urszk 27.06.03, 15:25 Jakiś kremik polećcie mi Kochane, ale dobry, bo nie mogę się z tym problemem uporać. próbowałam Erisa, ale to na nic, mi nie pomaga. Policzki i nosek mam czerwone, nie powiem, do kogo mogłabym sie porównać. Dzięki Ulka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiazk Re: na rozszerzone naczynka 01.07.03, 14:31 Niestety i ja mam taki problem. Probowalam kuracji dermiki ale rezultatu nie zauwazylam. Moze to kwestia braku wytrwalosci. Podobno wszelkiego rodzaju kosmetyki daja efekty po 2-3 miesiacach stosowania, ja nigdy nie wytrzymywalam tak dlugo. Pozdrawiam Kasia (mama Maksia 20.03.2002) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiazk Re: na rozszerzone naczynka 02.07.03, 09:26 Znalazlam liste takich kosmetykow, moze ktorys wyprobujesz, pozdrawiam Kasia Seria A.T.W: śmietanka, tonik, żel na naczyńka, krem regenerujący, fitoregulator z arniką, kasztanowcem, oczarem Dermika: seria winogronowa z wit. PP Dr. Eris: seria N Floslek: seria na naczyńka Ziaja: seria Phytoactiv Sans soucis Inter-Biomedika: seria Ananda Odpowiedz Link Zgłoś
rubina Re: na rozszerzone naczynka 03.07.03, 20:10 Rewelacyjna jest seria kosmetyków Thalgo + zabiegi. Ale to można dostać tylko u kosmetyczek. No i to dość drogie. Ale warto. Odpowiedz Link Zgłoś