fifkowa 31.08.06, 12:54 Mam problemy z wzdętym brzuchem moze wiecie czego nie jesc a co powinnam jesc a moze sa jakies tabletki skuteczne na tą dolegliwość.Pomóżcie bo po diecie brzuch mi schudł a jak coś zjem to mi zaraz bebzun wywala. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fifkowa Re: Co na wzdęty brzuch 01.09.06, 08:09 Dzieki bardzo ale czy dobrze zrozumialam ze lepiej jesc ciemne pieczywo a jakie leki sa dostepne na ta dolegliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
emilly4 Re: Co na wzdęty brzuch 01.09.06, 20:46 A co powiesz na wszelkiego rodzaju lekarstwa dla dzieci na kolke??Sa przeciez rozkurczajace:o) A do tego Espumisan w tabletkach lub w kroplach,mieta pieprzowa...bylam kiedys z tym u lekarza i pani doktor mi to zapisala i odprawila z glowa pelna wiadomosci:o) A co do ciemnego pieczywa to nie wiem-niektorych wzdyma po duzej dawce blonnika... Powinnas sprobowac eliminowac ze swojej diety produkty wzdymajace,a po czasie przekonasz sie co/kto jest tego pryczyna:o) Odpowiedz Link Zgłoś