Dodaj do ulubionych

może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy

07.02.07, 12:48
od dziś jestem na diecie niskowęglowodanowej smile, jeśli pozwolicie to i ja w
tym wątku będę wpisywać swoje osiągnięcia smile. Więc mam 26 lat, 173 cm wzrostu
i waga 85,5 kilo sad. Obiecałam sobie,że odchudzam sie ostatni raz i jak sie
nie uda to po prostu sie polubię taką jaka jestem smile. Chodzę 3 razy w tygodniu
na aerobik i mnie wciagneło, więc to co u mnie było najgorsze ( lenistwo, brak
ruchu) udało mi sie zmienić, jeszcze gdybym tylko rzuciła te cholerne słodycze
sad, od dziś biorę także chrom.
Może sie ktoś do mnie dołączy? podaje swoje menu na dzis smile

śniadanie wiejski serek + 3 parówki
drugie śniadanie serek biały 300 g
herbatka owocowa ze słodzikiem
obiad zapiekane piersi kurczaka z serem
herbatka
na 18 na aerobik
i 2 paróweczki na kolację
i tego będe się trzymać tongue_out

jest ktoś chętny? zapraszam gorąco smile
Obserwuj wątek
    • maniusza Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 07.02.07, 15:29
      ja mogę być z Tobą choć na warzywach jestem smile
      ale łączy nas to że też stwierdziłam że to ostatnia próba bo już mnie męczą te
      ciągłe przegrane walki...
      Ja mam 170 cm wzrostu, miałam 72 kg teraz 69,5kg. Po tygodniu warzyw smile

jeśli mogę doradzić - parówki chyba nie sa najlepszym rozwiązaniem - może jakaś
      chuda szynka albo schab...

pozdrawiam - trzymajmy się smile
    • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 07.02.07, 18:33
      Witam.Ja tez walcze z moimi kilogramami wiec pozwole sobie do was dolaczycsmile)
      Mam 29 lat i jestem po 2 ciazach.Po pierwszej udalo mi sie jakos wrocic do
      swojej wagi 56 kg ale teraz rece odpadaja.Waze 69kg.Ja tez chcialabym sprobowac
      tej slynnej diety Atkinsa ale troche sie obawiam,ze przy takim jadlospisie
      mozna schudnac i szcerze mowiac nie bardzo wiem jak sie do niej zabrac.Czytalam
      tu na forum,ze dziewczyny chudly na tej dietce i maja sie dobrze wiec moze pora
      na mnie.Od jutra zaczynam moze razniej bedzie z wamismile
      • ula27121 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 07.02.07, 20:59
        Witam!
        Bardzo podoba mi się to aby wreszcie się zdecydować i zacząć się odchudzać albo
        już przestać zaczynać i zacząć wymieniać garderobę na wiekszą....Mam 28 lat,
        jestem po dwóch porodach, 170 cm i 76,5 kg. Zacznę od ograniczenia spożywanych
        posiłków do 3 dziennie i zaprzestania dojadania po starszym dziecku. 3 posiłki
        oczywiście "warzywno- razowe" a na obiad zupa. Do poniedziałku poszukam sobie
        jakiejś diety.
        Trzymam kciuki i ostatni raz robię podejście do odchudzaniasmile
        • klemensik2 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 08.02.07, 09:51
          Ja co prawda jestem na innym wątku ale i tu mogę się udzielać. Mam 30 lat, 165
          cm wzrostu i waże 63,5 kg (było juz 67,5 kg). Chciałabym zrzucić tak na 58 kg
          narazie. Mam jednego synka trzyletniego. Po ciąży ładnie schudłam, ale jakoś od
          jesieni strasznie się zapuściłam. Wiem że w wakacje fajnie wyglądałam tak nie za
          chudo nie za grubo, w sam raz. Myślę że 3 posiłki to za mało,lepiej mniejsze
          porcje a 5. Wspierajmy się!!!
    • workin.mama Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 08.02.07, 12:29
      Witam,
      Ja jestem na Atkinsie. Ta dieta jest genialna, naprawdę działa, choć nie
      polecam stosowania jej przez dłuższy czas.
      Niestety mam problem, żeby wejść w fazę spalania tłuszczów (ketozę) i zaczynam
      się martwić, czy uda mi się wytrzymać bez węglowodanów.

Mam nadzieję, że razem z Wami jakoś sobie poradzę, bo po ciąży mam naprawdę
      sporo kilogramów do zrzucenia (168cm/73kg).
      Pozdrawiam i życzę powodzenia (sobie także),
      workin.mama
    • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 08.02.07, 22:45
      Dziewczyny to ja też do was dołączam - razem raźniej. Po ciązy dużo przytyłam.
      30 kg do tej pory zrzuciłam 22 kg a chciałaby jeszcze 10, zeby wrócić do swojej
      wagi czyli 48/50 kg - wzrost 160 cm.
      Zaczełam od dzisiaj, ja mam taką swoją dietę to znaczy nie jem słodyczy ale
      postanowiłam że raz w tygodniu pozwolę sobie na małe co nie co ( żeby po pewnym
      czasie nie rzucić się na słodycze i efekt jojo gotowy), następnie odstawiam
      białe pieczywo i jem mniejsze porcje głównie płatki zbożowe na mleku, unikam
      rzeczy smażonych i tłustych, owoce warzywa i duzo picia (woda, albo herbatki
      owocowe bez cukru)no i ćwiczenia. Jutro dostanę płytę z ćwiczeniami - aerobik
      powiązany z tańcem ( to coś dla mnie). Myśle że jak się jest razem to zawsze
      jest większa motywacja i otuchy sobie na wzajem mozna dodać.
      Ide na wage (dawno się nie wazyłam), o kurcze 64 kilo, czyli 14 kilo musze
      schudnąć - dam rade z wamismile
      Pozdrawiam.
      Ewa.
      • maniusza Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 09.02.07, 07:50
        a ja dziś weszłam na wagę i jest 3 kilo mniej!! to dopiero początek mojej drogi
        ale jakże mily początek smile
    • duzozaduzo Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 09.02.07, 09:08
      cieszę się, że ktoś sie do mnie przyłączył smile witam serdecznie smile mi na razie
      też nieźle idzie, nie mam problemu z trzymaniem się z dala od słodyczy a to
      trudne przy dwuletnim dziecku które wciąz dostaja od babć słodycze i szafka jest
      ich pełna tongue_out, nie wazyłam się na razie, postanowiłam to zrobić na koniec
      miesiąca dopiero smile. Dzis ide na aerobik i postanowiłam też w dniach których nie
      aerobikuję kręcić hula hopem, mam jedno zakurzone pod łózkiem smile pozdrawiam i
      dopingujmy się nawzajem, piszmy o efektach to damy radę!!
      • workin.mama Uwaga na parówki! 10.02.07, 15:34
        Duzozaduzo,
        właśnie się dowiedziałam, że przy diecie niskowęglowodanowej trzeba bardzo
        uważać na PARÓWKI!
        Okazuje się, że jest w nich tyle soji i innych "niemięsnych" dodatków, że
        trzeba liczyć jako dużo więcej węglowodanów niż jest to napisane w tabelach!
        Właśnie sprawdziłam parówki (znanej firmy), które mam w lodówce.
        W składzie jest:
        2% mięsa wołowego i 8% mięsa wieprzowego.
        Czyli 90% to jakieś cuda!!!
        Już sama nie wiem, co o tym myśleć.
        workin.mama
        • ula27121 Re: Uwaga na parówki! 11.02.07, 10:34
          Witam!
          Miałam sobie wybrać jakąś dietę od poniedziałku ale stwierdzam, ze ograniczenie
          jedzenia do 3 posiłków normalnej woelkosci na razie przynosi całkiem niezły efekt.
          Zatem "razowe" sniadanie, na obiad talerz zupy ( bez drugiego) i coś lekkiego(np
          muesli lub jogurt) na kolację. Potem zobaczymy.
          Co do PARóWEK to podejrzewam, ze 80% ( z tych 90% co zostało powyżej) to tłuszcz
          a reszta to jakieś barwniki i wspomagacze smaku. Przynajmniej tak jest w naszych
          zakładach.
          pozdrawiam- trzymam za wszystkie i siebie co byśmy schudłysmile
    • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 13.02.07, 14:50
      Witam,ja tez zaczelam dite od poniedzialku i z checia dolacze sie do tego watku.
      Karmie piersia wiec poprostu ograniczylam posilki,odstawilam slodycze i
      tluszcze.Dzisiaj dopiero trzeci dzien i jak narazie niezle mi idzie,oby tak
      dalej.Niestety jeszcze do cwiczen sie musze zmobilizowac,pod tym wzgledem
      jestem leniem(zawsze znajde sobie jakas wymowke aby danego nia nie cwiczyc)ale
      mysle ze z wami bedzie mi razniej i moze wiecej mobilizacji w sobie znajde.Na
      dzien dzisiejszy waze,73kg przy wzroscie 1,69.Chce pozbyc sie minimum 10kg.
      Wszystkim zycze powodzenia,sobie rowniez,przyda sie.
    • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 13.02.07, 16:15
      Witam.I jak wam idzie? bo mi narazie jakos do przodu tylko strasznie chce mi
      sie slodkiego.Musze sie przyznac ze wczoraj zgrzeszylam zjadlam 2 cukierki
      czekoladowe i wafelka bo az mnie skrecalo.Kupilam sobie dzisiaj chrom bo niby
      normalizuje cukier we krwi.Jak myslicie pomoze? z niczym nie mam takigo
      problemu jak z tymi slodyczami(no coz lasuch ze mnie smile)
    • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 13.02.07, 21:40
      narazie idzie mi nieźle, kryzys miałm drugiego dnia bo wieczorem strasznie
      byłam głodna, ale dałam radesmile Od wczoraj nawet zaczęłam ćwiczyc i czuje że mam
      mięśnie - fajne uczucie hehe. Schudłam 1 kg.
      Aha mam taki przepis na ocet cytrynowy (był w teletygodniu) podobno mozna
      dzięki niemu schudnąć 2,3 kg tygodniowo - właśnie robie ten ocet z mężusiem
      (musi postac dwa tygodnie)i zobaczę jakie będą efekty. Podać wam ten przepis?
      Pozdrawiam.
      • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 14.02.07, 08:08
        Witam.Ja tez troch cwicze nie powiem ze sie katuje bo co do tego to jestem
        leniuszkiem.Schudlam 2 kilo ale ja sie odchudzam od 1 lutego i nie wiem czy to
        malo czy duzo? a jezeli chodzi o ten przepis to ja poprosze i napisz jeszce jak
        go stosowac.Dzieki i pozdrawiam.
        • maniusza Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 14.02.07, 08:43
          ja też proszę o przepis. na pewno nie zaszkodzi smile
          ja się póki co trzymam na razie waga mi stanęła - to jest najgorszy moment -
          wiem że ruszy ale trudno się nie załamać...
          dziś walentynki - zgrzeszę sałatką wieczorem trudno. ale zrobiłam leciutką
          jedyny "cięzki" element to makaron kokardki - oprócz tego same warzywa smile
        • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 14.02.07, 15:46
          hej,
          2 kilo to 1 na tydzień więc dobrze ci idzie - gratulacje. Ja też sobie
          załozyłam żeby chudnąć minmum 3kg miesiąc.
          dobra to podaje ten przepis:
          Trzeba umyć 4 cytryny, obrać tak żeby została biała skórka. Wycisnąć sok z
          cytryn i wlaćdo słoika i dodać skórki. Trzeba podgrzać 3/4 litra octu
          jabłkowego (w przepisie jest że ma być domowy ale ja kupiłam w sklepie gotowy)
          do tem. 50 stopni ( ja podgrzałąm tak żeby był poprostu ciepły). Ocet jabłkowy
          dodajemy do soku i skórek z cytryn mieszamy i odstawiamy na 2 tygodnie w tem.
          pokojowej. Każdego dnia trzeba potrząsnąc słoikiem. Po 2 tygodniach przecedzamy
          powstały ocet i wlewamy do butelki i wstawiamy do lodówki.
          Stosowanie:
          wyciskamy sok z 3 cytryn i dodajemy dwie łyżki zrobionego przez nas octu i
          wlewamy do buteleczki. Zażywamy co godzinę 15, 20 kropli (mysle że to będzie
          niecała mała łyżeczka)i popijamy wodą.I to tyle.
          Pisało jeszcze tak:
          kuracja za pomocą tego octu przyspiesza spalanie tłuszczów i węglowodanów,
          poprawia trawienie. Jeśli podczas diety ograniczymy jedzenie tłuszczów,
          słodyczy oraz węglowodanów to możemy być pewni, że w ciągu tygodnia stracimy 2-
          3 kg. W trakcie diety należy pić duzo wody mineralnej. Dodatkowym efektem tej
          odchudzajacej kuracji jest piekna jędrna skóra.
          Pozdrawiam i trzymajcie się.
    • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 14.02.07, 20:21
      Hej, dzisiaj skusily mnie slodkosci ktore maz mi podarowal na walentynki.Troche
      jestem zla na siebie,ale to tylko dzisiaj zrobilam sobie swieto.Niestety
      cwiczyc jeszcze nie cwicze,ale psychicznie zaczelam sie nastawiac ze od
      poniedzialku zaczne.Waga wciaz ta sama,ale niespodziewam sie ze po kilku dniach
      waga spadnie.Ciesze sie i tak bo mam lepsze samopoczucie,czuje sie taka
      leciutka,hihi.
      • mata811 A dziś tłusty czwartek 15.02.07, 08:08
        Ech jak życie kusiwink Wczoraj tez opychałam sie słodkościami (żyć bez nich nie
        moge) Dziś czekają mnie pączki. Nie wiem kiedy zaczne swoja diete. A Wy jak
        dziewczyny, zjecie dzis symbolicznego pąka?wink Pozdrawiam
    • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 15.02.07, 08:29
      Oj kusismile a szczegolnie dzisiaj kiedy juz stoi cala micha paczkow.To chyba
      bedzie najgorszy dzien w mojej dietce.
      • maniusza Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 15.02.07, 08:39
        no ja dzięki Bogu nie lubię pączków więc jak dla mnie to mogą w ilości hurtowej
        nawet przede mną stać i mnie nie ruszą
        jak dla mnie są za tłuste i zawsze pół dnia mi siępo nich odbija więc żadna
        przyjemność tak więc dla mnie to dzień jak codzień smile
        • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 15.02.07, 14:31
          Mnie dzisiaj paczusie kusic nie beda,choc bardzo je lubie.Wczoraj napakowalam
          sie tyle slodkosci ze paczki sobie odpuszcze.Choc jak tak dluzej o nich mysle
          to slinka mi leci,hihi.Poczkom mowie stanowczo NIE.
          • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 16.02.07, 09:39
            Wczorajszy dzien minal mi raczej dobrze(pod wzgledem mojej diety),jestem nawet
            zadowolona.Waga nieustannie wskazuje 73kg,ale narazie to mi nie przeszkadza.
            Cierpliwie poczekam az 1wszy kg mi spadnie.A jak tam u was?
            • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 16.02.07, 16:06
              Minął tydzień diety i ubyło mi dokładnie 1,4 kg, muszę przyzbać że jestem
              bardzo zadowolona. Wydaje mi się ze gimnastyka dużo pomogła ( od poniedziałku
              ćwicze codziennie 50 minut - mam płytke, którą kupiłam na Allegro z ćwiczeniami
              z Carmen Electr,ą i polecam jeśli lubicie intensywne gimnastykowanie). No i
              staram się nie przekraczać powyżej 1200 calorii dziennie.
              Aha ocet już fermentuje i musze przyznać że zapach ma nieciekawy hehe.
              Pozdrawiam.
              • maniusza Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 19.02.07, 08:29
                ja po 3 tygodniach mam 4 kilo na minusie smile bardzo jestem zadowolona choźć
                droga przede mną jeszcze daleka... jeszcze dyszka by się przydała smile
                • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 19.02.07, 14:18
                  Od dzisiejszego dnia wprowadzam cwiczenia,waga mi nie spadla.Moze jak bede
                  systematycznie cwiczyc to sie ruszy.
                  • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 19.02.07, 18:08
                    ćwiczenia na pewno pomogą tylko trzeba systematycznie się gimnastykowac. Jeśli
                    mogę doradzić to proponuje ostatni posiłek zjeść około 18 a później ewentualnie
                    owoce aha i powinnaś wżyć sie najlepiej zawsze rano.
                    Pozdrawiamsmile
    • duzozaduzo Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 20.02.07, 07:31
      workin.mama, zrezygnowałam z parówek smile dzięki za info smile. Dziewczyny, schudłam
      3 kilo!!! wiem,że to nie dużO ale sprawia mi to ogromna radochę i mobilizuje smile,
      dużo dają mi ćwiczenia, widzę,że mięśnie się na nowo wzmacniają.
      Ciesze sie, że dołączyłyście do mnie, czytam wasze posty i widzę,że w grupie
      raźniej.
      Następne ważenie za tydzień smile
      DAMY RADę!
      • renia731 Ciekawa dieta 20.02.07, 09:28
        Witam
        A ja znam dosyć skuteczną dietkę, którą dostałam od koleżanki kilka lat temu i
        stosuję ją co jakiś czas (jak mi przybędzie tu i ówdzie).Trzeba pilnować
        odstępów pomiędzy jedzeniem - musi być 2 godziny. Oto ona:
        8.00 - herbata bez cukru
        10.00 - kawa bez mleka i jajko na twardo
        12.00 - serek topiony 100g
        14.00 - mała pierś kurczaka gotowanego bez żadnych przypraw, nawet soli
        16.00 - owoc (oprócz bananów)
        18.00 - herbata bez cukru i jajko na twardo
        20.00 - szklanka soku pomidorowego lub kubek barszczu lub kieliszek wina
        czerwonego smile
        Należy pić dużo wody min niegazowanej.

I tę dietkę ściśle trzeba stosować przez 4 dni. Koleżnaka za pierwszym razem
        straciła w te dni 3 kg, a potem robiła ją co miesiąc i za każdym razem miała 1
        lub 1,5 na minus. Ja ją robiłam (po odstawieniu córci od piersi) już 3 razy i
        za pierwszym razem ubyło mi 2,5 kg, za drugim - 2, a za trzecim 1 kg. A do tego
        ponieważ po dietce jest nieco skurczony żołądek to nie chce się jeść za dużo i
        to mi pasowało. W sumie lekko ograniczjąc jedzenie i robiąc tę dietę przez 3
        miesiące ubyło mi 8 kg smile Mnie to pasuje. Zostało jeszcze ok 6 do wagi sprzed
        ciąży...mam nadzieję że zejdą ze mnie do wakacji...
        Aha, do tego ćwiczę mniej więcej codziennie lub co drugi dzień na stepperze po
        pół godziny.
        Pozdrawiam
        • mlynarka Re: Ciekawa dieta 22.02.07, 12:21
          Sa jakies postepy w mojej diecie,2 kilo do tylu.No teraz to nawet mam wiekszy
          zapal i checi do dalszej walki z kilogramami.
          • romario31 Re: Ciekawa dieta 22.02.07, 16:54
            gratulacje i oby tak dalej
    • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 23.02.07, 21:01
      cześć dziewczyny,
      u mnie mija drugi tydzień od rozpoczęcia diety i ubyło mi 2,7 kg - bardzo sie
      cieszęsmile Od wtorku zaczynam stosować ocet cytrynowy, ciekawe jaki będzie efekt.
      Pozdrawiam i piszcie coś więcej jak u was leci.
      • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 24.02.07, 10:38
        Cos nam ten watek przygasa,romario trzymaj tak dalej,ciekawa jestem jakie beda
        efekty po occie cytrynowym,trzymam kciuki.Niestety mi sie w czwartek wlaczyla
        zraca,a taraz mam wyzuty sumienia.No ale zle nie jest,tylko ten brzuch.
        • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 24.02.07, 19:47
          myslę że raz na tydzień można sobie pozwolic na mały wyskok na słodkości więc
          sie nie zamartwiaj, najważniejsze żeby nie częściej.
          Ja mam o tyle dobrze że nie jestem narażona na pokusy bo od 3 tygodni nie
          wychodze z domu (tylko do lekarza) bo mój synuś choruje a męzowi zabroniłam
          kupwania słodkości dla mnie.
          Pozdrowionkasmile
    • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 24.02.07, 14:22
      Witam.U mnie spada i spada boje sie ze troszke za szybko.Dzisiaj bylam w
      gosciach i zjadlam 2 paczki.Wiem bomba kaloryczna ale coz ie moglam sie oprzec
      tym bardziej ze byly to paki mojej cioci ktora wysmienicie piecze.Za to juz
      dzisiaj zjem tylko kolacje i jutro od poczatku dietka na calego.Trzymajcie sie
      i oby tak dalej.Pozdrawiam.romario pisz jakie efekty po tym occie bo u mnie
      niestety jeszce buzuje.
      • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 24.02.07, 19:57
        hej,
        na początku przeważnie waga spada szybko a później wolniej niestetysad
        Marta7332 a ten chrom działa, faktycznie nie chce sie po nim słodkości(pomijam
        te dwa pączki)?
        Ja wole nie próbować nic słodkiego bo później wpadam w amok i się objadam, a
        jak nie jem i nie widze to jakoś wtedy mnie nie ciągnie tak strasznie.
        Pozdrawiam.
    • marta7332 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 25.02.07, 08:31
      Hej witam odchudzajace sie.Ja dzisiaj wstalam w dobrym humorku i mam nadzieje
      ze utrzymam ten stan do konca dnia,bo zwykle niedziela jest dla mnie b.nudna i
      ciagnie sie niemilosiernie.Ja mam tak samo jak Ty romario ze jak juz zaczne
      jesc slodkosci to juz nie moge przestac:{ a co do chromu to sama ie wiem moze i
      troche pomaga ale mysle ze to jednak bardziej moja silna wola niz te
      tabletki.No coz nic nie zaszkodzi sprobowac moze ty bedziesz lepiej odczuwala
      ich dzialanie przeciez kazda tabletka nie dziala na wszystkich jednakowo.A cena
      tez nie jest wygorowana.Pozdrawiam.
      • firestarter36 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 26.02.07, 12:29
        witaj imienniczko,
        prześledziłam twoje wypowiedzi bo napisalaś,że waga gwałtownie zaczeła Ci
        spadać a nie piszesz nic o rodzaju diety jaką stosujesz.Pochwal się, bo ja
        usilnie chcę zrzucić parę kilo ale nie wychodzi,może coś poradzisz?
        Myślę też o zakupie chromu bo słodycze to moja zmora, może nie tak słodycze
        ogólnie jak BISZKOPCIKI.
        pozdrawiam i proszę o rady
        Marta
        • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 26.02.07, 13:11
          Porazka przea duze P,wyobrazcie sobie ze w jeden dzien waze 71(po schudnieciu 2
          kg)a w nastepny nie tylko 73 ale potrawie dojsc do 75,to sa poprostu
          czary.Mysle ze mojej wadze nadam imie"klamczucha", a przy najblizszej okazji
          kupie sobie wage elektroniczna.Mam nadzieje ze bedzie dokladna.Wlasnie tak mi
          swietnie idzie choc sie odchudzam to "przytylam".Ale tak naprawde to bez
          tej "klamczuchy" wiem ze mam troche kilo mniej,czuje po ciuchach.
          Mam pytanko macie jakis dobry zestaw cwiczen co by pozbyc sie boczkow,to moj
          najwiekszy problem.
          • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 27.02.07, 16:36
            hej,
            wiesz u mnie jest podobnie, pare dni temu waga wskazywała 60,7 a na drugi dzień
            61,1 i tak sie trzymało do wczoraj, dzisiaj 60,9 dodam że mam wage
            elektroniczną. Tez stosuje diete 1000 kal więc jak to możliwe ze ta waga idzie
            do góry jak powinna w dół?
            Jeśli chodzi o ćwiczenia to naprawde polecam ten areobik z Carmen Electra,
            ćeicze już dwa tygodnie codziennie i mam teraz całkiem niezły brzuszek (jak
            lekko wciągne to wydaje się płaski hihi, aha jak ważyłam 58 kg to mój brzuch
            nie wyglądał tak fajnie jak teraz), biodra i nogi zaczynają przybierać ładny
            kształt i celulitu jest dużo mniej. Na początku nie mogłam zrobić kilku ćwiczeń
            ale teeaz już radze sobie całkiem dobrze.
            Pozdrawiam.
            • mlynarka do romario 28.02.07, 00:08
              wiesz, jesli ci pomagaja te cwiczenia z carmen electra to i ja sprobuje,plyta z
              nia ma jakis tytul,numer,czy poprostu jej nazwisko.pozdrawiam
              • romario31 Re: do romario 28.02.07, 20:29
                ta płytka ma tytuł Aerobik z gwiazdą i z boku napis Carmen Electra - podaje
                linka: www.allegro.pl/item170462707_areobik_z_gwiazda_dvd_nowe.html
                Tylko muszę Ci powiedzieć ze za pierwszym razem to się zmeczyłam samym
                oglądaniem i byłam troche przerażona ale jak się wzięłam do roboty to z dnia na
                dzień było lepiej.
                Pozdrowionka.
    • marta7332 Do firestarter36 26.02.07, 15:47
      Hej.Ja jestem na diecie 1000 kalorii i narazie jest ok.na poczatku bylo ciezko
      a teraz jest coraz lepiej nie czuje juz tak duzego glodu.Kusila mnie dieta
      atkinsa ale troche sie obawialam czy stosujac ja niczego nie poplacze.No i pije
      herbatki na szybsza przemiane materii i skacze na skakance tak okolo 40 minut
      dziennie.Pozdrawiam smile
      • firestarter36 Re: Do firestarter36 26.02.07, 21:45
        dzięki za odpowiedź,
        masz jakieś menu,zestaw dziennych posiłków/ co i ile/,jak zliczasz te kalorie?
        Może się przyłączę!
        Pozdrawiam
    • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 05.03.07, 20:24
      hej dziewczyny,
      dlaczego nic nie piszecie, poddałyście się czy co?
      Ja na dzień dzisiejszy waże 59,9 kg. no i musze was zmartwić, bo ocet cytrynowy
      chyba nie działa, przez poprzedni tydzień schudłam tyle samo co bez octusad tyle
      że faktycznie skóra jakby ładniejsza się robismile
      Pozdrawiam i napiszcie co u was.
      • mlynarka Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 05.03.07, 23:58
        Dziekuje za link, jak nabede plyte to zaczne konkretnie cwiczyc, teraz te moje
        cwiczenia sa bardzo chaotyczne. Moja waga tylko o dwa kilo mniej, ale przyznam
        sie czasami podjadam slodyczesadsadsadopanowac sie nie mogesadsadsad piszcie co u
        wassmilesmilesmile
        • romario31 Re: może ktoś ze mną zacznie? mój wątek dietowy 07.03.07, 09:42
          hej mlynarka,
          wydaje mi się ze same zostałyśmy na placu boju, moze na gg będziemy sie
          wspierac w odchudzaniu?
          moje gg7332985
          Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka