Dodaj do ulubionych

Skóra na brzuchu

29.03.03, 10:29
a raczej wisząca skóra czyli pozostałości po ciążach.....
dwóch ...zakończonych cesarkami ...co z nią zrobić ??? bo nie chce zniknąć !!

Proszę o wszelkie porady !!!

edziecko_ulcik
Obserwuj wątek
    • ewunia_uk Re: Skóra na brzuchu 30.03.03, 15:04
      Ulcik, niestety taki jest nasz babski los! Produkujemy zapasowa skore wink U
      mnie co prawda nie jest najgorzej, ale mialam 9 lat przerwy pomiedzy dziecmi,
      wiec skora miala czas wrocic troche "do siebie".

Na pewno wygladac to bedzie lepiej, jak bedziesz miala mocne miesnie brzucha.
      I wcale nie trzeba chodzic na silownie. Prawidlowa postawa i wciaganie
      brzucha przy kazdej okazji na pewno da rezultaty. Kiedy siedzisz przy
      komputerze, albo stoisz na swiatlach w samochodzie, albo jedziesz autobusem:
      wciagaj jednoczesnie miesnie brzucha i miesnie Kegla, przy okazji wzmocnisz
      sobie "dol" wink

Jak mi jeszcze cos przyjdzie do glowy to napisze
      • bea4oliv Re: Skóra na brzuchu 02.04.03, 09:08
        No cóż wizsacy brzuszek to tez był kiedyś mój problem - zrobił sie płaciutki
        kiedy wzięłam się za ćwiczonka. Brzuszki, brzuszki i jeszce raz brzuszki.
        Leżała sobie na podłodzodze oglądałam Tv i spinałam brzusio ( oj dużo tego
        było , nawet do 400-600 ) żeby nie obciążać kręgosłupa spinałam a nie robiłam
        brzuszków do siadu. Do tego dołączyłam inen ćwiczonka i było super. Teraz
        urodziłam po 17 latach trzecie dzieciątko i czas zacząc zabawę od poczatku.
        Mało że brzuszek beee to jesze dużo za duzo kilogramów wszedzie.A najgorsze
        jest to że tego sie nie da zrobić w krótkim czasie ( min 3 miesiące codzienych
        zmagań. Ale efekty warte tej pracy.
        pozdrowionka z życzeniami wytrwałośći
        bea
        • edziecko_ulcik Re: Skóra na brzuchu 02.04.03, 12:28
          Czyli leżałaś i nie tylko ściągałaś mięśnie ??? i to tyle ??
          Prosze napisz cos !!

ulcik
    • sylwia-wesola1 Re: Skóra na brzuchu 04.04.03, 17:40
      HEJ!!!
      Ulcik wyprzedziłaś mnie z takim pytaniem. Mam ten sam problem, ten obwisły
      brzuch... Jestem prawie dwa lata po drugim porodzie i podan trzy po pierwszym.
      Już nawet piersi jako-tako wyglądają, ale ten brzuch... napewno nie nadaje sie
      do dwuczęściowego bikini smile I choć nie mialam cesarek to pełno rozstępów i
      nadmiar skóry. Na szczęście z nadwagą nie jest żle.
      Chyba więc wezmę sie za te brzuszki, szczególnie te napinane (ha ha).
      Tobię też życzę powodzenia, może za 3 miesiące napiszemy, że się udało?

Pozdrawiam - Sylwia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka