IP: *.* 11.07.02, 11:49
Dużo piszecie o 13-tce. Nie znam tej diety. Ja od dwóch tygodni odchudzam się z pomocą Meridii. Spadło 4 kg. Nie mam właściwie nic apetytu, a jak zgłodnieje wystarcza mi kilka gryzków czegokolwiek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Angelika2 Re: Meridia IP: *.* 11.07.02, 11:54
      Ptaszyna,a skąd miałaś receptę na Meridię??? Słyszałam, że lekarze nie chcą jej przepisywać - jedynie w przypadku otyłości się decydują. Przy lekkiej nadwadze raczej są problemy.Jak się czujesz po tych tabletkach?pozdrawiam i powodzeniaAngeliak
    • Gość: Anita53 Re: Meridia IP: *.* 11.07.02, 12:02
      Bralam to swinstwo kilka dni. Zawroty glowy, ogolne oslabienie - czulam sie fatalnie - jak nacpana. Jak szybko zaczelam brac tak szybko odstawilam i nie polecam.Za to na 13 moj 5 dzien owocuje 3 kg mniej :))))))))ubylo mi takze po 4 cm w pewnych czesciach ciala ;))))
      • Gość: Ptaszyna Re: Meridia IP: *.* 11.07.02, 12:59
        Receptę dostałam od mojej pani ginekolog. Nie czułam się źle. Przez pierwsze dni czułam się naładowana olbrzymią energią. Jedyny minus to to, że nie chciało mi się spać. Mogłabym w ogóle się nie kłaść. Ale to przeszło po jakiś 5 dniach. Teraz jestem w połowie opakowania i nie czuję żadnych skutków ubocznych, oprócz problemów z wypróżnieniem (ale i wcześniej miałam problemy). Też nie mam dużej nadwagi, ale mam dosyć tęsknego spojrzenia męża na moje przedciążowe jeansy... Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze zrzucić jakieś 7-8 kg. I będzie super. A głodna nie jestem wcale! Staram się jeść obiad normalny, ale w mikroskopijnych ilościach. A jeszcze jedna ważna sprawa. Nie można już karmić piersią jak się chce odchudzać z pomocą Meridii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka