Dodaj do ulubionych

Do chudych

IP: *.* 30.06.02, 20:54
Dziewczyny! A może jest tu ktoś kto by chciał utyć nie schudnąć? Ha, chętnie bym przyjęła z 5 kg od tych co mają za dużo. Bo wiecie, jak się ma same kości to też głupio założyć coś obcisłego, o stroju kąpielowym nie wspomnę... Ale opycham się wszystkim jak tylko mogę i nic...Aga - opozycjonistka
Obserwuj wątek
    • Gość: olaaaa2 Re: Do chudych IP: *.* 30.06.02, 21:43
      Cześć Aga ! ja tez chcałabym miec 5 kilo więcej ! tylko jak to zrobić ? jem i jem i jem i jem i nic.ola
    • Gość: aneea Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 08:49
      Heh, tez tak mam. Juz stracialm nadzieje, ze przybedzie mi tu i tam... crying
      • Gość: martap Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 09:41
        Jesteście szczęściary :-) Ja bym mogła z przyjemnością Wam oddac pare kilo....i dużo bym dała, żeby się tak bezkarnie opychać pysznościami :-) Pozdr. Marta
      • Gość: Silije Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 15:52
        Ech, już tyle razy na eDziecku zbierałam propozycje podzielenia sie ze mną kilogramami i niestety w końcu ani grama nie dostałam w reality.
    • Gość: Alka Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 11:09
      Poczekajcie cierpliwie a na pewno niepostrzeżenie przybędzie Wam te upragnione 5 kilo :-) Mnie też zawsze brakowało choć się objadałam i w którymś momencie przybyło mnie aż 19 kg :-( no i zaczęłam sie odchudzać... :crazy: I to wcale nie było związane z dzidziusiem, i właściwie to nie wiem dlaczego... niestety.
      • Gość: 171176 Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 11:25
        Ale wam dobrze!!A co powiecie,jak kazdej z Was oddam po te 5 kilo!! i bede laska!? :hap:Naprawde macie super...Pozdrawiam.:hello:
      • Gość: 171176 Re: Do chudych IP: *.* 01.07.02, 11:25
        Ale wam dobrze!!A co powiecie,jak kazdej z Was oddam po te 5 kilo!! :grin: i bede laska!? :hap:Naprawde macie super...Pozdrawiam.:hello:
        • Gość: costa01 Re: Do chudych IP: *.* 31.07.02, 09:22
          hej ja tez chudzielec moze zalozymy klub chudzielca?
          • Gość: malanda Re: Do chudych IP: *.* 31.07.02, 15:07
            A ja mam ten problem z synem. Więc jak utuczyć dziecko?Na jesieni wybiorę sie z nim do naszej wspaniałej lekarki, która leczy głównie dietą i może cos poradzi, ale narazie jak mój 7-latek biega nad wodą w samych majtkach, to mi wstyd, bo wygląda jakbyśmy mu w ogóle jeść nie dawali (a jego 2 lata młodszy brat wygląda całkiem normalnie)Pozdrawiam
            • Gość: Adzia Re: Do chudych IP: *.* 01.08.02, 07:17
              Ama, no co Ty...zdrowy siedmiolatek własnie tak ma wyglądać, jak opisujesz. ;-) szczególnie nad wodą.A ja bym chciała męża utuczyć - bo też notoryczny chudzielec. Ale już zdarzyło mu się kiedyś przytyć 7 kilo - w delegacji w Warszawie. Siedząca praca, plus telewizor plus pięć bułeczek na kolację zrobiło swoje. No, ale po dziecku schudł znowu i wychodzi na to, że przytyje pewnie dopiero wtedy, jak odchowamy dzieci. Zresztą, ja też schudłam, choć nie aż tak dramatycznie ;-)Czyli sposobem jest - mniej się ruszać, a więcej jeść. Dla wielu osób to niewykonalne.
              • Gość: malanda Re: Do chudych IP: *.* 01.08.02, 08:11
                Oj Adzia, podpuszczasz mnie ;)Sposób mniej się ruszać jest nie dla mojego syna, ale więcej jeść - i tak zjada najwięcej z naszej czwórki :(A mój mąż tył razem ze mną gdy byłam w ciąży (tej pierwszej) i tylko wtedy nie był bardzo chudy :)POzdrawiam
    • Gość: tygrys Re: Do chudych IP: *.* 01.08.02, 07:55
      Aga, witaj w klubie chudych :)Ja może nie "sama skóra i kości", ale zdecydowanie z tych bardzo szczupłych, hihihi :)I dobrze mi tak :)PozdrawiamKasia B.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka