dorisch1 23.08.07, 13:16 Zawsze miałam małe piersi ( miseczka A ). Teraz jestem w 6 mc i biust stał mi się tylko pełniejszy. Koleżanka powiedziała, że jej potem taki został. Co o tym sądzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiavip1 Re: Biust po karmieniu 23.08.07, 16:38 ja przed ciaza mialam C/D, w zaleznosci od firm, w ciazy mialam jeszcze wieksze, a teraz - rok karmie piersia mam C, nawet niepelne i niestety ale "wiszace" Odpowiedz Link Zgłoś
mariolabig Re: Biust po karmieniu 23.08.07, 20:54 Ja przed pierwszą ciazą miałam biust "b",w ciąży i karmiac nawet duuze '"c"a po 6m-cach karmienia niestety tylko "A".Obecnie po 10latach jestem znowu mamusią karmiacą i biust mam wiekszy,też chciałabym, żeby tak zostalo.Niestety jest malo jedrny a jak karmie to nie moge ciągle smarowac biustu kremami(robie to na noc ale tylko wtedy gdy wiem że maluch najedzony i pośpi)ponieważ boje sie o buziunie mojego Skarbunia.Zobaczymy.Mam koleżanki których biust poprawił sie po dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
agapit73 Re: Biust po karmieniu 29.08.07, 12:47 Ja mialam zawsze DD, w ciazy uroslo do F/G, po roku karmienia zostalo F, tyle ze w miesiac po zaprzestaniu piersi zrobily sie lzejsze, choc nie widze wiekszej roznicy w jedrnosci. Marzy mi sie powrot to DD Odpowiedz Link Zgłoś
veronique_p Re: Biust po karmieniu 01.09.07, 15:36 W ciazy i podczas karmienia moj biust mi urosl z mis. D do F/G ale po karmieniu na szczescie znow sie zmniejszyl i teraz jest D/E. Odpowiedz Link Zgłoś