justi54 30.10.07, 12:16 Byłyście może kiedyś na takiej depilacji połączonej jak mówi slogan reklamowy pewnego gabinetu kosmetycznego ze stylizacją bikini? Co o tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: stylizacja bikini 30.10.07, 12:22 Chodzi po prostu o golenie cipki, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: stylizacja bikini 30.10.07, 12:30 ee, chyba o takie fantazyjne szczyzenie Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: morgen 30.10.07, 12:31 Tak, ale nie maszynką tylko depilatorem, ciepłym woskiem lub plastrami. Chodzi o to by robiła to wykwalifikowana kosmetyczka i to tak aby włosy nie tylko nie zarastały na wewnętrzna stronę ud, czy nie wystawały ze skąpych majtek. Chodzi o to by "fryzura" bikini była ładnie przycięta. Jak golisz maszynką czy depilatorem to obcinasz włosy do skry, a co z włosami, które mają zostać a są za długie lub rosną jak chcą? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: morgen 30.10.07, 12:49 to pokaz zdjecia, zeby sie moszna bylo ustosunkowac Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: moofka 30.10.07, 12:56 Nawet jakbym takowe zdjęcia posiadała to i tak nie potrafiłabym ich wstawić. Zresztą rusz wyobraźnią moofka. Można zaczesać całość na lewo, na prawo, z przedziałkim, zostawić cieńki pasek pośrodku. Też nie widziałam, a na salonie wisi tylko zachęta w formie słownej. Dlatego pytam Was co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: moofka 30.10.07, 12:59 na bok, z przedzialkiem i z paskiem, to ja se sama moge ja chcialam zobaczyc jak to robia profesjonalisci Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: no to zapłać 100 zł 30.10.07, 13:02 idź, wystylizuj się a potem wszystko nam dokładnie opisz. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: no to zapłać 100 zł 30.10.07, 13:07 o ile mnie pamiec nie myli to ciebie to zaracjowalo nie mnie mensza wydeleguj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: żeby jak wyskubany indyk wyglądał 30.10.07, 13:14 o co to to nie. No i ta cena 100 za wyskubanie mu kudeł. Zresztą nie wiem czy w ramach dyskryminacji płci przyjmują też samców czy nie. Chyba pójdę na rozpoznanie terenu, ale to już chyba jutro bo za 2 godziny kończe pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: żeby jak wyskubany indyk wyglądał 30.10.07, 13:39 indyk, ho ho az takie ma gabaryty? DDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: Morgen: ;-D 30.10.07, 12:47 Cipkę golę sobie sama, maszynką, ale nieodmiennie polecam moją kosmetyczkę, która robi to woskiem i ponoć fachowo. Ew. namiary na priva (Wawa). Mnie nie zrobi, odmówiła powiedziała, że musiałaby mnie pasami do łóżka przywiązać, ja klnę wniebogłosy przy zwykłym czyszczeniu twarzy Jakaś taka wrażliwa jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: stylizacja bikini 30.10.07, 12:51 chodzi wam o brazylijskie bikini? Moja koleżanka robiła na "dwa palce" - bolało! Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: co to jest brazylijskie bikini?n/t 30.10.07, 13:02 Justi, to jest coś takiego, co pozwala ci założyć tego typu gacie: tinyurl.com/2tzb2b i nie świecić włochami Odpowiedz Link Zgłoś
justi54 Re: dzięki morgan za fotkę 30.10.07, 13:05 nie podoba mi się ta stylizacja, jak dla mnie jest zbyt łyso. A facetów to myślicie, że bardziej rajcuje wystylizowane na włochato czy łyso? Bo ja myślę, że na włochato. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania ale zimno w takich gaciach, nie? 30.10.07, 13:07 to nie na na nasz klimat Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: ale zimno w takich gaciach, nie? 30.10.07, 13:12 facecie aż piszcza do takich kotków Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: dzięki morgan za fotkę 30.10.07, 13:10 Obawiam się, że twoje dane na ten temat są mocno zdeaktualizowane Odpowiedz Link Zgłoś
moofka citata :P 30.10.07, 13:12 Fryzura intymna to koszt od 100zł do 150zł. Specjalistka zacznie od nadania naszym włosom kształtu, przycięcia ich. Następnie pofarbuje i ozdobi, np. brokatem. Na końcu wydepiluje nam dokładnie okolice intymne. Cały zabieg potrwa od 20 do 45 minut. Fryzurze intymnej można nadać dowolny kształt, o ile nie jest zbyt skomplikowany. Najczęstszym motywem jest serduszko (obowiązkowo farbowane na czerwono), ale pojawiają się też misie, motylki, rybki, króliczki, kotki i kwiatki. Zdarzają się również flagi innych krajów – przystrzyżone w zwykły prostokąt, za to mieniące się feerią barw. to ja bym kciala patriotycznie bialo-czerowna i na bacznosc na jej widok Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: co to jest brazylijskie bikini?n/t 30.10.07, 13:11 ja słyszałam że jest to depilacja bikini po całości aga Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: stylizacja bikini 01.11.07, 10:27 E tam boli Bez przesady. Ja sobie regularnie chodze na wosk calych nog + bikini i mam mila, odprezajaca godzinke . Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: stylizacja bikini 30.10.07, 13:13 a ta stylizacja to nie jest przypadkiem wycinanie fryzury intymnej we wzorki? Króliczka na ten przykład albo serduszko. Czytałam w Elle ostatnim, modne teraz ponoć bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: stylizacja bikini 30.10.07, 13:16 Ciekawe czy małżonowi spodobałby się pięknie wystylizowany napis "RAMMSTEIN" w półkolu nad rowkiem... Zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: stylizacja bikini 30.10.07, 13:27 ja dla swojego musiałabym się wyciąć w logo manchesteru Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: stylizacja bikini 30.10.07, 13:34 A ja bym musiała wyciąć cała wieże z kolumnami (może pod pachami?) i z odtwarzaczem na 3 do 5 płyt. Odpowiedz Link Zgłoś
mor_lena Dlania 30.10.07, 13:58 Wytnij sobie sylwetkę kruka i zafarbuj na biało, na pewno chłop się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Dlania 30.10.07, 14:05 Dobre;-D Tylko do kompletu zamówię kogoś do reanimacji, bo jak nic chłopisko padnie z wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: któraś z nas się powinna 30.10.07, 15:28 to może ja ale tylko z napisem "miau" )) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzkasweetie Re: stylizacja bikini 30.10.07, 18:14 Bym se i może fundnęła stylizację, ale obawiam się, że blizna po cc zepsułabym ten egzotyczne brazylijskie widoki No właśnie, zrobiłybyście coś takiego mając widoczną bliznę po cc, nie taką cienką, niewidoczną kreskę, ale nieco jednak większą, wypukłą? Odpowiedz Link Zgłoś