Dodaj do ulubionych

jaki krem zamiast Nivea Soft

IP: *.* 06.09.02, 21:56
Bo to jest tak. Jeśli kupię krem za lekki to robią mi się suche placki a jeśli za ciężki to wyłażą pryszcze. Próbowałam kiedyś Ponds"a do cery mieszanej ale też za bardzo wysuszał. Podobno w wieku 28 lat czas najwyższy o siebie zadbać ale jak do tej pory niezaleznie od ceny (chociaż powyżej 100PLN jeszcze nie próbowałam)po2-3 tygodniach z ulgą wracam do Nivea Soft za 8PLN.I co Wy na to?Kasia
Obserwuj wątek
    • Gość: franciszek Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 12.09.02, 02:19
      Kasia, krotko mowiac mam dokladnie ten sam problem i tak samo na imie, latek mam prawie tyle co Ty i tez powinnam zadbac o cere czyms lepszym -jak dotad jednak nie spotkalam. Uwielbiam smarowac twarz nivea soft, robie to kilka razy dziennie, zaden krem tak na mnie nie dziala. A on przeciez nawet nie jest do twarzy, tylko do ciala.Kiedys wpadla mi w rece probka vichy, nie wiem dokladnie jaki i powiem Ci ze zrobil na mnie dobre wrazenie, w przeciwienstwie do ceny, ktora mnie skutecznie odstraszyla.Ale moze warto w siebie zainwestowac?Kasia
      • Gość: KKUNKA Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 12.09.02, 09:45
        no to jeszcze jedna Kasia w tym samym wieku (29)z tymi samymi problemami . Miałam Vishi (takie na reklamie z wodą)jest super ale kosztuje ponad 60 zł. Ale dostałam od męża na urodziny to mi nie było tak szkoda . Jeżeli możecie zainwestować to warto, potem kupiłam ten loreala z miedzią - nie polecam.pozdrawiamkasia
        • Gość: wikus Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 13.09.02, 09:16
          jestem 28 letnia Kasia, ktora uwielbia nivea soft wiec witajcie w klubie :) chetnie skorzystam z doswiadczen zwiazanych z kremami, bo cere mam raczej wymagajaca :(, namawiam mezusia na vishi :) tak moze na imieninki?pozdrawiam serdecznie
    • Gość: fran Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 16.09.02, 19:47
      też kasia (28) dotychczas miłosniczka johnson baby, na nivea soft nie trafiłam. Ostatnio spróbowałam loreal visible results i jest oki. moge polecić, ale nie wiem czy następnym razem nie kupie sobienivea soft?kasia
    • Gość: olg1 Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 16.09.02, 22:14
      Cześć też jestem fanką Nivea Soft. Myślę, że nie ma co na siłę wydawać kasy jeśli nasza skóra wyraźnie lubi to co lubi. Może ładniej i dostojniej wyglądałby drogi krem renomowanej firmy, ale to przecież nie o to chodzi chyba?Oprócz wspomnianego wcześniej Nivea od pewnego czasu używam kupowanego w aptece kremy "E45". Działa super i to na całe ciało i na całą rodzinę. Polecam zwłaszcza dla dzieci i suchej skórce lub na przykład do skóry podrażnionej alergicznie. Używamy go całą rodziną (nawet mąż-do bardzo suchych rąk), zarówno na twarz jak i na całe ciało. Jeśli stosuje się go tak maniakalnie warto zakupić opakowanie o poj.125g. Pozdrawiam
      • Gość: mysha Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 17.10.02, 00:16
        Mam zwariowaną skórę, która potrafi się wysuszyć tak, że schodzi płatami, albo przełuścić tak, że pryszcz na pryszczu wychodzi...Odkryciem był dla mnie krem na noc (w granatowym słoiczku) Avonu, ktory wyleczył moją wysuszoną od kaloryferów (to było zimą) skórę.Drugim odkryciem są kremy na dzień Avonu - teraz uzywam kremu na dzień poranny blask z aktywnym tlenem, ale już w kolejce czeka Age Block...Polecam te kremy - zwłaszcza, że w każdej kampanii można znaleźć któryś z nich w promocji...
        • Gość: Natala Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 28.10.02, 19:42
          Dziewczyny!sprobujcie Yves Rocher (byle nie serie rumiankowa Bio- Camille bo wysusza ) ale cala reszta jest ok i kremik za ok 16 zl starcza conajmniej na miesiac. Fajna jest taka brazowa seria (nie na zmarszczki tylko normalna)albo niebiesla nawilzajaca.Ja przez pare lat probowalam rozne kremy i nic ciagle sucha buzia ale odkad Yves wszedl do uzytku tak juz 5 lat go uzywam.Jedno co dodam to to ze zawsze na noc smaruje buzie Nivea zwyklym na bialo i wygladam jak trup!!smile)Pozdrawiam Natalia
    • Gość: komaja Re: jaki krem zamiast Nivea Soft IP: *.* 29.10.02, 19:53
      Mnie służą kremy dr.Eris , używam takich do cery naczynkowej ale jest duzo różnych , cena przystępna a jakość wysoka Magda
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka