saphaya Oczywiście że można zlikwidować ZUPEŁNIE!!! 19.10.05, 11:47 Oczywiście ze mozna się pozbyć rozstępów, póki są czerwone polecam Cepan i Lierac Phytrel - ja zlikwidowałam t ten sposób 80%swoich rozstępów, na najbardziej azciekłe pozostają zabiegi MIKRODERMABRAZJA i MEZOTERAPIA i po rozstępach. Ja nie mam po nich ani śladu i wkurza mnie jak mówicie że trzeba je pokochać...bzdura!!! MIKRODERMABRAZJA - www.laser-medica.szczecin.pl/mikrodermabrazja/ MEZOTERAPIA - www.laser-medica.szczecin.pl/mezoterapia/ poza tym w wyszukiwarkę wpisz mezoterapia i zobaczysz ile dziewczyn zlikwidowałao tym rozstępy na stałe!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anonim37 Re: Co na rozstepy?? 12.10.05, 14:58 Nie pozbędzie się rozstępów jedynie je wybieli ale one pozostaną. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim37 Re: Co na rozstepy?? 12.10.05, 15:02 Wejdź na forum "Mama Cud" tam dużo się o tym pisze i nie jedna mama pisala że muszą się pogodzić z tym ze one pozostaną. Koleżanka ma rację możesz kupić krem jakiś ale on jedynie je wybieli i będą mniej widoczne ale calkiem nie znikną,też mam rozstępy stosowalam kremy i nic rozstepy sa tylko bladsze.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś