asiula69 18.07.06, 15:58 mam małe pytanko.Czy przytyłyście po tabletkach antykoncepcyjnych?Jakie stosujecie?Co polecacie?Mam dwoje dzieci i na razie nie chce trzeciego, więc potrzebuję czegoś sprawdzonego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aska90 Re: tabletkowy zawrót głowy 18.07.06, 16:04 Nie. Nie przytyłam. Tabletki antykoncepcyjne zwiększyły co prawda u mnie łaknienie, ale nad tym akurat zapanowac potrafię. Zresztą po zmianie na inne problem sam się rozwiązał. Nie podaję nazw, ponieważ tabletki powinien dobierać ginekolog, a nie na zasadzie, a znajoma bierze to czy tamto. To nie napaśc na Ciebie, po prostu wyjasniam, dlaczego nie podaję. Mam dwoje dzieci i na razie nie chce trzeciego, więc > potrzebuję czegoś sprawdzonego. A moze prezerwatywa połączona z NPR, z samą ideą NPR, bo skoro prezerwatywa, to nie NPR. Powodzenia w niezaciążaniu Odpowiedz Link Zgłoś
asiula69 Re: tabletkowy zawrót głowy 18.07.06, 16:07 Nie zamierzam sama brać tabletek bo sie na tym nie znam.Chcę się po prostu dowiedzieć, a potaem skonsultować się z lekarzem.A po zabezpieczeniu prezerwatywą ma synka Odpowiedz Link Zgłoś
aska90 Re: tabletkowy zawrót głowy 18.07.06, 16:17 a potaem skonsultować się z lekarzem.A po zabezpieczeniu > prezerwatywą ma synka Lekarz czy Ty? Żartuję. Tabletki zaczęłam brać 10 lat temu, z dwiema dwuletnimi przerwami co trzy lata. W tym czasie były prezerwatywy i "NPR" - wpadki nie zaliczylismy. Może po prostu zacznij od wizyty i badań, ktore zleci ginekolog. Odpowiedz Link Zgłoś
asiula69 Re: tabletkowy zawrót głowy 18.07.06, 16:33 mała pomyłka.Synka mam ja oczywiście)) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb nie przytyłam... 18.07.06, 16:31 logest, wczesniej wiele lat rigevidon. Nie tyłam... Jezeli ktoś po tabletkach tyje, to albo koniecznajest ich zmiana, albo większa dbałość o dietę i zwiększenie ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś