Dodaj do ulubionych

Biore sie za siebie ostro kto jeszcze?????????????

19.08.06, 17:58
Dziewczyny od poniedzialku biore sie za siebie i to ostro waze 65 kg przy
wzroscie 170cm nosze roz.40 mam gruba d...,brzuch i uda.Nie moge juz na
siebie patrzec po ciazy wazylam 56 i bylo super a potem sie roztylam.Robie to
dla siebie a przede wszystkim dla meza chociaz on uwaza ze jestem piekna ale
co ma innego powiedziec.Chce zeby z duma szedl ze mna po ulicy i zebym w
koncu nie wstydzila sie przed nim rozebrac.Musze sie wziac za siebie zaczac
dbac o cialo bo czas leci chociaz mam dopiero 25 lat ale z wiekiem gorzej
dojsc do siebie.Czy ktoras z was jest w podobnej sytuacji?
Obserwuj wątek
    • anhena Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 19.08.06, 18:22
      Ja to postanowilam 2,5 miesiaca temu,po urodzeniu dziecka.I tak juz ładddnie
      zjechalam,w 8miesiacu wazylam prawie 90kilo!!Teraz 68smilesadPrzed ciaza 63kilo)I
      waga leci!Dieta,silownia i praca przy dziecku!Nie ma lepszego sposobu!Moja
      wymarzona waga to przynajmniej 55kilo.A idealne by bylo 50 hihihi Trzymam
      kciuki za Ciebie!Powodzenia!!!
      • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 19.08.06, 20:56
        No to ladnie zrzucilas oby tak dalej mam nadzieje ze tez schudne do tych 55 kg
        nie napisalas tylko ile masz wzrostu powodzenia w dalszej walce a stosujesz
        jakas diete?????//
        • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 19.08.06, 23:44
          TAk, jestem w podobnej sytuacji (168 wzrostu, 63 kg), tylko trochę gorszej, bo
          mam dużo więcej lat, i odchudzałam się już x razy. Ostatni raz np. dziś rano -
          od przebudzenia, tak do 11.00 mniej więcej... Mam całą szafę za małych
          ciuchów, niektóre całkiem nowe... Nie mam juz do siebie siły.

Ale moze jeszcze raz spróbuję, może razem raźniej?
          Pozdrawiam
          jklk
          • roksana216 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 20.08.06, 12:18
            Ja mam 22 l., wzrost: 170 cm, waga: 58 kg (wg mojej wagi łazienkowejsmile ).
            Jestem równo rok po porodzie, waga sprzed ciąży ok. 54 kg i taką właśnie chcę
            osiągnąć. Jakie są moje postanowienia... Hmm... - wykluczenie z diety słodyczy,
            napojów gazowanych, kolacji na rzecz zielonej i czerwonej herbaty, wody
            niegazowanej, więcej gotowanych i surowych warzyw, owoców sezonowych. Poza tym
            2 razy w tyg. będę chodziła na solarium, raz w mies. do kosmetyczki na
            manicure, 2 razy w mies. na regulację brwi. Jeżeli chodzi o aktywność ruchową ,
            to jestem leniem smile, ale chodzę codziennie z dzieckiem na spacery, nieraz nawet
            2 razy dziennie. Do ćwiczeń fizycznych raczej się nie zmuszę, chyba że do jazdy
            rowerem. No i fryzjer raz na 1,5 mies. Przypomniało mi się, o tabletkach dobrze
            wpływających na cerę- Capivit A+E. To chyba na tyle. Jutro jest poniedziałek-
            początek tygodnia, więc od jutra zaczynam. Trzymajcie za mnie kciuki a ja będę
            trzymała za was. Pozdrawiam. Roksana.
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=34245951&a=37763578
            • moniq7 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 20.08.06, 15:35
              witam
              chetnie sie do was przylaczesmilejestem 9 tygodni po porodzie i zostalo mi do
              zrzucenia, hmmm sporosad nie mam w domu wagi ale za 2 dni ide do gin i tam sie
              zwaze. az sie boje...

ps.
              to jaki jest plan? co robimy?
              • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 20.08.06, 20:28
                moniq7 - jesli jesteś tak świeżo po porodzie, to nie wykluczone, że schudniesz
                sama, w sposób "naturalny", bez jakiegoś wielkiego wysiłku. Oczywiście jakieś
                wspomaganie tego procesu nie zaszkodzi smile. Ale zarazem to za wcześnie, zeby się
                martwić, że zostało Ci dużo kilogramów.
                Moje dziecko ma już prawie 6 lat, a nadprogramowe kilogramy u mnie to nie wynik
                ciąży, co raczej ciąglych stresów i obżerania się... Po ciązy to ja byłam
                chudziutka...
                Jutro już naprawdę zaczynam "walkę", bo dziś znowu mi nie za bardzo wyszło...
                • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 20.08.06, 20:32
                  Widzę, że mamy jak na razie mamy wszytskie podobne cele (wagowe). Ja też
                  chciałabym mieć koło 54-55 kilogramów - myślę, że to realne, przez wiele lat
                  tyle właśnie ważyłam.
                  • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 20.08.06, 20:56
                    Jutro wielki dzien pierwszy dzien mojej diety ale sie boje napisze jutro jak
                    dalam rade.Ja po ciazy bylam bardzo szczupla dzis ogladalam zdjecia z tego
                    okresu i sie zalamalam jaki ja teraz jestem grubas.Trudno biore sie ostro mam
                    na mysli takze solarium fryzjera no i moze kosmetyczke troche trzeba miec na to
                    kasy ale trzeba inwestowac w siebie w miare mozliwosci.W sumie to zaczelam juz
                    dzis kupilam sobie perfumy na ktore szkoda mi bylo kasy a ktore od dawna
                    chodzily mi po glowie a co tam pachniec tez trzeba (dobrze ze nie mam skapego
                    meza).No wiec do walki dziewczyny o lepsze ciala i samopoczucie .Wspierajmy sie
                    i piszcie o swoich osiagnieciach.Pa
          • mata811 Po co się katować??? 27.08.06, 22:34
            Wystarczy nie jeść chlebka i późnych kolacji. No i dobrze by było troszkę mniej
            obiadkusmile heheh wiem, ze to nie łatwo, bo ja sama próbuje i raczej nie
            wychodzi,ale od poniedziałku się biore ostro!!!!!!! Pozdrawiam
    • anhena Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 02:18
      >>No to ladnie zrzucilas oby tak dalej mam nadzieje ze tez schudne do tych 55
      kg
      nie napisalas tylko ile masz wzrostu powodzenia w dalszej walce a stosujesz
      jakas diete?????//<<
      Mam 171cm.Diety nie mam w sumie.Ograniczylam jedzenie a raczej ilosc produktow
      dla mnie dostepnych.Jem poprostu zdrowo.Owoce,warzywa,nie pije czarnej herbaty-
      tylko zielona,Nie uzywam cukru,soli,pieprzu.Nie jem slodyczy,fast foodow,pizzy
      itp.Pije duzo wody niegazowanej.Nie jem ziemniakow, bialego pieczywa,,tylko
      ciemne raz dziennie(rano).Jem trzy male posilki.Przewaznie wyglada to
      tak:rano:dwie kromki ciemnego pieczywa lub pieczywa WASA,z odrobina masla,i
      chuda wedliną luz z maslem i pomidorem.Odrobina platkow z jogurtem smakowym.Do
      tego woda niegazowana.Jak jej sie duzo napijesz nawet po niezaduzym posilku
      zapchasz sie na dluzej.DRugi posilek to:np.banan,dwa plasterki sera zoltego(ale
      z mala zawartoscia tłuszczu),miseczka platkow lub musli z jogurtem.Czasami jako
      2 posilek jem fasolke zielona gotowaną bez soli,z odrobina roztopionego masla
      albo bez,oraz 3 kotlety sojowe ugotowana bez soli(nie smazone).3 posilek to np.
      dwa plasterki zoltego sera,plasterek wedliny i miseczka platkow z jogurtem.albo
      zamiast platerka wedliny dwie suszone morele.Glownie opieram sie na platkach
      (nie wiem czy sa takie w Polsce,mieszkam w Anglli-tutaj wg mnie swietne sa
      Kellogs'a Yoghurty_czy jakos tak) z jogurtem(smakowym malym).Jak dla mnie jest
      to bardzo sycace.Nie jem nigdy po 19.Na mnie dziala.Glodna tez nie chodze,a
      waga spaaada......
      • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 09:11
        anhena gratuluję!
        Nie jeść po 19.00 - to heroizm! jak dla mnie przynajmniej. Ja właśnie po
        urodzeniu dziecka zaczęłam się obżerać późnymi wieczorami i nocą, kiedy
        wreszcie uśpiłam dziecko. Teraz już moje dziecko od dawna nie ma problemów ze
        spaniem, a mi zwyczaj jedzenia wieczorem i nocą został... Chociaż wczoraj nie
        zjadłam! bo poszłam spać o 22.00 - ha ha...
        no dzisiaj to już naprawdę zaczynam odchudzanie - a mąż mi właśnie kupił
        batonika - z dobrego serca, sadysta jeden.... teraz lezy sobie w kuchni
        (batonik, nie mąż), a ja się męczę...
    • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 14:07
      Siedze wlasnie w pracy i czuje glod ale nie jest zle zjadlam na sniadanie wg
      diety 13 dniowej 2 jajka pomidora i brokuly zamiast szpinaku(10dkg) a wczesniej
      kawe .Jak wroce do domu to bedzie bewsztyk z salata a potem nic mam nadzieje ze
      dam rade i przezyje ten dzien
      • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 14:20

> Siedze wlasnie w pracy i czuje glod ale nie jest zle zjadlam na sniadanie wg
        > diety 13 dniowej 2 jajka pomidora i brokuly zamiast szpinaku(10dkg) a
        wczesniej
        >
        > kawe .Jak wroce do domu to bedzie bewsztyk z salata a potem nic mam nadzieje
        ze
        >
        > dam rade i przezyje ten dzien

Trzymam kciuki! Ja siedze niestety w domu, w niebezpiecznej blizkości lodówki,
        niestety. Ale na razie nie popełniłam jeszcze jakiegoś grzechu ciężkiego smile
        • agapolak Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 14:49
          Hej wszystkim,

Ja też bym się z chęcią dołączyła, też zaczęłam dzisiaj dietę mam nadzieję, że
          uda mi się przetrwać może z wami będzie łatwiej ja mam 170cm i ważę 70kg aż
          wstyd się przyznać mam dziewięciomiesięcznego synka przed ciążą ważyłam 58kg i
          teraz też bym tyle chciała a więc 12kg do zgubienia głównie z brzucha i pupy.
          Przydałoby się trochę poćwiczyć przy tej diecie ale przy małym raczkującym
          świderku już nie mam siły na ćwiczenia.
          Chyba wybiorę dietę 1000kcal jak na razie dzisiaj poprostu się nie obrzeraz
          postanowiłam też zrezygnoweać z pieczywa ziemniaków makaronu i ryżu oraz
          napojów gazowanych (to będzie najtrudniejsze bo uwielbiam colę)

Trzymam za was wszystkie kciuki myślę, że razaem nam się uda....
          • fifkowa Coca cola 21.08.06, 14:59
            Tez ja uwielbiam ale nie torturujmy sie dziewczyny powiedzmy sobie ze jest
            bleeeeeeeeee i nie zdrowa zrobmy to dla siebie i wygladajmy pieknie RAZEM
    • anhena Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 15:02
      Dziewczyny!Uda nam sie!Trzeba sie tylko mocna trzymac!I miec cel.Wiecie co ja
      robie jak nie chce mi sie isc na silownie albo pojawia sie chec zjedzenia
      czegos extra?Wlaczam film erotyczny(nie to ze caly jakos namietnie ogladam hehe)
      i patrze na normalne,ladne cialo babek..I wiecie co?Mam kopa na caly tydzien!
      Moze i smieszne,glupie albo chore.Jak na mnie dziala swietnie!Mowie Wam nawet
      mi sie jesc odechciewa,bo mam cel,chce tak wygladac.Moze sprobujeicewink)))?????
      • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 16:00
        Swietny pomysl ale jak jestem w pracy to nie bardzo nie wiem czy moj szef by to
        zrozumial a moze po prosty wlaczyc kanal fashion ten o modelkach warto
        sprobowac.
        • jklk Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 17:46
          z tym filmem erotycznym to dobre! choć rzeczywiście raczej dla bezrobotnych smile
          lub siedzących na urlopie w dzieckiem smile
    • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 21.08.06, 20:50
      Jak wam idzie dziewczyny ja pierwszy dzien czuje sie super ale jestem z siebie
      dumna jeszcze 12 dni.Nawet nie czuje glodu wkoncu nie mam wyrzutow sumienia ze
      tyle zerzarlam.Zobaczymy jak dalej ale musze dac rade.Napiszcie jak wam idzie.
    • sloneczko_02 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 08:23
      Hej!!!
      Ja mam 1,64 cm (mała....)..... W ciąży ważyłam ponad 80 kilo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Przytyłam ponad 20!!!!!!!!!! Wstyd się przyznać........Szafa pełna fajnych
      ciuchów - a ja chodzę w jednych spodniach, bo w nic nie mieszczę się!!!!!!!1
      • sloneczko_02 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 08:31
        Moja walka z kilogramami to narazie tylko-jeść mniej.... i pchaj wózek....(przed
        ciążą byłam zapaloną rowerzystką....)...
        • agapolak Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 12:55
          Hej,

mi już mija drugi dzień, nawet nie jest tak źle chociaż mimo, że zjadłam małe
          śniadanko xczuję jakis taki niedosyt wiem, że mam jeszcze miejsce, żeby coś
          zmieścić mimo, ze nie jestem głodna i to jest chyba najgorsze.

Pozdrawiam wszystkie odchudzające się.Jest mi z wami naprawdę łatwiej wink))
          • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 13:49
            Mi tez mija drugi dzien diety 13 dniowej nie jest zle czuje sie super i ciesze
            sie ze jestem glodna a nie pelna dzis tylko wypilam pol jogurtu nat.i zjadlam
            kawalek wendlinki jest dobrze wiedzac ze nie jestem sama
          • annas161 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 13:50
            Ja tez postanowilam coś ze sobą zrobić 169-61kg-z tendencją zwyżkową.Moj cel-
            56kg .Wiecej nie moge bo po 30 zmarszczki mi wychodzą jak zrzucam
            więcej.Ograniczam sie do 1000 kcal od 4 dni ,masaże szczotą szorstka,jakies
            kremy od celty co 2 dzien bieganie lub gra z dzieckiem w badmingtona.Na razie
            jest ok.brzuch jakby zmalal i ubranie jakby troche mniej opięte.Herbata
            czerwona 3 rzy dziennie i 2l wody.To wszystko wczoraj znajoma przyniosla
            sękacza myślałam ze oszaleje ale nie tknęlam.Na razie sie trzymam czego i Wam
            życzę.Pozdrawiam Ania
            • annas161 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 13:56
              Zapomnialam cholera dziś przed robotą zrobilam manicure i pedicure z
              bajerandzkimi ozdobkami i jest ok.
            • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 14:33
              Gratuluje opanowania sie przed tym sekaczem oby tak dalej pomysl ze ja i inne
              dziewczyny tez nie jedza takich rzeczy nie jestes sama
              • agapolak Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 14:42
                a ja dzisiaj zjadłam jedno jajko trzy plasterki polędwicy idwa ogórki małosolne
                i wydaje mi się ,że już dzisiaj jakby brzuszek minimalnie opadł (przynajmniej
                jestem w stanie go tak wciągnąć, że go prawie nie widać szkoda tylko, że nie
                potrafię na tak maksymalnie wciągniętym normalnie chodzić wink) ) a i jeszcze
                jedna wypita herbata(bez cukru oczywiście)
                a tak wielkich ilości wody nie jestem w stanie w siebie wlać niestety dzisiaj
                wypiłam może pół litra wody

trzymam za was kciuki
                • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 22.08.06, 18:40
                  Ja tez nie potrafie wypic tyle wody nie wiem jak mozna pic 2 litry wody
                  dziennie a pijecie herbate czerwona bo ja tak .Moj brzuch tez sie skurczyl a
                  jak wciagne to jest super.Jutro trzeci dzien ale juz dam rade musze i
                  koniec.Nawet fajnie byc na diecie tak lekko sie czuje i nie mam tych cholernych
                  wzdec po ktorych wygladalam jak w 5 m-cu ciazy.Moj zoladek po woli sie kurczy i
                  coraz miejsza ilosc pozywienia mu wystarcza.Trzymajmy sie .A wy jak?
                  • agapolak Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 23.08.06, 09:40
                    u mnie dzisiaj trzeci dzień wydaje mi się że wyglądam coraz lepiej aż nie chce
                    mi się wierzyć że w tak szybkim czasie można wiedzieć i przede wszystkim czuć
                    takie rezultaty jest super, chociaż najgorzej jest wieczorami kiedy mój mąż
                    zaczyna się objadać tłustymi smażonymi potrawami i rozsiewa kuszący zapach po
                    całym domu, to niesprawiedliwe że on może się tak obżerać i wogóle po nim tego
                    nie widać a my biedne musimy cierpieć żeby dobrze wyglądać.
                    No nic trochę się wyżaliłam ale twardo trzymamy się dalej smile!!!!!
                    pozdrawiam was wszystkie
                    • annas161 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 23.08.06, 13:56
                      Ja wlasnie piję czerwoną herbatkę nawet przyzwyczailam sie do niej.To znaczy
                      nie zastanawiam sie nad tym że jest ohydna.Z dietką bardzo dobrze żołądeczek
                      deczko podsuszony już także żreć już mi się tak nie chce.W
                      kryzysowych sytuacjach 2 szklanki wody -POMAGA .brzuch jest juz prawie plaski
                      tylko w tyłku i biodrach jeszcze trzeba troszkę zrzucić.Za tydzień zapisuję sie
                      na Aqua aerobik.I trzymam za WAS kciuki jak zwykle.Pozdrawiam Ania
                      • donciaw Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 24.08.06, 20:36
                        No to jeszcze ja. Też (jak fifkowa) jestem po piątym dniu kopenhaskiej i czuję
                        się dobrze. Pijam sobie dodatkowo kawkę popołudniu i pluszsza z magnezem (trzeba
                        przy tej diecie uzupełniać witaminy i mikroelementy!) Czasem jak mam duży głód
                        to jem łyżeczkę płatków owsianych. Generalnie jednak jest to do zniesienia,
                        zwłaszcza jak się ma dzień zajęty. Jutro na obiad rybka, już nie moge się
                        doczekać!!! Trzymam kciuki za wszystkie odchudzające się!
                        • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 25.08.06, 10:27
                          No piaty dzien i jest super brzuch plaski az milo patrzec glod sciska ale juz
                          sie do niego przyzwyczailam nawet spodnie ktore do tej pory ciezko wchodzily
                          teraz zakladam bez problemu super ta dieta polecam moze nie stosuje jej az tak
                          rygorystycznie bo zamias brokulow jem pomidora ale nie jem wogole tych
                          grzanek,marchew i salaty no i zamiast 2-3 szklanek jog.nat.pije maly
                          kubeczek .Ogolnie jem nawet mniej niz tam zapisano ale stosuje zamienniki no i
                          sa efekty pozdrowienia dla wszystkich dietetycznych dziewczyn
                        • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 25.08.06, 10:28
                          Specjalne pozdrowienia dla donciaw i wsparcie bo wiem co czujesz a ile wazysz i
                          ile masz wzrostu.
    • adsa_21 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 25.08.06, 11:20
      wcale nie jestes gruba.
      uwazam ze przy tym wzroscie to normalna waga.
      ja waze 65 ale przy 160 - powinam schudnac z 8 kg ale lubie siebie taka jaka
      jestemwink
      • donciaw Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 25.08.06, 21:07
        Hej, ja mam 170 cm i 65 kilogramów, czyli o 5-7 za dużo. Kurczę, po ciąży
        ważyłam mniej, tak mi się jakoś ostatnio przytyło...Wczoraj się pomyliłam ja też
        dziś mam piąty dzień ale u mnie nie ma tak widocznych efektów (mam
        nadzieję-jeszcze nie ma), zważę sie dopiero po zakończeniu...Nie jestem wcale
        głodna, ale moje przekleństwo to podjadanie między posiłkami więc teraz cierpię
        katusze okropne i czasami ratuję się odrobiną płatków owsianych. I za mało
        piję-wody nie cierpię!!! Mam nadzieję ,że to nie wpłynie zbyt na efekt diety.
        Dzisiaj jadłam pysznego pieczonego pstrąga! Mniam mniam! A jutro kurczak i znowu
        te jaja-blee! Od jutra weekend, więc spodziewam się że w ogóle będzie nam
        trudniej, trzymam za nas kciuki,
      • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 26.08.06, 10:40
        Przy moim wzroscie normalna waga to 55 kg mialam tyle po ciazy i wiem jak
        wygladalam i jak dobrze sie czulam teraz jestem gruba i koniec.
        • annas161 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 26.08.06, 10:58
          Dwa dni nie zaglądalam bo nie mialam takiej mozliwosci co nie znaczy że
          wymięklam trzymam sie i coraz lepiej wyglądam, nie wiem ile waże bo nie mam
          wagi ale wczoraj znajoma mi mówi tak: ale ty Anka glupia jesteś po co ty się
          odchudzasz chuda jestes ja tam swoje wiem.Wiem co znaczy miec 30 kg nadwagi i
          jak ciezko je zrzucić.Nie jestem podlotkiem ktory ma ,,fiu bżdziu,, we łbie po
          prostu jak mam szczupłą sylwetke czuje sie dobrze ,młodo,atrakcyjnie.I robię to
          dla siebie.Aha ciesze sie podwojnie że wracam do swojej optymalnej wagi bo po
          rzuceniu palenia-9 miesięcy temu mam z tym spory problem.Pozdrawiam Ania.
          Ps.2 dni temu koleżanka przywiozla mi chalwe z Egiptu moją ulubioną migdalową-
          leży w lodowce nietknięta
    • mata811 Oj taaak! ja jestem w takiej sytuacji... 27.08.06, 22:32
      dokładnie jak Ty mam 25 lat, wzrost 170 cm tylko, ze waga już spadła do 62,ale
      przed ciążą było 56 i chcę do niej wrocić!!!! Zaczęłam biegać dwa razy w
      tygodniu. Chcę zapisać się na jakiś step z koleżanka, tylko nie moge sie
      zmobilizować do jakiejś diety i obawiam sie ze moje zabiegi na nicsad Ale
      poczytam to forum i moze to mi pomoże. Pozdrawiam
      • fifkowa Re: Oj taaak! ja jestem w takiej sytuacji... 28.08.06, 11:24
        dziewczyny jestem szczesliwa chudne jestem juz szczuplejsza nie mam brzycha
        wogole i czuje sie super wchodze w spodnie w ktorych nie moglam dopiac co
        prawda ciezko bylo bo jadlam nawet mniej niz w tej diecie raz mi sie zropbilo
        slabo to zjadlam kawalek suchej bulki ale teraz jest super jestem lekka i nie
        zamirzam tego zaprzepascic koniec z pizza i innymi swinstwami.Dzis moze sie
        zwaze to wam powiem ile zrzucilam.Powodzenia(sory za bledy ort.moze sa ale
        jestem podekscytowana)
        • donciaw Kopenhaska działa 28.08.06, 16:50
          Tak, u mnie też 0 brzucha(choć brak mu jędrności dawnej-trzeba by rozpocząć
          brzuszki) i chyba 3 kilo mniej, ale zastanawiam sie co dalej. Tak naprawdę to
          juz trochę wątpię w tą dietę bo co po niej? Trzeba by utrzymać na dłużej ten
          styl żywienia a to chyba nie dla mnie. Marzę o chlebku, makaronie, pizzy itp. A
          tego wszystkiego by trzeba było sobie odmówić, bo jojo murowane w ciągu...2
          tygodni??
          Tak jak mój mąż zaczynam myśleć, że żadne diety tylko jednak więcej ruchu i
          mniejsze porcje no i może nie jeść po 18...W związku z tym nie wiem czy wytrwam
          do końca-dziś znów te jaja chyba mam dość, a może mam słabą silną wolę??
          Mimo psiego nastroju trzymam kciuki za nas
          • emilly4 "Motylem bylam,ale...:"(" 28.08.06, 21:13
            Hej dziewczyny ja chyba tez sie do was przylacze...22lata,168cm wzrostu,waga w
            ciazy 76kg-teraz 64sad(-wymarzona---->55-50kg
            -amku co 3h tylko do godz.18-19ej
            -duuuuuzo jablek("wymiataja"brudy z organizmu i maja duzo blonnika)
            Podobno jedzenie 24g blonnika dziennie pozwala na zgubienie do 5kg na rok-bez
            diet i cwiczen(maja go min.-
            brokuly,kalafior,marchew,ziarna,maliny,jagody,pomarancze,dziki ryz,makaron
            razowy,POPCORN-8G,bazylia,oregano...)
            -zielona herbatka min.2 kubki dziennie
            -mineralka(z duza iloscia potasu)
            No a przede wszystkim ruch, rozsadek i duzo silnej wolismile)
            P O W O D Z E N I A
    • dodkowska Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 28.08.06, 21:29
      a ja mam 167 i waże 68kg jestem 3 tyg po porodzie i też nie moge na siebie
      patrzec zastanawiam sie nad dietą meridii
      • fifkowa Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 29.08.06, 14:46
        A co to za dieta ??????????
    • mata811 Do fifkowa 29.08.06, 15:48
      A co właściwie takiego robisz, ze tak wspaniale chudniesz?? Zdradź proszę
      • emilly4 meridia..:/ 29.08.06, 16:55
        nie polegalabym na niej,to tabletki ktore podobno w swoim skladzie maja
        amfetamine:/moze lepiej zaczac mniej jesc,odstawic slodycze i tluste potrawy..a
        zamiast meridii lykac blonnik lub chrom!!
        • adaspy Re: meridia..:/ 29.08.06, 18:14
          Co jem????////// Zaczynalam od diety 13 dniowej ale stwierdzilam ze za duzo na
          niej sie je.Moje np dzisiejsze menu to :
          -8:00- kawa czarna z jedna niewielka lyzeczka cukru
          -11:00- salatka z 1 pomidora i 1 ogorka swiezego
          -15:30- twarozek wiejski ze szczypiorkem
          I NA DZIS KONIEC pije czerwona herbate
          Zaczynalam od 13 dniowej diety ale stosowalam ja tydzien i schudlam 3 kg
          zoladek mi sie strasznie skurczyl i po takim sniadaniu jak wyzej jestem
          najedzona.Jutro planuje zrobic glodowke tylko na soczkach wodzie i herbatce ale
          sie jeszcze zastanowie jak nie jutro to pojutrze ale zrobie.
          Na sniadania jadam zawsze salatkiz np.2 jajaka i pomidor.Ja pracuje od 7 do 15
          wiec w pracy jestem tak zajeta ze nie mam czasu myslec o glodzie.Na obiad
          wypijam czasem jogurt lub jogurt naturalny z kompotem .Opieram sie na diecie 13
          dniowej ale sie jej scisle nie trzymam Polecam
          • fifkowa Fifkowa 29.08.06, 18:18
            Co jem????////// Zaczynalam od diety 13 dniowej ale stwierdzilam ze za duzo na
            niej sie je.Moje np dzisiejsze menu to :
            -8:00- kawa czarna z jedna niewielka lyzeczka cukru
            -11:00- salatka z 1 pomidora i 1 ogorka swiezego
            -15:30- twarozek wiejski ze szczypiorkem
            I NA DZIS KONIEC pije czerwona herbate
            Zaczynalam od 13 dniowej diety ale stosowalam ja tydzien i schudlam 3 kg
            zoladek mi sie strasznie skurczyl i po takim sniadaniu jak wyzej jestem
            najedzona.Jutro planuje zrobic glodowke tylko na soczkach wodzie i herbatce ale
            sie jeszcze zastanowie jak nie jutro to pojutrze ale zrobie.
            Na sniadania jadam zawsze salatkiz np.2 jajaka i pomidor.Ja pracuje od 7 do 15
            wiec w pracy jestem tak zajeta ze nie mam czasu myslec o glodzie.Na obiad
            wypijam czasem jogurt lub jogurt naturalny z kompotem .Opieram sie na diecie 13
            dniowej ale sie jej scisle nie trzymam Polecam
      • adaspy Re: Do fifkowa 29.08.06, 18:16
        Sorry pomylilam sie przy logowaniu bo mam 2 adresy -adaspy to ja fifkowa sorry
    • galia29 Re: Biore sie za siebie ostro kto jeszcze???????? 30.08.06, 11:10
      Ja mam 170 i 63,5 kilogramów- 5 miesięcy po porodzie i chcę wrócić do 58.Mam
      pytanie czy Wy się tak głodzicie przy karmieniu piersią??Bo ja jeszcze karmię,
      a poza tym takie głodówki to duże ryzyko efektu jojo.Dieta Kopenhaska to około
      700 kalorii- za dużo??Też się kiepsko czuje ze swoimi gabarytami, ale boje się
      o laktacje , włosy i zęby więc jednak będę walczyć wolniej niż Wy, ale
      generalnie to się piszę na wspólną walkę.
      • emilly4 JEDZ z glowa.... 30.08.06, 16:36
        Popularne szybkie i ekstremalne diety(700kcl!!!)zwykle NIE
        ODCHUDZAJA,przeciwnie przyczyniaja sie do szybkiego tycia!!Ograniczajac kalorie
        do minimum spowodujesz chudniecie,ale jesli wrocisz do dawnego stylu jedzenie
        twoja waga wzrosnie,a moze byc nawet wieksza!!
        Najlatwiej jest wytrwac na diecie zblizonej do normalnego menu.Wybierajcie
        lekkie zamienniki produktow np.zamist smietany 18% uzyj jogurtu,dania smazone
        na dania duszone,ser zolty light itp.
        700 kalori to za malo!!!Dzienna wartosc nie powinna schodzic poniej1200kcl
        • fifkowa Re: JEDZ z glowa.... 30.08.06, 18:41
          Ja piersia nie karmie moj syn ma juz 2,5 lat mysle ze z dieta powinnas poczekac
          az przestaniesz karmic co nie znaczy ze masz sie obiadac poprostu jedz z glowa
          czyli lekko i zdrowo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka