ekanka 16.05.03, 15:34 Jak zlikwidować wałek tłuszczu na brzuchu? Pomóżcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rglod Re: Okropny wałeczek 16.05.03, 23:16 Ja też proszę o radę!! walczę już z nim od 1,5 roku była już siłownia, teraz jest basen Po pierwszej ciąży "wałeczek" znikł szybciutko a teraz nie poddaje się rena Odpowiedz Link Zgłoś
mimi29 Re: Okropny wałeczek 21.05.03, 22:09 Dziewczyny, oto moja rada, u mnie poskutkowalo juz dwa miesiace po porodzie mam niezly brzuch: cwiczenia miesni brzucha (czyli rozne brzuszki) + codzienny masaz brzucha ostra rekawica podczas kapieli + balsam wyszczuplajacy trzeba tylko konsekwencji i wytrwalosci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bea4oliv Re: Okropny wałeczek 22.05.03, 09:52 A ja walczę z moim wałeczkiem w następujący sposób. Na czczo 30 min ćwiczeń aerobowych, jakieś bieganie w miejscu w domku ( bo jak biegać z małym dzieckiem) albo inne ćwiczonka a po tych ćwiczeniach brzuszki, brzuszki i raz jeszcze brzuszki ( w sumie min 200, łącznie). A na dodatek a raczej na sam początek, przed ćwiczeniem smaruję wałeczek i cały brzuszek żelem antycelulitowym, zawijam zwykłą folią spożywczą i zabieram się za ćwiczonka. No i jeszcze trzeba to wszystko systematycznie i cierpliwie - minimum kilka miesięcy pozdrowionka bea Odpowiedz Link Zgłoś