Dodaj do ulubionych

dieta kopenchaska pomóżcie

06.10.06, 20:53
czesc jestem mamą 16 msc mikołaja po ciąży zostało mi 7 kg muszę je "usunąć"
może poodchudzamy się razem? będziemy się nawzajem wspierać myślałam o diecie
kopenchaskiej czy jest ktoś chętny?
Obserwuj wątek
    • demarta Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:29
      no niestey, przed ciążą ważyłam 56, a po ciązy 50, nie chciałabym jeszcze
      schudnać, ale gdybyś miała coś na dodanie kilogramów to chętnie wink))
    • iwona-wiki Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:32
      Czesc ja ja stosowalam jest rewelacyjna ale bylam tylko 6 dni i 6kg schudlam
      maz powiedzal ze juz wystarczy caly czas po diecie waze 55kg teraz zgubilam 1kg
      bo bylsmy w szpitalu tydzien ale nie tym tu mowa. jest bardzo ciezko ale jak
      masz silna wole to napewno wytrzymasz trzymam kciuki pozdrawiam Iwona
    • oxygen100 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:33
      po tej diecie odechcialo mi sie slodyczy na dobrych kilka lat. Odchudzalam sie
      tak 2x. Dieta jest ciezka i pelna wyrzeczensmile) Teraz raczej bym wrzucila ze 2
      kg, zeby dociagnac do 50 kg
      • demarta oxygen 06.10.06, 21:34
        a ile masz wzrostu?
        • oxygen100 Re: oxygen 06.10.06, 21:41
          160
          • demarta Re: oxygen 06.10.06, 21:46
            nie wierzę. bo wrażenie robisz szczupłej, ale wysokiej.... tylko mnie kukwa nie
            pytaj skad to wrażenie, bo pojęcia nie mam. ale haary napewno masz długaśne.
            tak czuję.
            • oxygen100 Re: oxygen 06.10.06, 21:48
              niewink) mam krotkie i ciemnetongue_outtongue_out. Na sama sie czasem zastanawiam jak to jest:
              male bo wredne czy wredne bo male?tongue_out
              • demarta Re: oxygen 06.10.06, 21:52
                wredne bo wredne, a małe swoją drogą wink))
            • gacusia1 Re: oxygen 07.10.06, 03:21
              Ja dokladnie tak samo sobie Oxy wyobrazam-wysoka,szczupla,zgrabna laska.
              • demarta gacusia 07.10.06, 08:28
                wiesz, tak naprawdę to oxygen może nas w maliny wpuszczać. ale bym się uśmiała,
                jakby się okazało, że tak naprawdę to duuuuża blondyna z ondulacją a'la mokra
                włoszka na łbie, pazurami w brokacie i elegantka w stylu późnego gierka wink)))
    • iljana Re: dieta 06.10.06, 21:39
      oj, moja droga... zaraz wylądujesz na saloniku lub w mama cud.
      A tak z innej strony.. dieta się podobno sprawdza, ale szybko kilogramy
      wracają. Ja 7 kg zrzuciałam na diecie białkowej, dzięki której nie chodziłam
      przynajmniej głodna. Mówi się dużo ze diety skąpe i głodówki nie odchudzają, bo
      organizm wyczuwa niedostatek pokarmów i wchodzi w metabolizm "stanu wojny" więc
      zwalnia by nie spalać, bo licho wie kiedy dostanie coś do posiłenia się. A jak
      już dostanie to skumuluje wszystko na te czarne godziny.

powodzenia, najwazniejsza determinacja.
    • endzi11 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:49
      Czy to ta dieta w której nie sporzywa sie węglowodanów i je sie same tłuste
      rzeczy?
      • oxygen100 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:49
        niesmile
      • demarta Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 21:53
        to dieta kwaśniewskiego.
    • vibe-b Jezus Maria, Kopenhaga przez "CH"? 06.10.06, 22:33

• ememka1 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 06.10.06, 22:42
        Ja też odchudzałąm się po ciąży (mnie zawsze zostajesad((WYtrzymałam całe dwa
        tyg.....pierwszy jest ok. natomiast, w drugim byłam bardzo słaba, kręciło mi się
        w głowie itd. schudłam 6-7 kg.
    • gacusia1 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 07.10.06, 03:23
      Bylam na tej diecie 4 dni-nie wytrzymalam,ale schudlam 4,5kg.Od kilku tygodni
      probujemy z M pojsc na kopenhaska,ale nam brak odwagi(?) albo silnej woli.
      • marzennak Re: dieta kopenchaska pomóżcie 07.10.06, 10:45
        $ lata temu schudłam na kopenhaskiej 12 kg, z tym że wzięłam ją na dwa razy.
        Potem zaszłam w ciążę i przytyłam 20 kg, a po ciąży znów dieta i jestem
        szczupła. Jak sobie za dużo pozwolę i przytyję 2 kg, to potem i tak samo
        wszystko wraca do normy.A Gabriel właśnie skończył 2 latka.

Nie wiem , może rzeczywiście dieta reguluje przemianę materii.
      • malikowna Re: dieta kopenchaska pomóżcie 10.10.06, 21:11
        no to co zaczynamy razem? od kiedy?
    • be.em polecam wywalić z jadłospisu: 07.10.06, 10:55
      1. pieczywo
      2. ziemniaki
      3. słodycze

ja zleciałam 6 kilo w 2-3 miesiącesmile
    • adriado Re: dieta kopenchaska pomóżcie 13.10.06, 18:21
      Ja tą dietę stosowałam rok temu, schudłam 4 kg, po zimie objadając sie frytkami
      3 wróciło, w lecie znów zgubiłam, a teraz znowu jestem na kopenhaskiej, zostało
      mi 6 dni do konca. Juz cos mi ubyło, ciuchy sa o wiele lużniejsze, za tydzień
      się zważę, dodam,że prawie codziennioe jeżdże na rowerze stacjonarnym tak 30-45
      min.Chciałabym jeszcze co najmniej ze 3 kg zgubić, trzymajta kciukasy, aby sie
      udałowink
      malikowna a ty zaczełaś kopenhaska?
      • malikowna Re: dieta kopenchaska pomóżcie 13.10.06, 20:54
        cześć szczeze ci powiem ,że brak mi silnej woli, poza tym nie wiem jak
        rozwiązać problem posiłków w pracy, ja pracuję na zmiany od 8-16 i od 9.30-
        18.30 więc niw wiem co wtedy z obiadem bo po przyjściu do domu jest już za
        późno, od 4 dni nie jem po 16 ewentualnie winogrona lub jabłko ale bardzo
        serdecznie Ci gratuluję i trzymam kciuki dzielna dziewucha jesteś!!!
        • olusia2284 Re: dieta kopenchaska pomóżcie 05.12.06, 19:47
          Siemka smile Ja także stosowałam tą dietę - za pierwszym razem schudłam 9 kg, za
          drugim 8 kg, a za trzecim 6 kg - dieta ta jednak mnie bardzo wycieńczyła, nie
          mówiąc już o tym jak bardzo rozregulowała mój układ pokarmowy sad( A i tak po
          jakimś czasie, mimo iż jadłam mniej - owoce, warzywa, chude mięso itp. to
          trochę przytyłam, także odradzam tą dietę sad I tak dużo dla siebie zrobiłam -
          ze 105 kg zeszłam na 75kg , co jest dużym sukcesem smile Teraz mam 22 lata i 162
          cm - moim marzeniem jest dojść do 52 kg, czyli idealnej wagi do mojego wzrostu.
          Trzymcie kciuki dziewczyny smile Pozdrawiam
          • 19maj olusia2284 06.12.06, 07:31
            gratulacje wyniku!!!! a możesz napisać co zrobiłas że tyle schudłas i w jakim
            czasie. Pozdrawiam
            • natali101 Re: olusia2284 07.12.06, 17:11
              wow,gratulacje i powodzenia w odchudzaniu.mi p ociaązy zostało 10kg plus
              przytycie razem 20kg do zgubienia sad od 3tyg ograniczm jedzenie i -5kg oraz cm
              w talii(której brak)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka