Dodaj do ulubionych

spinning-spada waga

IP: *.* 25.07.02, 16:10
I nie tylko.. po 6 zajęciach obwód bioder zmniejszył sie o 2 cm, uda o 1 cm. Nie wiem jak ten rodzaj ćwiczeń nazywa się w innych fitnessach. Jest to jazda na specjalnych stacjonarnych rowerach. Wytrzymałościowy, kondycyjny trenning. Nie jest to taka sobie jazda. Trener ma opracowaną"trasę" Różne tempa, różne górki. Po 2 zajęciach znienawidziłam trenera i ten cały spinning. A teraz...lecę szzybko na zajęcia. Udało mi się zarazić męża który bardzo przytył po naszej pierwszej ciąży-hi, hi. W sumie na zajęciach jest więcej facetów bo to jedyna alternatywa dla siłowni w klubie do którego chodzę. W grupie mam panią która przez 2 miesiące zgubiła 25 kilo i faceta co 30 kilo. Polecam.
Obserwuj wątek
    • Gość: sylwias Re: spinning-spada waga IP: *.* 26.07.02, 07:44
      No patrzcie Państwo, w fitness klubie do którego chodzę też jest spinning, ale pomyślałam że głupie takie kręcenie w miejscu. Obejrzałam nawet ich rozgrzewkę i trochę nudna była. Ale skoro mówisz że tak leci się z obwodu to może warto....A czy wasze zajęcia też trwają tylko 45 minut?
      • Gość: zula Re: spinning-spada waga IP: *.* 30.07.02, 10:16
        Trener zaczął od 25 minut. Po 2 miesiącach przedłużył o 10 minut. Teraz jedziemy już 45 minut ale ma jeszcze przedłużyć. Zwieksza czas w zalezności od swojej kondycji. Wiem że ten trenning nie kazdemu pasuje. Trzeba spróbować
    • Gość: olaj Re: spinning-spada waga IP: *.* 26.07.02, 08:03
      Uważam, że jest to rewelacyjne spędzanie czasu :)W naszym "dużym mieście" niestety nie ma możliwości ćwiczeń na rowerku w dużych grupach (widziałam tylko po kilka rowerów na siłowni), ale podobno będą od września. I tak zaczynam ćwiczenia w grupie od nowego roku szkolnego ;), więc pewnie popróbuję...olaj
    • Gość: agarad Re: spinning-spada waga IP: *.* 26.07.02, 08:04
      zula, a gdzie chodzisz? no i jakie są opłaty i ile trwa taki trening?agarad (aktualnie na diecie 13-dniowej i z wielkim zapałem na dalsze odchudzenie)
      • Gość: zula Re: spinning-spada waga IP: *.* 30.07.02, 10:19
        Mieszkam w Pszczynie. najpierw jeździłam do bielska -Białej ale otworzyli fajny klub u nas . Poszukaj w W-wie. Na pewno coś znajdziesz. Za 3 razy w tygodniu płace 75zł miesiecznie
        • Gość: ATAX Re: spinning-spada waga IP: *.* 31.07.02, 10:38
          Zula, a gdzie w B-B jest takie cóś ? ATA
    • Gość: joanne Re: spinning-spada waga IP: *.* 01.08.02, 20:24
      W grupie na pewno razniej! Mam taki rower wyposazony w elektronicznego trenera - tez daje w kosc!Potwierdzam, ze mozna szybko zgubic , szczegolnie w dolnych partiach. Smutna wiadomosc to ta, ze po tym, jak zrobilam sobie przerwe od pedalowania, to zaczelam przybierac ..buuu :( Acha...zalecany jest trening conajmniej 45 minutowy, bo ponoc po 30 min organizm zaczyna dopiero spalac tluszcz.Milego cwiczenia!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka