Gość: Siunia IP: *.* 25.12.02, 01:13 Czy któraś z Was kupiła sobie ten super - hiper (ponoć taki wspaniały) tusz do rzęs Loreala "Lash Architect", dający efekt sztucznych rzęs?Ponoć jest rewelacyjny.- Siunia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Just Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 12:35 Siunia, u mnie sie sprawdzil rewelacyjnie! U szwagierki rowniez - naprawde podkreca i znacznie wydluza rzesy Zreszta zawsze lubilam Loreala i nie zawiodlam sie jeszcze na ich tuszach. Jesli chcesz miec go taniej to znajdz na forum ogloszenie Marty z Wroclawia (moze byc na forum Dolnoslaskie). Ja kupilam wlasnie od niej. Pozdrawiam swiatecznie i pierniczkowo)) U nas juz zniknely Po swietach zagniatam nowe ciasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka.Z Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 13:19 Siunia!!!!On po prstu jest boski!!!!!!!!!!!!! Chcę zaznaczyć ,że mąż mi go kupił w prezencie tak przed świętami i sprawdził się u mnie w 102%. Dodam ,że ja swoje rzęsy mam krótkie i jasne więc jak je sobie maznę "Lash Architect" to słow brakuje...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Lash Architect - !!! dziewczyny !!! IP: *.* 25.12.02, 22:44 Teraz to mi dopiro narobiłyście ochoty na ten tusz ....O Matko .....Chciałam naciągnąć Mame , by mi kupiła w prezencie na Święta.Ale ... wszędzie je "wymyło".Czyżby były modne jako prezenty świąteczne?Ale teraz stane na głowie i musze go zdobyc.Pozdrawiam- Siunia, marząca o Architekcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania_D Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 25.12.02, 23:33 Ja tez mam, ja też! Kupiłam sobie sama na gwiazdkę I naprawde fajnie wydłuża i podkręca. Ogólnie uwielbiam tusze L"oreala Zawsze uzywałam tego 3x.... i wydaje mi się ,ze troche ładniej pogrubia rzesy niż Lash A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b.suleiman Re: Lash Architect - używa ktoś? Moja siostra IP: *.* 26.12.02, 12:10 Moja siostra, która jest bardzo wybredna jeśli chodzi o kosmetyki, a maluje się codziennie przed wyjściem do pracy i do rzęs przywiązuje ogromną wagę, stwierdziła, że jest rewelacyjny i była zdziwona, ze ja go jeszcze nie mam. Też mi narobiła ochoty, żeby go kupić, ale mąz mi kupił tusz Diora (pozwole sobie pochwalic się mężem) pod choinkę i zakup został odłożony. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isabellla Re: Lash Architect - używa ktoś? - po miesiącu breja IP: *.* 26.12.02, 17:36 Cześć Kupiłam miesiąc temu, na początku byłam zadowolona, teraz jest do niczego. Szczoteczka oblepiona jest gęstą mazią. Może ktoś wie co z tym zrobić. Zareklamować nie mogę bo zgubiłam paragon. 56 zł szlak trafił.Pozdrawiam i życzę wesołych świątbardzo zawiedziona Isa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiunia Re: Lash Architect - używa ktoś? - po miesiącu breja IP: *.* 26.12.02, 19:30 spróbuj włożyć tusz do gorącej wody, powinien się rozrzedzićkasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaart Re: Lash Architect - używa ktoś? IP: *.* 01.01.03, 19:14 Siunia, tusz jest bardzo dobry i naprawdę porównywalny z 2x droższymi tuszami Lancome ( a przecież w sumie to ten sam koncern) - ja zachwycona kupiłam już drugi! Odpowiedz Link Zgłoś