Dodaj do ulubionych

krem Norell

IP: *.* 06.09.02, 12:10
mam pytanie Dziewczyny czy może wiecie czy krem firmy Norellma rozstępy i celulitis można uzywać w czasie ciąży?
Obserwuj wątek
    • Gość: ZosiaN Re: krem Norell IP: *.* 07.09.02, 08:11
      Renatas, tego nie wiem. Ale jeśli napiszesz do nich maila z zapytaniem, to na pewno Ci odpowiedzą. Na stronie jest adres e-mailowy do korespondencji.www.norel.plA jak Ci odpowiedzą, to napisz na forum!!!smile))Ja ich pytałam o stosowanne kremów antycelulitisowych przez kobiety karmiące. Odpowiedzieli, że karmiąca może wszystkich używać z wyjątkiem tego do biustu.PozdrawiamsmileZosia
    • Gość: Siunia Re: krem Norell IP: *.* 07.09.02, 23:17
      oj, ja tez nie wiem :(Ale jak będziesz wiedziała to daj znac na forum.Nie tylko Ty i ja jestesmy tym zainteresowane.Ja już mam taki cellulitis, że widac to nawet przez dopasowane spodnie ;)- Siunia
    • Gość: Siunia SUPER !!! - z innego forum IP: *.* 08.09.02, 22:18
      Z innego forum powiem Wam co jest ponoc super-wspaniałe na rozstepy. Smarować się, czyli brzuszek, boczki, uda, piersi i kto co tam jeszcze musi :) najwyklejszym masłem :)Ponoć ani jednego rozstępu a skóra jak u 16-tki :)Jakie to tanie :)ja zaczynam od dziś.Aha, stosowanie:nasmarować się masełkiem a po chwili, ewentualny nadmiar masełka zetrzec delikatnie chusteczka higieniczną :)- Siuniajutro opiszę wrażenia, bo zaraz ide do wanny a potem.... ta nowa metoda
    • Gość: renatas Re: krem Norell IP: *.* 09.09.02, 13:21
      cześć Dziewczynymam wiadomość z firmy Norell.Można stosować krem na rozstępyw czasie ciąży.Najlepiej stosować go do 6 miesiąca,a potem należy zakupić wersję kremu "przy kruchych naczynkach".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka