katkasia1 24.07.07, 18:13 Dziewczyny może znacie jakieś fajne (nie zdzierające kasy ) Spa? Chętnie tak do 150 km od Wawy. Postanowiłam wypocząć bez rodziny Podoba mi się SPa w Nałęczowie tylko dlaczego tam tak drogo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bastet7 Re: SPA - gdzie jechać? 24.07.07, 19:03 Oj, za mną tez chodzi taki pomysł A nawet to pomysł męża Chciałam jakos we wrześniu...także podłączam się pod pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
zaczek13 Re: SPA - gdzie jechać? 24.07.07, 21:07 moge wam jedynie odradzić Chlewiska Manorhouse koło Radomia ja się nabrałam Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: SPA - gdzie jechać? 18.09.07, 12:25 Ja tz bym się chętnie ybrała, chodzi za mną dawno ta myśl. Tyle, że ja szukam czegos w promieniu 150 km od Bydgoszczy. Myślę o pobycie typu 2 naclegi ale nie chciałabym wydać na wszystko więcej niż 700zł. Popatrzcie w necie na Ciechocinek: Villa Park lub tańsza wersja Pod Tężniami. Odpowiedz Link Zgłoś
asa77 Re: SPA - gdzie jechać? 18.09.07, 13:22 W Villa Park ceny zabiegów nie należą do szczególnie atarkcyjnych. Polecam za to Warmia Park. Dla mnie osobiście rewelacja Odpowiedz Link Zgłoś