Gość: mika IP: *.* 27.09.02, 05:59 wymyśliłam sobie, że tak będzie łatwiej i szybciej.Tylko jaki?Czy ktoś używał? Chciałabym coś niewidocznego na twarzy.Polećcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fran Re: Podkład w sztyfcie IP: *.* 27.09.02, 18:57 mika ja uzywalam ale nie polecam, wcale nie jest latwiej i szybciej. mialam podklad w sztyfcie revlona, potem druga proba byla chyba z shiseido. Obie nie udane, podklady oddalam. teraz wrocilam do dobrych podkladow w plynie, bo kompakty byly dla mnie za ciezkie. nie wiem jaką kwota dysponujesz na ten zakup, ale ja z czystym sumieniem moge polecic dwa (mam cere mieszaną, z widocznymi naczynkami na policzkach). Jedne najnowszy niemal ideal to dior Teint soft sensation, drugi to staru Teint Idole Lancome, oba kosztują kolo 130 zlotyych ale starczaja na bardzo dlugo, zwlaszcza Lancome. A nie widac ich na buzi, są super. Teraz sie zasadzilam na Double Wear Channel, tez jest super, bo sprawdzalam na pozyczonym od kolezanki. No niestety drogie, ale ja uzywam tylko podkladu i okazyjnie tuszu, wiec pozwolilam sobie na taki luksuspozdrawiamfran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 34579 Re: Podkład w sztyfcie IP: *.* 27.09.02, 21:52 Polecam podkład w sztyfcie Max Factora. Używam go od trzech lat i jestem mu wierna. Ma tę zaletę, że kiedy chcesz się szybko umalować robi za podkład, a kiedy szykujesz się na większe wyjście można go nałożyć na fluid i wtedy pełni rolę korektora. Kosztuje ok. 50 zł. Starcza na jakieś pół roku. A czy jest niewidoczny? Ha! Ja tam używam go po to, żeby zakrywał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natala Re: Podkład w sztyfcie IP: *.* 28.09.02, 19:54 Jesli masz cere sucha lub nawet mieszana to nie polecam.Super jest 2w1 Manhattan, konsystencja taka jak puder w kamieniu i mozna uzywac na mokro wtedy bardziej kryje lub na such dziala jak zwykly puder w kamieniu i naprawde go nie widac. Jesli masz cere jasna polecam nr 17 jesli ciemna to 21 reszta kolorow taka sobie.Pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś