Gość: lidka IP: *.* 09.04.02, 11:16 Super mamy nowe forum i wątek o diecie zostanie przeniesiony, bo emama ładuje mi się strasznie długo.A dietę sama stosuję...nie to żebym miała coś do dietowiczek, że emamę zapychają.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Villi Re: Super!!! IP: *.* 09.04.02, 12:06 No i nikt nam nie będzie marudził, że forum zapychamy naszymi wynurzeniami o problemach z wypiciem kawy bez mleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akacha Re: Super!!! IP: *.* 10.04.02, 00:52 i możemy wydłużać post jak tylko chcemy - w nieskończoność kacha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wioleta Re: Super!!! IP: *.* 10.04.02, 08:55 OOOOO raNy! ( czyt. taj jak mówi Jony Bravo )To się zapowiada jazda będziemy tu szaleć do upadłego ... a nasi mężowie zapomną jak wygląda domowy obiad ( no chyba, ze pójdą do teściowej hihihi) i posprzatane mieszkanie .... o ile będą pamiętac jak my wyglądamy buziaczki dla cudeńkowych mam i ich cudeńkowych dzieciaczkófffwioleta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feratu Re: Super!!! IP: *.* 10.04.02, 10:02 He he he, dokładnie Ja dopiero tutaj zajrzałam, wcześniej nie wiedziałam, że powstało nowe forum. Jakoś tak zawsze emama, a tu tak frajda. Wreszcie coś nie tylko dla mam, ale też kobiet Pozdrawiam Feratu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kadyga AGYPTOS - czy stosowałyście ??? IP: *.* 14.04.02, 09:26 Witam dziewczyny.Dołaczam do grona odchudzających Czy któraś z Was poddała się może zabiegom Agyptos?Zabieg jest bardzo drogi, jeden około 500 zł ( w Warszawie w Heście), ale zapewniają o bardzo dobrych wynikach. Tak się zastanawiam czy nie spróbować, ale nie wiem czy warto... Cena bardzo wysoka, szczególnie, że dobrze byłoby poddać się około 5 zabiegom, więc nie wiem .. Może któraś z Was albo Wasze koleżanki korzystały z tego "dobrodziejstwa"?Bardzo cekawa jestem Waszych opinii.Pozdrawiam serdecznieKatarzymna mama FrankaPS Jakbyście chciały to mogę przesłać Wam ulotkę, mam zeskanowaną Odpowiedz Link Zgłoś