mimi29 21.05.03, 22:14 Co poradzic na rozstepy??? Mam okropne na biuscie??? Poradzcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenack Re: rozstepy 22.05.03, 08:43 mimi29 napisała: > Co poradzic na rozstepy??? Według moich doświadczeń jest tylko jedna rada - zaakceptować )) > Mam okropne na biuscie??? > Poradzcie!!!! A na serio - ja używałam (ale tylko na brzuch) krem na rozstępy Avonu. Rozstępy mocno zbladły i prawie ich nie widać. Ale nie wiem czy pomógł krem czy czas Odpowiedz Link Zgłoś
meme1 Re: rozstepy 22.05.03, 17:26 cala ciaze smarowalam sie mustella i tak sie pojaily!okropne krechy.pol roku po porodzie byle nadal sine!!!ale nagle zaczely znikac...fakt kozystalam z drogich zabiegow złuszczania kwasami ale najbardziej pomoglo mi solarium .teraz staram sie tych blizn nie zauwazac!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: rozstepy 22.05.03, 17:37 a ile takie zabiegi kosztują? i ile trzeba ich zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
binta Re: rozstepy 22.05.03, 18:47 witajcie dziewczyny ! ja stosuję krem na rozstępy Gerber z kompleksem ujędrniającym, ale dziś (35 tydzień ciąży) zauważyłam w dole brzucha brzydkie sine kreski, na szczęście jest ich niewiele. Może któraś z was ma sposób jak je zlikwidować a może po porodzie zbledną ? poradzcie coś !!! Z biustem lepiej - polecam krem Mustella pozdrawiam Binta Odpowiedz Link Zgłoś
magia22 Re: rozstepy 22.05.03, 23:12 ja używałam i Gerbera i Mustelli i na nic to się zdało na brzuchu nie mam rozstepów, ale za to na piersiach hohoho takiej iloście w jednym miejscu nie widziałam, mam nadzieje że zbledna trochę i jakoś to z czasem będzie Magdalena mama Oleńki Odpowiedz Link Zgłoś
malflu Re: rozstepy 02.06.03, 12:37 a ja walczę z rozstępami na brzuchu, które wygladają niczym bierznik od opony i tymi na piersiach też. Od miesiąca stosuję mustellę ale tą na rozstępy a nie zapobiegającą powstawaniu. Trochę zbladły i są srebrzyste - ale są Odpowiedz Link Zgłoś
ganga Re: rozstepy 02.06.03, 13:36 jestem 14 miesiecy po porodzie, a rozstepy nie znikaja ((, stosowalam rozniaste kremy (w tym i slawna mustelle i inne framaceutyczne preparaty) i ... nic. poczkekam jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
olaj10 Re: rozstepy 02.06.03, 14:10 Ja miałam koszmarne na biodrach...zmniejszyły się po kremie Fissan. Pozdrawiam olaj Odpowiedz Link Zgłoś