Dodaj do ulubionych

French manicure

IP: *.* 03.03.03, 23:14
Paznokcie pomalowane w stylu french manicure wyglądają pięknie. Na pewno najlepiej robi to kosmetyczka, ale jeśli już wykonanie samodzielne to jakimi lakierami? Może macie ulubiony zestaw do takiego manicuru, sprawdzony i nie w oszałamiającej cenie?:hello: Aga mama Mikołaja
Obserwuj wątek
    • Gość: dzidecka Re: French manicure IP: *.* 03.03.03, 23:33
      Ja polecam zestaw do francuskiego manikiuru z Avonu. Biały lakier + jasnobeżowy lakier + 30 pasków ochronnych = 31,90 zł. Teraz jest promocja za 24,90.Ania :hello:
    • Gość: ilka Re: French manicure IP: *.* 04.03.03, 14:15
      Osobiście nie polecam zestawu Avonu, jak dla mnie strasznie długo schnie i nie jest trwały. Sama używam Sally Hansen - lakieru białego, a na to LAQUIRESIST Loreal"a nr 125 - delikatny róż (piękny kolorek :love: ). Są też zestawy Sally Hansen do manicuru francuskiego dwa lakiery z paseczkami - do wyboru beż lub róż. Ja nie używam paseczków, doszłam do wprawy i sama maluję białym :)
    • Gość: Lidek Re: French manicure IP: *.* 04.03.03, 21:14
      Ja próbowałam uzywajć specjalnych pasków do naklejania na brzeg płytki. Odradzam, po zdejmowaniu pasków biały lakier z końcówek rozmazuje się. generalnie lakiery dobre ma Sally Hansen, nie polecam Avonu
      • Gość: akacha Re: French manicure IP: *.* 04.03.03, 23:46
        polecam biały lakier Inglot. kolor jak trzeba, wydajny i nie drogi. Dobrze pokrywa brzeg paznokcia.akacha
      • Gość: akacha Re: French manicure IP: *.* 04.03.03, 23:50
        niedrogi rzecz jasna :)
    • Gość: Monika_W Re: French manicure IP: *.* 05.03.03, 14:39
      sally hansen (chyba tak to sie pisze) ma caly zestaw do "francuza" i bialy lakier i przezroczysty (dwa odcienie bez i roz) + komplet bialych paskow. Pozniej kazdy z tych elementow mozna dokupic osobno :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka