mama_martusi 21.05.03, 11:21 czy któraś z Was chodziła na takie zabiegi modelowania ciała? ja właśnie się zdecydowałam (dzisiaj idę pierwszy raz). Ciekawa jestem Waszej opinii o ich skuteczności. pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meme1 Re: elektrostymulacja 22.05.03, 17:27 chodzi ci o beautiteck?i endermology?jesli tak to odradzam!!!!!!!!!!! wladowalam 3000zł i nic tak nie pomaga jak brzuszki! Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: elektrostymulacja 23.05.03, 10:24 nie wiem czy elektrostymulacja funkcjonuje też pod takimi nazwami jak napisałaś. chodzi mi o coś takiego - www.prima.lublin.pl/premium.htm. kosmetyczka i jedna koleżanka metodę zachwalają - podobno w trakcie 10 zabiegów znikają dodatkowe fałdki, a skóra robi się jędrna pozbawiona cellulitu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mama_martusi Re: elektrostymulacja 23.05.03, 12:28 U mojej kosmetyczki (Bydgoszcz) 350 zł za 13 1-godzinnych zabiegów. To tanio z tego co wyczytałam w Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś