Dodaj do ulubionych

Lash Architect - używa ktoś?

IP: *.* 25.12.02, 01:13
Czy któraś z Was kupiła sobie ten super - hiper ;) (ponoć taki wspaniały) tusz do rzęs Loreala "Lash Architect", dający efekt sztucznych rzęs?Ponoć jest rewelacyjny.- Siunia
Obserwuj wątek
    • Gość: Just Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 12:35
      Siunia, u mnie sie sprawdzil rewelacyjnie! U szwagierki rowniez - naprawde podkreca i znacznie wydluza rzesysmile Zreszta zawsze lubilam Loreala i nie zawiodlam sie jeszcze na ich tuszach. Jesli chcesz miec go taniej to znajdz na forum ogloszenie Marty z Wroclawia (moze byc na forum Dolnoslaskie). Ja kupilam wlasnie od niej. Pozdrawiam swiatecznie i pierniczkowosmile)) U nas juz zniknelysad Po swietach zagniatam nowe ciastosmile :hello:
    • Gość: Agnieszka.Z Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 13:19
      Siunia!!!!On po prstu jest boski!!!!!!!!!!!!! :hap:Chcę zaznaczyć ,że mąż mi go kupił w prezencie tak przed świętami i sprawdził się u mnie w 102%. Dodam ,że ja swoje rzęsy mam krótkie i jasne więc jak je sobie maznę "Lash Architect" to słow brakuje...... :crazy:
    • Gość: Siunia Re: Lash Architect - !!! dziewczyny !!! IP: *.* 25.12.02, 22:44
      Teraz to mi dopiro narobiłyście ochoty na ten tusz ....O Matko .....Chciałam naciągnąć Mame , by mi kupiła w prezencie na Święta.Ale ... wszędzie je "wymyło".Czyżby były modne jako prezenty świąteczne?Ale teraz stane na głowie i musze go zdobyc.Pozdrawiam- Siunia, marząca o Architekcie ;)
    • Gość: Ania_D Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 23:33
      Ja tez mam, ja też! :)) Kupiłam sobie sama na gwiazdkę :) I naprawde fajnie wydłuża i podkręca. Ogólnie uwielbiam tusze L"oreala Zawsze uzywałam tego 3x.... i wydaje mi się ,ze troche ładniej pogrubia rzesy niż Lash A.
    • Gość: b.suleiman Re: Lash Architect - używa ktoś? Moja siostra IP: *.* 26.12.02, 12:10
      Moja siostra, która jest bardzo wybredna jeśli chodzi o kosmetyki, a maluje się codziennie przed wyjściem do pracy i do rzęs przywiązuje ogromną wagę, stwierdziła, że jest rewelacyjny i była zdziwona, ze ja go jeszcze nie mam. Też mi narobiła ochoty, żeby go kupić, ale mąz mi kupił tusz Diora (pozwole sobie pochwalic się mężem) pod choinkę i zakup został odłożony. Pozdrawiam serdecznie
    • Gość: isabellla Re: Lash Architect - używa ktoś? - po miesiącu breja IP: *.* 26.12.02, 17:36
      Cześć Kupiłam miesiąc temu, na początku byłam zadowolona, teraz jest do niczego. Szczoteczka oblepiona jest gęstą mazią. Może ktoś wie co z tym zrobić. Zareklamować nie mogę bo zgubiłam paragon. 56 zł szlak trafił.Pozdrawiam i życzę wesołych świątbardzo zawiedziona Isa
      • Gość: kasiunia Re: Lash Architect - używa ktoś? - po miesiącu breja IP: *.* 26.12.02, 19:30
        spróbuj włożyć tusz do gorącej wody, powinien się rozrzedzić:hello:kasia
    • Gość: olaart Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 01.01.03, 19:14
      Siunia, tusz jest bardzo dobry i naprawdę porównywalny z 2x droższymi tuszami Lancome ( a przecież w sumie to ten sam koncern) - ja zachwycona kupiłam już drugi!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka