Dodaj do ulubionych

ćwiczenia po cesarce

IP: *.* 12.02.03, 17:11
Niedługo rodze mojego szkraba, a raczej go wyciągną z brzuszka - przymusowa cesarka. Mam pytanie odnosnie powrotu figury sprzed ciąży (chyba będę miała więcej pracy dzieki miłości do słodyczy). Kiedy mozna zacząć ćwiczyć, co ćwiczyć? Bede wdzięczna za wszelkie rady i sugestie. Pozdrawiam ciepło, Aga i marcowy maluszek.
Obserwuj wątek
    • Gość: grzesiowamama Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 13.02.03, 12:26
      Witaj!!! Mi z brzuszka wyjeli maleństwo już ponad rok temu; dwa dni po "porodzie" przyszła do nas pewna pani i od razu zachęcała nas do ćwiczeń; oczywiście na początku trudno było podnieść nogę, ale po jakimś czasie te ćwiczenia nie sprawiały już problemu; mam jeszcze gdzieś to wszystko zapisane ( ten zestaw ćwiczeń ), więc jak go znajdę to Ci go prześlę. Chyba, że zamierzasz rodzić w warszawie na Karowej (tam Ci to dadzą) Pozdrawiam mocno Ciebie i maluszkasmile)))
      • Gość: majkaII Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 13.02.03, 19:15
        hi, ja rodzilam 9 mies temu przez cc. Wyciagneli mi z brzucha dwoch dorodnych (po 3 kg) chlopakow. CC znioslam wspaniale, w I dobie po juz chodzilam. No ale z cwiczeniami potem nie bylo za wesolo bo bolal caly brzuch w srodku, byl taki jakby ktos mi go obil palkami i zostaly siniaki ktorych nie widac ale czuc. Jestem tez leniwa tzn brak mi motywacji by cwiczyc sama w domu i tak jak Ty lubie slodkosci.....Na aerobik zaczelam chodzic jak sama poczulam ze nic mnie w srodku nie ciagnie, nie uraza...a to bylo 6 mies po porodzie...Teraz juz nie pamietam ze mialam taka operacje ale kilogramy mi zostaly (4 do powrotu do wago sprzed ciazy) Pozdrawiam i zycze wytrwalosci i powodzenia! MajkaII
      • Gość: Paty Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 15.02.03, 18:23
        Witaj :DJestem mozna by rzec swiezo po cc (18 dni temu) i bylabym zainteresowana tym zestawem cwiczen. Co prawda niewiele mi zostalo do zrzucenia (4-5 kg) ale nie moge sie w zadne jeansy zmiescic stare tak mi pupa urosla ;)z gory dziekuje Patrycja
      • Gość: Siunia Re: ćwiczenia po cesarce - do Grzesiowej Mamy :) IP: *.* 20.02.03, 00:22
        I ja baaaaaardzo proszę o przesłanie tych ćwiczeń.Baaaaaaaardzo ładnie proszę :)- Siunia
      • Gość: Joleczka Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 20.02.03, 17:22
        Witam! Ja również poproszę o taki zestaw :) Miałam cc 4 miesiące temu, ćwiczyć zaczęłam od razu i co prawda brzuszka już nie mam, ale te bioderka... :(
      • Gość: msz Re: ćwiczenia po cesarce- do Grzesiowej mamy IP: *.* 22.02.03, 23:19
        I ja baardzo proszę o zestaw ćwiczeń o których pisałaś, wprawdzie zostały mi tylko do zrzucenia 2kg ale brzuszek - nadal pozostawia wiele do życzenia.Pozdrawiam.Magda.
      • Gość: Danik Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 27.03.03, 11:13
        Ja jestem jeszcze jedna z prosba o ten zestaw cwiczen!!! Z blaganiem!!!!!! Please!!!!!!!
    • Gość: Nicole Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 20.02.03, 09:11
      Witam1 I ja błagam o te ćwiczenia. Po cesarce już 5 tygodni, pozostało mi 9,5 kg do zrzucenia i smętnie zwisający brzuszek, że o innych częściach ciała nie wspomnę. buuu...Z góry dziękipozdrawiam- Nicole
      • Gość: ulcik Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 20.02.03, 09:50
        Ja też ślicznie proszę o ćwiczenia :)dziękuję ulcik
      • Gość: anikbar Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 20.02.03, 21:41
        ja tez prosze o te cwiczenia. Minal juz rok a ja wciaz mam duzy brzuch;-((
        • Gość: anastazja Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 20.02.03, 22:10
          Czy ja równiez mogę prosić o ćwiczenia? Też prawie rok po cesarce, wszystko inne ok, a brzuszek tak nie bardzo... :(Z góry dziękuję i pozdrawiam :)anastazja
          • Gość: grzesiowamama Re: ćwiczenia po cesarce IP: *.* 22.02.03, 23:41
            sorki dziewczęta, ale zupełnie wypadło mi z głowy. jutro ich poszukam, tylko jak mam je wam wysłać? pozdrawiam i przepraszam.
            • Gość: Siunia Re: ćwiczenia po cesarce - do Grzesiowej Mamy :) IP: *.* 23.02.03, 02:18
              Jak wysłać?Hm ... jak masz siłę, czas i ochote to opisz je tak jak masz zapisane, albo zeskanuj i powysyłaj na nasze adresy mailowe z profili :)Proszę, nie ważne jak, ale wyślij :)- Siunia
              • Gość: grzesiowamama Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) IP: *.* 25.02.03, 19:04
                cześć dziewczyny, nie wiem jak mam to napisać, ale nie mogę tego znależć.. jest mi strasznie głupio, bo naprawdę chciałam Wam to przekazać... jeśli macie książkę "Pierwszy rok życia dziecka" to tam jest sporo informacji na temat ćwiczeń po cc., a jeśli nie macie to ja w ramach rekompensaty postaram sie to Wam streścić i tak jakby przepisać. jeszcze raz mocno przepraszam i jakby co czekam :) papa
                • Gość: Zolinka Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) IP: *.* 28.03.03, 21:44
                  Poratuję Grzesiowąmamę i resztę. Własnie niedawno wyszłam ze szpitala i mam te ćwiczenia "po cesarce".Nie są to wyczynowe "fitnesowe" ćwiczenia, ale napewno pomogą kiedy jeszcze nie można za bardzo się wysilać.No więc chętne mamy zgłaszajcie się do mnie na priv. Zeskanuję i powysyłam.pozdrawiam "usmiechnięte" brzuszki ;-)
                  • a.g.a4 Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) 04.04.03, 12:18
                    Dzień dobry,
                    Jestem następna w kolejce po zestaw ćwiczeń, jeśli oczywiście mogę
                    prosić.Pozdrawiam Agnieszka ( kolejna mama po cc)
                    • zarra Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) 10.04.03, 20:33
                      Dziewczyny,niewiem już której wysłałam, a której nie- dlatego proszę
                      zgłaszajcie się do mnie na prv,może być na ten "gazetowy",jeszcze go nie
                      wypróbowałam-będę miała okazjęsmile
                      pozdrawiam
                      Zolinka-teraz "zarra"
                      • nicol-e Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) 11.04.03, 10:32
                        witam1
                        ja też prosze o wysłanie
                        Nicole- teraz nicol-e
                        aurelia-c@wp.pl
                        pozdrawiam iczekam z moją nadwagą
                  • kasiajan Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) 14.04.03, 13:52
                    Ja też proszę o te ćwiczenia.
                    Bo jestem ciemniak i nie wiem jak się pisze na priv.
                    Kasia-potrójna mama
                    • kowalowa Re: ćwiczenia po cesarce 14.04.03, 14:14
                      to ja edzieckowa grzesiowamamasmile bardzo chciałam podziękować zolince, że mnie
                      poratowałasmile) dzięki i papa oraz miłych ćwiczonek..smile
                      • boguniap Re: ćwiczenia po cesarce 15.05.03, 18:41
                        A może dla świętego spokoju mogłabyś umieścić je na forum (obawiam się że próśb
                        o przesłanie może być jeszcze dużo więcej). Z góry dziękuję. Bogusia + 6 kg za
                        dużo
                  • dziunkowska Re: ćwiczenia po cesarce - od Grzesiowej Mamy :) 12.05.03, 22:12
                    Ja jestem 8 tyg. po cc. Bylabym Ci wdzieczna jezeli to jeszcze mozliwe o zestaw
                    cwiczen po cc.
                    Pozdrowienia
                    Iwona
    • asiaii Re: ćwiczenia po cesarce 17.05.03, 13:12
      Ja też bardzo poproszę o te ćwiczonka bo mimo że jestem już 4 miesiące po cc
      to lekarz zabronił mi się wysilać bo coś tam jeszcze nie jest tak jak powinno
      Podaje maila: asiaii@gazeta.pl lub wenus23@autograf.pl
      Bardzo będę wdzięczna
      DZIEKI PA
      smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka