aniawlo1 16.01.07, 12:35 Moj 4-letni synek ostanio ciagle płacze ze bola go zabki bylismy u naszej dentyski ale ona mu tylko lapisuje i pomijam fakt ze jest starsznie niemiła.Znacie dobrych stomatologów,ktorzy maja ludzkie podejscie do dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
5_monika Re: dentysta w Warszawie 16.01.07, 12:57 było tam forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=611 Odpowiedz Link Zgłoś
aniawlo1 Re: dentysta w Warszawie 17.01.07, 23:22 bardzo dziekuje a mozecie mi podac tam telefon? Odpowiedz Link Zgłoś
imiriam Re: dentysta w Warszawie 16.01.07, 22:38 dr Kłos, klinika Promed, Uniwersytecka (Ochota) Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: dentysta w Warszawie 17.01.07, 14:21 ooo, miałam to samo napisać, dr Dariusz Kłos, Promed, ul. Uniwersytecka 5 (koło placu Narutowicza), jest przesympatyczny i cudowny... sam ma 2 córki... Odpowiedz Link Zgłoś
marta30janek Re: dentysta w Warszawie 18.01.07, 12:23 Czy dr Kłos leczy takze dorosłych? Odpowiedz Link Zgłoś
alex05012000 Re: dentysta w Warszawie 19.01.07, 10:27 owszem, ja i mąż też sie u niego leczymy, od wielu lat... Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: dentysta w Warszawie 18.01.07, 17:24 ja jezdze z dziecmi na odlegly tarchomin do przemilej pani dr renaty politylo jest bardzo dobrym stomatologiem, a przy tym ma swietne podejscie do dzieci a w poczekalni kacik z zabawkami dla zieci, ktry umila oczekiwanie (choc kolejek nie ma) jezdzimy do niej z mokotowa - byla u 3 innych dentystow w okolicy - ale dla nie nadaja sie dla dzieci, choc sie tam reklamuja dlatego zostal nam tarchomin jak chcesz - podam ci nr kom. _______ pozdr., patyk Odpowiedz Link Zgłoś
doszysz Re: dentysta w Warszawie 19.01.07, 10:59 Podbijam pytanie o stomatologa dziecięcego w Warszawie, ale koniecznie Żoliborz, Bielany etc. Mieszkałam wcześniej przez 4 lata na Nowodworach i tam chodziliśmy do PerfektDentu na Światowida (przy pętli autobusowej) - zdecydowanie polecam ten gabinet. Niestety przy trojgu dzieciach i korkach w drodze na Tarchomin, nie mam po prostu czasu na jazdę z Żoliborza tak daleko. Dorota Odpowiedz Link Zgłoś