Dodaj do ulubionych

Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA

IP: *.* 05.10.02, 22:43
Dziewczyny,już od dawna to za mną chodzi, i postanowiłam że obetnę włosy na krótko. Ale chciałabym pójść do fryzjera, który mi poleci, zaproponuje fryzurę, bo jakoś nie mam sprecyzowanej. Znacie tekiego?Madzia
Obserwuj wątek
    • Gość: Słoneczko Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 06.10.02, 10:08
      Ale ze mnie gapa, oczywiście chodzi mi o fryzjera w Warszawie ;-)Madzia
      • Gość: Just Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 10:19
        Madziu, ostatnio tez pytalam na forum o takiego fryzjera :-) I dostalam sporo odpowiedzi, ale wybralam post Kasi - Tygrysa, bo ona tez miala problemy z doborem fryzurki. Poszlam do jej fryzjera i jestem bardziej niz zadowolona! Podaje namiarki - salon Andre przy Placu Trzech Krzyzy (nie pamietam numeru, ale w tym samym budynku miesci sie Bank Slaski - chyba 10/14), koniecznie do Pawla!!! Nigdy nie mialam krotkich wlosow, fryzjerki osiedlowe mi to odradzaly (juz wiem, ze po prostu nie potrafily mi dobrac fryzury a i ja nie mialam o tym pojecia), moja Ula lubila sie pastwic nad moimi dlugimi wlosami... a teraz rewelacja!!! Strzyzenie z czesaniem kosztuje 60 zl, dostajesz karte stalego klienta i 7-me strzyzenie masz gratis! Bylam juz dwa razy i wiem, ze bede stala klientka :-) Pozdrawiam, Justyna
    • Gość: Słoneczko I stanie się CUD w czwartek!!! Trzymajcie kciuki!! IP: *.* 15.10.02, 13:37
      Dzięki, zapisałam się na czwartek o efektach poinformuję napewno!!!Madzia
      • Gość: mbugajewska Re: I stanie się CUD w czwartek!!! Trzymajcie kciuki!! IP: *.* 15.10.02, 14:36
        ha a ja na piatek do pawla tez napisze czy ja i fryzjer przezylismysmileMonia
        • Gość: Słoneczko Re: I stanie się CUD w czwartek!!! Trzymajcie kciuki!! IP: *.* 16.10.02, 12:19
          Hej,ja też do Pawła!!! No to teraz dzięki forum przybędzie mu klientek ;-)Madzia (dziś ostatni dzień z włosami do ramion)
          • Gość: jaha Re: I stanie się CUD w czwartek!!! Trzymajcie kciuki!! IP: *.* 16.10.02, 22:37
            chyba mnie zarazilyscie, poczekam jeszcze do czwartku na Wasze relacje i tez dzwonie, tylko do ktorego iscsmile)?Aga
    • Gość: tygrys Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 16.10.02, 12:33
      Dziewczyny, pozdrówcie w takim razie pana Pawła od stałej klientki Kasi, która w ubiegły piątek strzeliła sobie u niego "balejażyk" :)BuziakiSprawczyni całego zamieszania :) Kasia B.
    • Gość: Słoneczko Cud się stał ;-)))) IP: *.* 17.10.02, 19:10
      Witam,byłam u p. Pawła i wróciłam prawie bez włosów ;-) Ale tak właśnie chciałam. Pan okazał się b. miły, doradził, porozmawialiśmy o kolorach i fryzurach i zabrał się do dzieła, spadło mnóswto moich włosów i pozostały króciutkie niczym u chłopaka. Efekt super!!! Dzięki za namiary, w ten oto sposób stałam się stałą klientką p.Pawła ;-))))Aha, mąż zadowolony bardzo, choć nie lubi krótkich włosów!Madzia
      • Gość: mono Re: Cud się stał ;-)))) IP: *.* 17.10.02, 20:39
        Kurcze, a mój mąż natomiast nie lubi długich wlosów, a ja właśnie postanowiłam je zapuszczać. Sama uważam, że lepiej wyglądam w długich, zresztą tak też mowią znajomi.Postanowiłam jednak pójść do fryzjera. Mąż ucieszył się, ponieważ stwierdził, że mam za długie włosy ( prawie do ramion). Poszłam, zrobiłam sobie balejaż i trochę podcięłam ( w ostatniej chwili się rozmyśliłam i stwierdziłam, że zawsze zdążę obciąć na krótko). Efekt był super: delikatny balejaż (w zeszłym roku sama położyłam sobie farbę i wyglądałam jak kurczak), fajna pocieniowana fryzurka. Zapłaciłam 140 zł. Wracam do domu a mąż pyta się dlaczego nie byłam u fryzjera. Super. Powiedziałam, że tylko podciełam, bo chyba nie chcę mieć krótkiej fryzury, zresztą wszyscy uważają, że tak jest lepiej. Oczywiście obraził się i stwiedził, że nie liczę się z jego zdaniem. I prawie się pokłóciliśmy. I teraz jak patrzę w lustro i to widzę, że chyba jednak lepiej mi będzie w krótkiej fryzurce i chyba też się wybiorę do p. Pawła.Ile kosztuje strzyżenie plus modelowanie?
        • Gość: Słoneczko Re: Cud się stał ;-)))) IP: *.* 17.10.02, 20:55
          Zapłaciłam 60 zł, dostałam kartę stałego klienta, gdzie po każdym strzyżeniu postawią znaczek (pieczątkę) i 7 strzyżenie gratis.Madzia
          • Gość: Just Re: Cud się stał ;-)))) IP: *.* 18.10.02, 09:16
            I ja mam juz dwa znaczkismile)) Obiecalam sobie, ze do p. Pawla bede przychodzila tak czesto jak to bedzie konieczne, czyli zanim jeszcze calkiem pozarastam - i to wychodzi u mnie ok miesiaca - czyli znow za niecale 2 tygodniesmile)) Hmmm... zauwazylyscie, jak on myje glowe?smile Rrrany... to zakrawa na masaz erotyczny hihismile Maz juz dziwnie sie na mnie patrzy, kiedy mowie, ze moglabym codziennie przychodzic do Andre, zeby p. Pawel myl mi glowkesmile A wloski tez mam takie jak u chlopaczkasmile Moze urzadzimy spotkanie klubu milosnikow TEGO FRYZJERA?smile Pozdrawiam cieplutko, Justyna, mama Uli
            • Gość: Słoneczko Re: Cud się stał ;-)))) IP: *.* 18.10.02, 09:22
              Faktycznie myje głowę niesamowicie ;-) aż przez moment się zastanawiałam czy on faktycznie tak masuje głowę delikatnie czy to moje jakieś fantazje, hihi.A do klubu miłośniczek p.Pawła wstępuję! Kiedy zlot klubu?Madzia
              • Gość: Just Moze zlot milosniczek p. Pawla?:-) IP: *.* 18.10.02, 10:04
                Ja jestem na wychowawczym, czyli teoretycznie moge codziennie, ale w praktyce chyba lepiej w weekend, bo w taki ziab i wicher zostawie raczej Ule w domku z tatusiem i wyrwe sie samasmile To w takim razie kiedy? I pytanie do Kasi - czy balejażyk tez polecasz u NIEGO?smile I ile taka przyjemnosc kosztuje? Ale chyba mam za krociutkie wloski... musialabym go sobie poprawiac pewnie co 3 tygodnie... :-(
                • Gość: tygrys Re: Moze zlot milosniczek p. Pawla?:-) IP: *.* 18.10.02, 10:25
                  Hi, hi hi :)Zaraz nam fanclub wyjdzie :)Balejażyk kosztował mnie 200 złotych (ze strzyżeniem), to dużo jak dla mnie ale polecam :)Kasia B.
      • Gość: mbugajewska Re: Cud się stał ;-)))) w piatek IP: *.* 22.10.02, 13:05
        he he ja tez do fanklubu! bo to bylo tak: maz mnie zawiozl nawet! pobladzilam, he he, bo z orientacja w przestrzeni u mnie kiepsko a w dodatku jestem poznanianka ale trafilam i usiadlam i glowilismy sie jak tu obciac..na krotko uzpelnie jak na chlopaka nie, ale tez nie na dawna kwasniewska czy jak moja siostra mowi na kopernika..wiec posptrzepione na zewnatrz takie do polowy ucha z przodu z tylu do konca ucha :) ah i mialam chrzciny w niedziele mojej 7-tyg Zuzki i wszystkim sie podobalo a co najwazniejsze! to fryzura mimo leciutkiego polakierowania trzymala sie bez ukladania do dzis! co bardzo mi sie podoba, bo nie mam nabozenstwa do ukladania wloskow :( I bede tam chodzic i bardzo dziekuje za namiary i sie ciesze ze nastepna rzecz mam w Warszawie obeznana, bo mieszkam tu dopiero rok z tego 7 miesiecy prawie lezenia w ciazy.
    • Gość: ewa2002 Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 21.10.02, 10:28
      Oj dziewczyny, no to macie następną do zlotu. Czytałam sobie wasze posty pod koniec zeszłego tygodnia i nic się nie odzywałam, bo zbierałam się w sobie na obcięcie włosów. I dziś właśnie, od razu po przyjściu do pracy wykręciłam TEN numer telefonu. Idę dziś wieczorem do Pawła. Zmiana będzie radykalna. Trzymajcie kciuki.
      • Gość: Słoneczko Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 21.10.02, 11:18
        Hej, trzymam kciuki!Moja zmiana też była radykalna, miałam włosy do ramion i grzywkę, teraz mam króciutkie (nawet niż niektórzy faceci, hihi) i bez grzywki i od czwartku, czyli dnia zmiany, non stop patrzę w lustro i widzę nową osobę. A zadowolona jestem na MAXA!Madzia
        • Gość: Magdzi Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 21.10.02, 22:26
          Ten Pawełek rzeczywiście musi być niezły - Madzia Słoneczko rzeczywiście wygląda super w nowych bardzo króciutkich włoskach. Ja najbardziej lubię chodzić do Jean Louis David - szybciutko i bez żadnych zapisów i przeważnie jestem dość zadowolona, a czasami nawet bardzo. U nich wszyscy fryzjerzy są w porządku i znają się na rzeczy, chociaż tylko niektórzy są naprawdę super. A masaż głowki też jest - specjalną maszynką ;)Magdzi
    • Gość: ewa2002 Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 22.10.02, 12:03
      No i się obcięłam. Całkowita zmiana - szok. Miałam włosy za ramiona teraz mam na zapałkę. Wyglądam inaczej ale na prawdę podoba mi się. Mój mąż jest również w szoku - ale jemu się nie podoba, omija mnie od wczoraj wzrokiem. Przyzwyczai się. Musi.Koledzy w pracy powiedzieli, że byłam taka łagodna w dawnej fryzurze, a teraz jestem perwersyjna ;-)). Natomiast Prezes jako tradycjonalista jest niepocieszony. Kiedy rano wszedł do firmy to zaraz wyszedł, udając że pomylił lokal.Jest dobrze.
      • Gość: mbugajewska Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 22.10.02, 14:26
        he jak ja sie kiedys scielam na zapalke to moj powiedzial - korzystnie wygladasz ale kobieta powinna miec dlugie wiec skoro ty masz krotkie to ja zapuszczamsmile
      • Gość: Słoneczko Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 22.10.02, 17:17
        Hehe, to widzę, że po wizytach u p.Pawła jest nas więcej obciętych "prawie nie zapałkę". Mój mąż wbrew moim oczekiwaniom jest zachwycony, a on lubi długowłose kobiety a nie "zapałkowe".Madzia
        • Gość: olaj Ale macie fajnie IP: *.* 23.10.02, 07:44
          Bardzo fajny ten post o fryzjerze, dał mi do myślenia. Fryzjerka do której zawsze chodzę, twierdzi, ze powinnam mieć włosy krótkie. Ale ja mam strasznego pietra...olaj
    • Gość: jaha Re: Chcę obciąć włosy na krótko - bylam u p. Pawla IP: *.* 26.10.02, 15:15
      No i co nieco sie odmienilam. Jeszcze nikt sie nigdy mna tak nie zajal w zakladzie fryzjerskim, i doradzil, super!Bylam z kolezanka, obie jestesmy bardzo zadowolone. polecam innym.Bardzo zadowolona Aga
  • Gość: tygrys Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 07.10.02, 09:46
    Justynko :)Strasznie się cieszę, że jesteś zadowolona :) :bounce: :)Chyba poproszę Pawła o jakąś zniżkę za taką reklamę, hihihi :)Kasia B.
    • Gość: Patyk Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 10:20
      KasiuTygrysie :) i JustUlatko :)Moze macie jakis nr telefonu do tego wspanialego Pana Pawla(moze byc do zakladu fryzjerskiego - hihihihi) :what:Pozdr,Patyk :D
      • Gość: Just Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 10:21
        hihi... i Ty Patyczku chcesz sie ogolic? :-) Daje namiarki - www.andre.pl i nr tel 627 23 55. Buzkamy mocnoJustUlatka :-)
  • Gość: tygrys Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 07.10.02, 10:34
    Patyczku :)dla Ciebie wszystko.Numer do salonu Andre (22) 627 23 55Buziaki :)Kasia B.
    • Gość: mbugajewska Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 10:22
      Czesc a czy ten wspanialy fryzjer obcina tylko dobrze na krotko czy w ogole ma koncepcje tez na poldlugie wlosy? Bo ja w Poznaniu chodzilam do takiego co super obcinal tyle ze tylko na rozne wariacje krotkich wlosow..a tu nie znam dobrego fryzjera..niby wlosy nie zeby odrastaja ale..wolalabym nie plakac po wyjsciu..Monika
  • Gość: Słoneczko Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 08.10.02, 10:26
    Dzięki, w takim razie i ja się tam wybiorę, napiszę jak będzie już "po". A pójdę zapewne w przyszłym tygodniu.Madzia
  • Gość: tygrys Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 09.10.02, 11:29
    Tu Tygrys, sprawczyni całego zamieszania :)Myślę, że Paweł generalnie jest dobrym fryzjerem, krzywdy raczej nie zrobi :). Ma pomysły, próbuje doradzić, słucha, ale nie wybaga od klientki gotowego pomysłu na fryzurę (jeszcze tego by brakowało :) )Ale jaśli chodzi o włosy półdługie, to polecam też Michała :). Strzygłam się u niego zanim zdecydowałam się na krótką fryzurkę. Byłam bardzo zadowolona.Pozdrawiam Kasia B.
    • Gość: mbugajewska Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 10:24
      aha ten Michal jest w tym samym miejscu co Pawel? i tez dobrze strzyze tak? ah te kobiety sa takie bojazliwe jesli chodzi o wlosy :) Moj maz na codzien lagodny jak baranek jak slyszy o scieciu na krotko he he dostaje szalu..ale powoli przemycam coraz krotsze wlosy bo ja lubie krotkie..Monika
      • Gość: tygrys Re: Chcę obciąć włosy na krótko - POLEĆCIE FRYZJERA IP: *.* 10.10.02, 11:25
        Michał pracuje w tym samym salonie, a na dodatek ma swoje stanowisko obok Pawła :)Też dobrze strzyże :)A ja wybredna jestem i drobiazgowa jeśli chodzi o moje włoski :) :) :)PozdrawiamKasia B.
  • Gość: jaha Re: Cud się stał ;-)))) w piatek IP: *.* 21.10.02, 21:37
    ja caly czas jestem zainteresowana ale na razie nie wiem technicznie jak sie wybrac (maz pozno wraca z pracy). Poza tym boje sie gwaltownych radykalnych zmian tzn. i chcialabym i boje sie. Wlosy mam do brody wycieniowane w krotkich wygladam glupio, dlatego jak mozesz to napisz czy twoja fryzurka jest raczej krotka czy dluga, bo brzmi zachecajaco. Oraz jak mozna to ile kosztowala Cie ta przyjemnosc ;)))Aga
    • Gość: mbugajewska Re: Cud się stał ;-)))) w piatek IP: *.* 22.10.02, 08:01
      raczej krotka ale ten facet mysle ze ci zapropnuje cos w czym bedzie ci dobrze moja jest lekko podobna do fryzurki ale tej samej dlugosci co 4 fryzura na stronie www.andre.pl i placilam 60 zl. Zdecyduj sie to porawia humor - przez pierwsza godzine musialam sie do siebie przyzwyczaic bo juz dlugo mialam wlosy do ramion ale pozniej spodobala mi si ejeszcze bardziej.Monia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka