Dodaj do ulubionych

Dieta Kopenhaska - stosowłyście???

15.07.07, 22:02
Dzisiaj 5 dzień, jem nawet mniej niż w rozpisce. Wogóle nie czuję głodu i 4 kg
mniej. Martwię się tylko skutkami "ubocznymi" typu wypadanie włosów itd.
Napiszcie proszę jak to jest po, a co z efektem jojo? rozumiem, że dalej też
trzeba "dietetycznie"? no i ile kg udało Wam się stracić?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • mamaemmy Re: Dieta Kopenhaska - stosowłyście??? 15.07.07, 22:10
      bzdury,ja tam jojo zadnego nie miałam,włosy zaczeły mi wypadac po ciazy,nie po
      diecie.Jedyny minus to to,ze slabo mi było..
      ale schudłam pare kilo,mimo,ze ja przerwałam
      • markac28 Re: Dieta Kopenhaska - stosowłyście??? 20.07.07, 16:14
        ja stosowałam ją tylko 7 dni schudlam 5 kilo, teraz walczę dalej ale już nie
        taką dietką, na szybki efekt dobra i o ile nie żre się potem bez opamiętania to
        nie ma mowy o jojo. Wg mnie jojo to chyba wymyślili ci co lubią pizze, cole i
        inne śmieci, bo tak po prostu najłatwiej wytłumaczyć: "mam efekt jojo"niż "żrę
        jak świnia".Prawda,że JOJO brzmi lepiej?
    • moniakug Re: Dieta Kopenhaska - stosowłyście??? 20.07.07, 11:21
      Witam.Stosowala ta diete pare tygodni temu.Schudlam TYLKO 3,5 kg, mimo,ze
      jadlam mniej niz w rozpisce ( tam porcje dla mnie byly za duze) Czulam sie
      dobrze,czasami bylo mi slabo. Wlosy zaczely wypadac,ale to po ciazy smile
      Szkoda,tylko,ze tak malo mi kg ubylo sad liczylam na wiecej, mam niestety spora
      nadwage sad
      Zycze wytrwalosci i gratuluje tych 4 kg na minusie smile
      Pozdrawiam
      • mata811 Re: Dieta Kopenhaska - stosowłyście??? 30.07.07, 14:17
        Czy moge rozdzielać posiłki i jeść np. jajka z pomidorem o innej godzinie niż
        szpinak?

Swoja drogą ostra ta dieta, nie wiem czy się zdecyduje. Już mi się słabo robi
        jak czytamwink
        • markac28 Re: Dieta Kopenhaska - stosowłyście??? 31.07.07, 10:06
          Można rozdzielać dzieląc wszystko na połowę, jeżeli jest 3 składniki to
          rozdzielamy 3 na połowe, nie można właśnie zjeśc 2,a ostatni później, choć nie
          wiem czy będzie chciało ci się rozdzielać, raczej nie będziesz głodna po prostu
          można jeść mniej, bo przepisowych porcji to chyba nikt nie da rady zjeść
          • mata811 do markac28... 31.07.07, 10:46
            jak to?? To znaczy, że na tej diecie nie czuje sie głodu?? Proszę o więcej
            takich informacji, moze się zdecyduje...wink
            Pozdrawiam
            • magda120975 Re: do markac28... 01.08.07, 21:40
              To była najgorsza dieta jaka stosowałam.Fakt faktem,że schudłam 8 kg ale po
              jakims czasie efekt jo-jo był przerażający.Podczas stosowania tej diety czułam
              się fatalnie,wypadały mi włosy,paznokcie sie łamały i raz nawet
              zemdlałam.Więcej razy jej nie będę stosować.Dużo lepiej sie czułam stosując
              dietę Cambridge(zupki i koktajle) ale jest niestety droga.Najlepszym sposobem
              na schudnięcie w moim przypadku było urodzenie Olki.W ciązy przytyłam 10 kg a
              po porodzie 20 kg mniejsmilei to bez odchudzania! chyba muszę urodzic jeszcze
              dwójkę to będe miała całkiem niezła figurkęsmilePozdrawiam.Trzymam kciuki za Was
              wszystkie chcące zgubic zbędne kilogramy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka